Įkraunama...
Įkraunama...

Vyresnio vaiko žindymas

Aš taip pat prisijungsiu. Mums du metukai ir mes taip pat valgom MP wub.gif
QUOTE(ramuniuks @ 2008 01 16, 17:05)
sveikos, jungiuosi į jūsų gretas jei priimsite 4u.gif
Dukrytei 2 metai ir 4 mėnesiai, vis dar gauna MP, kol kas nežadu nujunkyti ir planuoju maitinti kol ji pati norės wub.gif Na, tikiuos, kad nenorės iki 10 metų g.gif  lotuliukas.gif

Aš ir tikiuos kad mano panelė nenorės taip ilgai lotuliukas.gif

Kiek kartų dieną Tavo mažė gauna MP? O naktį keliasi pienuko? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Deimančiukass: 16 sausio 2008 - 18:47
Džiaugiuosi su Jumis kartu, mamytės, kad jūsų vaikeliai laimingi, turėdami geras mamytes 4u.gif
Mes miegame visi kartu vienoje lovoje, todėl kartais pabudusi pageria, o jei miega kiečiau ir neprabundat tai pageria ryte. Šiaip eina į darželį, tai jame nepasigenda, o geria ryte, po pietų vakare ir kartais naktį. wub.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes,
Pirma vaika maitinau savo pienuku 3 metus 1 menesi ir 2 dienas smile.gif Laukiau tos dienos kada pats atsisakys ir sulaukiau! Kazkaip viena vakara pats paprase isvirti koses ir daugiau niekada nebeprase kruties.
Dabar maitinu dukryte, jau 9 men. Ir tikiuosi kad ta diena, kai ji pati atsisakys mano pienuko ateis kur kas greiciau, o ne sulaukus 3 metuku smile.gif !
Sekmes visoms maitinancioms!
Atsakyti
Kaip miela skaityti tokius pasakojimus 4u.gif Šaunuolės mamos wub.gif wub.gif
Atsakyti
saunnuoles mamytes thumbup.gif as dar maitinu, bet taip ilgai tikrai neplanuoju, bent kolkas. nes pirma galvojau maitinti tik iki 6, dabar nuomone pakeiciau iki metu maitinsiu, bet kol metai sueis su supermamom pabendravus jauciu gal ir ilgiau maitinsiu g.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(mmamuliuke @ 2008 01 17, 21:50)
saunnuoles mamytes thumbup.gif as dar maitinu, bet taip ilgai tikrai neplanuoju, bent kolkas. nes pirma galvojau maitinti tik iki 6, dabar nuomone pakeiciau iki metu maitinsiu, bet kol metai sueis su supermamom pabendravus jauciu gal ir ilgiau maitinsiu g.gif  rolleyes.gif

nekur desies, ir as nenoriu tiek ilgai - bet itariu teks iki mokyklos, o ir joje per pertraukas nunesti lotuliukas.gif
Labutis visoms, jungiuosi ir as prie jusu. Mums 1.8 men, valgom laaaabai daug MP, nakti vos ne kas val prabunda pasitikrinti ar tikrai mamyte salia ir pagal ryjima suprantu - ciulpia ne tik pasiraminimui mirksiukas.gif , Uztat su "normaliu" maistu - vargo vakariene - du trys saukstukai ir gana doh.gif . Gal ir noreciau jau nujunkyti, bet labai jautri ji ir tai butu didelis stresas mazylei doh.gif . Dicki maitinau iki 1.5 ir nuo to isgelbejo stomatitas - skaudejo zysti, o po keliu dienu kai padaviau - nebeatrode jam taip gundanciau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriste2 @ 2008 01 20, 13:07)
Labutis visoms, jungiuosi ir as prie jusu. Mums 1.8 men, valgom laaaabai daug MP, nakti vos ne kas val prabunda pasitikrinti ar tikrai mamyte salia ir pagal ryjima suprantu - ciulpia ne tik pasiraminimui  mirksiukas.gif , Uztat su "normaliu" maistu - vargo vakariene - du trys saukstukai ir gana doh.gif

Sveika prisijungusi mirksiukas.gif Žinok su ta vargo vakariene ir aš dar prieš pusmetį galėjau pasakyt taip (o gal čia ir rašiau kur- bėdavojau blush2.gif ), bet dabar viskas kuo puikiausiai- normalų maistą valgo už du (ko niekad nebuvo) didis.gif Dabar mums 2 m. ir 3 mėn. Gauna MP kokius 2, kartais 3 k. per parą. Tiesiog gal išaugo iš to nevalgumo g.gif Jei tai paguos, tai maniškis iki 2 m. irgi daugybę kartų keldavosi naktimis MP, dabar jau nebe ir pagaliau visą naktį miega savo lovytėj ir užmiega be papuko didis.gif
Atsakyti
lialka, o savaime sūnus nustojo prašyti naktimis MP ar reikėjo pasistengti atpratinti?
Atsakyti
QUOTE(Pingvinukas @ 2008 01 21, 15:42)
lialka, o savaime sūnus nustojo prašyti naktimis MP ar reikėjo pasistengti atpratinti?

ir man idomu bigsmile.gif ir dar ar jums anksciau buvo tai nusiraminimo saltinis uzsigavus, isizeidus g.gif
Atsakyti
Tingiu vėl pasakot, tai pacituosiu chronologine tvarka kaip sekėsi 4u.gif :

QUOTE(lialka @ 2007 11 13, 12:49)
Mums 2 m. ir kelios sav. Tai šiaip ne taip pavyko susitart, kad naktimis nebeprašytų. Motyvavau, kad papukai miega...  biggrin.gif Per kelias naktis nebeprašo. Dieną bandau susitart, kad ryte atsikėlęs gaus ir prieš pietų, bei nakties miegelius. Na sekasi nekaip, nes ateina šiaip dieną ir prašo. O kadangi tarėmės, tai sako: "Noliu miegucio.." doh.gif
Užtai kai kokia liga kimba labai džiaugiuosi, kad dar maitinu. Pavasarį abu su mažium susirgom bronchitu, tai aš gėriau silpnus antibiotikus, o jam net neprireikė (nors buvo išrašyti)- pasveiko. Gavosi kaip valytus be šalutinio poveikio antibiotikus (kokių net nebūna) būtų išgėręs ir nugalėjęs ligą. thumbup.gif

QUOTE(lialka @ 2007 12 11, 18:59)
Pas mus kartais dar egzistuoja "paguodos prizas' užsigavus  blush2.gif Negaliu aš kai į ką nors bėgdamas atsitrenkia, kad guzas mėlynas iškart iššoksta  doh.gif ... pasiūlau pienuko.  blush2.gif

Režimą pavyko įsivesti tik be mėnesio 2 m. - tiesiog susitarėm. Dabar užkandžiauja tik ryte atsibudęs ir prieš miegą. Mažesnis reikalaudavo dieną naktį ir taip graudžiai verkdavo (nepanašu į kaprizą, greičiau į nuoskaudą, kad jo nebemyli) doh.gif

Atsakyti
Šaunu, kad pavyko susitarti thumbup.gif Man neišeina ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Pingvinukas @ 2008 01 21, 15:02)
Šaunu, kad pavyko susitarti  thumbup.gif Man neišeina  ax.gif

o kiek laiko taviškiui?
Atsakyti