Įkraunama...
Įkraunama...

Vyresnio vaiko žindymas

QUOTE(-simona- @ 2007 11 28, 02:05)
as iki siol matinu MP, bandysim iki 3 metuku, dukryte labai myli pienuka, kai atsigeria sako: asiu mamyte  4u.gif

Taip taip - manyškis taip pat ką tik išmoko sakyti aciu (lietuviškai, nes turbūt per dažnai girdėjo mamą sakant tq žodį lotuliukas.gif ). Tai dabar ateina prašyt ir jeigu duodu (kartais jau neleidžiu), šaukia aciu aciu ir tada valgo. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(-simona- @ 2007 11 28, 02:05)
as iki siol matinu MP, bandysim iki 3 metuku, dukryte labai myli pienuka, kai atsigeria sako: asiu mamyte  4u.gif

Jetau,jetau kokie fainuoliai tie vaikai tongue.gif .O ir tu saulnuole,kad taip ilgai maitini savo maziuke 4u.gif .As savaja maitinau iki 2,5m.ir esu labai patenkinta bigsmile.gif .
Atsakyti
QUOTE(Rykliuke @ 2007 11 29, 15:22)
Jetau,jetau kokie fainuoliai tie vaikai tongue.gif .O ir tu saulnuole,kad taip ilgai maitini savo maziuke 4u.gif . As savaja maitinau iki 2,5m.ir esu labai patenkinta bigsmile.gif .

O kaip tau pavyko nujunkyt? blush2.gif
Atsakyti
Tiesa,o mano dukryte,kai nustojau maitinti,tai iki pat dabar ateina,taip svelniai,prisiglaudzia prie kruties ir sako:''Mamyte,o kai as turesiu broliuka,tu man duosi pagerti pienuko? blush2.gif '' Nezinau,kai vaikas ilgai maitinamas krutimi,tarp mamos ir vaiko,pamazu gimsta kazkoks nenutrukstamas rysys,jautrumas,siluma. Bet pamenu,kai ka,kas mane truputi glumindavo siuo periodu-tai kai kuriu aplinkiniu,neigiama reakcija i toki ilgalaiki vaiko maitinima.Taip gaudavosi,kad kartais dukryte pienelio paprasydavo prie vyro sesers ir si isjuokdavo vaika ,ir mane:''Tai gal tu ja iki mokykos maitinsi?''+''Ar tau negeda taip ilgai mamos papa zysti?''.Mane tie zodziai taip suerzindavo,kad atsakas budavo gan arsus ir aiskus.Dekui Dievui,kad po keleto tokiu atsaku nieko sakyti jau jai nebesinorejo.Sesers vyras,beje,taip pat stengadavosi pareplikuoti si procesa.Bet as visuomet aiskiai duodavau suprasti,tokiems aplinkiniams,kad man ju nuomone neidomi.Aisku,as sulaukiau ir maloniu paskatinimu.Taigi,mano nuomone mamytems,kurios ilgai maitina vaikiukus,tenka visko iskesti,bet svarbiausia,kad musu atzaleles lieka zvalios,patenkintos ir sveikos bigsmile.gif .
Atsakyti
QUOTE(Rykliuke @ 2007 11 29, 15:46)
Tiesa,o mano dukryte,kai nustojau maitinti,tai iki pat dabar ateina,taip svelniai,prisiglaudzia prie kruties ir sako:''Mamyte,o kai as turesiu broliuka,tu man duosi pagerti pienuko? blush2.gif '' Nezinau,kai vaikas ilgai maitinamas krutimi,tarp mamos ir vaiko,pamazu gimsta kazkoks nenutrukstamas rysys,jautrumas,siluma. Bet pamenu,kai ka,kas mane truputi glumindavo siuo periodu-tai kai kuriu aplinkiniu,neigiama reakcija i toki ilgalaiki vaiko maitinima.Taip gaudavosi,kad kartais dukryte pienelio paprasydavo prie vyro sesers ir si isjuokdavo vaika ,ir mane:''Tai gal tu ja iki mokykos maitinsi?''+''Ar tau negeda taip ilgai mamos papa zysti?''.Mane tie zodziai taip suerzindavo,kad atsakas budavo gan arsus ir aiskus.Dekui Dievui,kad po keleto tokiu atsaku nieko sakyti jau jai nebesinorejo.Sesers vyras,beje,taip pat stengadavosi pareplikuoti si procesa.Bet as visuomet aiskiai duodavau suprasti,tokiems aplinkiniams,kad man ju nuomone neidomi.Aisku,as sulaukiau ir maloniu paskatinimu.Taigi,mano nuomone mamytems,kurios ilgai maitina vaikiukus,tenka visko iskesti,bet svarbiausia,kad musu atzaleles lieka zvalios,patenkintos ir sveikos bigsmile.gif .

drinks_cheers.gif Lygiai tą patį mums sako kai kada lotuliukas.gif O mums nusispjaut irnesakyk.gif Tokių žmonių nuomonė mums nerūpi. bebe.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lialka: 29 lapkričio 2007 - 16:09
Gal kas nors gerai mokate anglų kalbą 4u.gif Galite man parašyti, kaip angliškai bus VYRESNIO VAIKO ŽINDYMAS 4u.gif
Atsakyti
Laba bigsmile.gif ,

tai, ko -ielės dabar labiausiai nori - negausi už jokius pinigus: mamytės ir MP.
Graudu, bet jos dar taip neseniai buvo daug žindytos, visą dieną gaudavo mano dėmesio. o dabar mažoji ištisai mano glėby, kabo į krūtį įsikabinus, ir dažnai joms aš net paišau tik viena ranka ar pasaką skaitau, o jos netelpa ant kelių.....
Va ir MP joms dar labai labai noris: žindau aš mažąją, o jos ateina prie fotelio ir taip viltingai prašo "Oana valgo tik zyzys, ji nevalgo mėsos, ošės, bulvės. Danielė/Gabrielė nori zyzys. Duos mamytė zyzys??? "
arba lauke būdamos vyrui ima už rankų ir prašo vesti namo "Mamytė laukia. Mamytė duos zyzys".
O kai vakar vakare pamaitinau abi - tai po keliolikos min pakėlė galvas, padėkojo ir užmigo kaip niekad ramiai ir paklusniai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo J.E. Aistė&Julijonas: 01 gruodžio 2007 - 03:02
J.E. Aistė&Julijonas, tai tu ir dvynes dar maitini MP wub.gif wub.gif Sveikatos dideliausios wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Pingvinukas @ 2007 11 29, 23:37)
Gal kas nors gerai mokate anglų kalbą  4u.gif Galite man parašyti, kaip angliškai bus VYRESNIO VAIKO ŽINDYMAS  4u.gif

sveikute

turbūt tau jau kas nors išvertė, bet aš išversčiau kaip nursing a toddler (iki trijų metų) arba nursing an older child

O dvinukai duoda biggrin.gif Šaunolės tokios - žino kas jioms į nauda bigsmile.gif

Atsakyti
QUOTE(Pingvinukas @ 2007 12 01, 07:54)
J.E. Aiste, tai tu ir dvynes dar maitini MP  wub.gif  wub.gif Sveikatos dideliausios  wub.gif  wub.gif

ax.gif
Gauna dar ir jos.....
Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Natuke @ 2007 12 01, 13:19)
sveikute

turbūt tau jau kas nors išvertė, bet aš išversčiau kaip nursing a toddler (iki trijų metų) arba nursing an older child

Ačiū tau labai Niekas nebuvo išvertęs, o man su anglų sunkoka blush2.gif Ar jau namiškiai žino, kad tu nestuke.gif Kaip sureagavo ax.gif
QUOTE(J.E. Aistė&Julijonas @ 2007 12 01, 13:32)
Gauna dar ir jos.....
Ačiū  4u.gif

Šaunuolė tu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Pingvinukas @ 2007 12 01, 12:26)
Ar jau namiškiai žino, kad tu  nestuke.gif Kaip sureagavo  ax.gif

bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
Nemačiauuuuuu tongue.gif thumbup.gif
Natuke, nuoširdžiai sveikinu wub.gif Lengvo nešiojimo 4u.gif
Atsakyti