Įkraunama...
Įkraunama...

Vyresnio vaiko žindymas

QUOTE(Emilė @ 2008 01 23, 20:28)
Dar dvimetukė dukra mano tetai kaime kartą pasakė " karvės pieną valgo karvės vaikučiai, o aš - mamytės vaikutis  tongue.gif ". Nu ir kas nuginčys vaiką. wink.gif

bigsmile.gif thumbup.gif
geležinė vaiko logika thumbup.gif Ir Tu šaunuolė.

o maniškėm vis dar MP šventas reikalas tongue.gif Labai tikiuos, kad ateis tas momentas kai jau pačios nebenorės ax.gif , nes kad ir kaip spaustų mane giminės ir artimieji - nu nežadu prievarta atiminėt iš vaikų tokį gėrį....

Atsakyti
QUOTE(Emilė @ 2008 01 23, 21:28)
Nu nepapasakos man nieks, kad karvės pienas vaikui geriau, nei jo mamos.  cool.gif
Dar dvimetukė dukra mano tetai kaime kartą pasakė " karvės pieną valgo karvės vaikučiai, o aš - mamytės vaikutis  tongue.gif ". Nu ir kas nuginčys vaiką. wink.gif

QUOTE(J.E. Aistė&Julijonas @ 2008 01 23, 21:51)
bigsmile.gif  thumbup.gif
geležinė vaiko logika thumbup.gif Ir Tu šaunuolė.

o maniškėm vis dar MP šventas reikalas tongue.gif Labai tikiuos, kad ateis tas momentas kai jau pačios nebenorės ax.gif , nes kad ir kaip spaustų mane giminės ir artimieji - nu nežadu prievarta atiminėt iš vaikų tokį gėrį....

Šaunuolės jūs thumbup.gif Žaviuosi tokiomis mamomis thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Paskaičius jūsų postus norisi ir toliau maitinti sūnų ir nekreipti dėmesio kas ką sako ax.gif

Atsakyti
Aš taip pat gan dažnai išgirstu nusistebėjimų, kad taip ilgai maitinu, juokas ima tik, daugiau nieko. Tik aš ir mano dukrytė spręsime šį klausimą, o dabar jai gerai, man taip pat gerai- vadinasi jokių problemų nėra thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Emilė @ 2008 01 23, 20:28)
na, sako kai kurie vaikai atsisako patys anksčiau, nors man tuo patikėt sunkoka  schmoll.gif

Atsisako mirksiukas.gif Mano dičkis atsisakė iš viso dar kelių savaičių būdamas doh.gif Matosi nori valgyt, verkia, bet kai tik aš jam pasiūlau išvis užsiklykia. Net baisu buvo, kad širdutę išrėks, net mėlynas spiegdavo. Na aš nedariau, kaip patronuojanti sesutė liepė- nedaviau vis tiek mišinuko- ėmiau nusitraukinėt. Ir taip maitinau iki 9 mėn.
Atsakyti
QUOTE(J.E. Aistė&Julijonas @ 2008 01 23, 21:51)

Visas tris dar maitini? bigsmile.gif

QUOTE(lialka @ 2008 01 24, 12:49)
Atsisako  mirksiukas.gif Mano dičkis atsisakė iš viso dar kelių savaičių būdamas  doh.gif  Matosi nori valgyt, verkia, bet kai tik aš jam pasiūlau išvis užsiklykia. Net baisu buvo, kad širdutę išrėks, net mėlynas spiegdavo. Na aš nedariau, kaip patronuojanti sesutė liepė- nedaviau vis tiek mišinuko- ėmiau nusitraukinėt. Ir taip maitinau iki 9 mėn.

Oho - šaunuolė. Nėr gi lengva nusitraukinėti, o tu tiek laiko taip darei. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(lialka @ 2008 01 24, 11:49)
Ir taip maitinau iki 9 mėn.

Pagarba.
Man kai reikėjo trumpą laiką nusitraukinėt doh.gif , tai tik žavėtis galiu tokiom mamoms.

QUOTE(Emilė @ 2008 01 24, 12:27)
Visas tris dar maitini?  bigsmile.gif

ax.gif kol kas taip.
Atsakyti
Mes gal dar nelabai tinkam į šitą temą, nes vaikui tik 10 mėnesių su trupučiu. Visaip svarstau dėl tolesnio maitinimo MP. Jei tik pieno bus, iki metų tikrai maitinsiu. Maitinčiau ir toliau, bet turiu šalia tokį pavyzdį, kuris šiek atstumia nuo dar ilgesnio maitinimo. Sesuo maitino dukrą iki 3 metų. Nežianu, gal dėl to ar dėl kitos priežasties nieko neišėjo su darželiu: pabandė kokių 2,5 metų, bet viskas baigėsi tuo, kad ir toliau abi namie. Tiesa, atsirado dar sesutė. Gal esu bloga mama, bet kai vaikui bus 2 ir daugiau noriu eiti į darbą, taip kad to darželio reikės. Arba auklės. Tai nežinau, kaip čia su tuo pienuku. Pediatrė už maitinimą iki metų, vaiko tėvas taip pat klausia, kiek dar maitinsiu, nors koks jo reikalas? Vaikas šiap kol kas nelabai ką ir geria. Iš buteliuko nemoka, iš puoduko dar nemoka, tai pasiūlau kiek su šaukšteliu sulčių ar arbatos.
Atsakyti
QUOTE(marabuku @ 2008 01 29, 10:15)
Mes gal dar nelabai tinkam į šitą temą, nes vaikui tik 10 mėnesių su trupučiu. Visaip svarstau dėl tolesnio maitinimo MP. Jei tik pieno bus, iki  metų tikrai maitinsiu. Maitinčiau ir toliau, bet turiu šalia tokį pavyzdį, kuris šiek atstumia nuo dar ilgesnio maitinimo. Sesuo maitino dukrą iki 3 metų. Nežianu, gal dėl to ar dėl kitos priežasties nieko neišėjo su darželiu: pabandė kokių 2,5 metų, bet viskas baigėsi tuo, kad ir toliau abi namie. Tiesa, atsirado dar sesutė. Gal esu bloga mama, bet kai vaikui bus 2 ir daugiau noriu eiti į darbą, taip kad to darželio reikės. Arba auklės. Tai nežinau, kaip čia su tuo pienuku. Pediatrė už maitinimą iki metų, vaiko tėvas taip pat klausia, kiek dar maitinsiu, nors koks jo reikalas? Vaikas šiap kol kas nelabai ką ir geria. Iš buteliuko nemoka, iš puoduko dar nemoka, tai pasiūlau kiek su šaukšteliu sulčių ar arbatos.

draugė vaiką maitino iki 2 m. baigus maitint po nepilno mėnesio išvedė į lopšelį. vaikas prisitaikė puikiai, nors atrodė visiems, kad toks mamyčiukas verks ten kiauras dienas. neverkė nė dienos schmoll.gif
manau ne nuo maitinimo būdo priklauso, kaip vaikas prisitaikys darželyje. kai kurie ir nežindomi būna visiškai "naminiai", kurių niekur ilgam nepaliksi
Atsakyti
sunu maitinau iki 1.5, paskui susirgo stomatitu ir zysti jis negalejo, skaudejo, kai pasveiko, tas pienukas nebeatrode toks skanus ir nepakeiciamas, tad nebenorejo, as neprievartavau, bet darziuke problemu jokiu nebuvo, nors jis niekada maminciu nebuvo mirksiukas.gif
Atsakyti
Kokia gera tema. Sunu maitinu jau 14 men. ir maitinsiu kiek reikes. Nekreipkit demesio kas ka sako. Mamos pienas neatstojamas, rezultatai isliks iki vaiko gyvenimo pabaigos, o ir motinos bus apsaugotos nuo kruties vezio.
Atsakyti
Sutinku ir taip pat palaikau visas šaunuoles mamytes, kurios nekreipia į nieką dėmesio ir visų pirma galvoja apie savo mažylių poreikius. Sūnelį maitinau metus ir 7 mėn.ir niekada dėl to nesigailėjau. Dabar jau ketvirtą mėn. sėkmingai maitinu dukrytę 4u.gif Stiprybės visoms. Žinau, kaip kartais būna sunku. Visų svarbiausia Jūsų pačių nusiteikimas. niekas taip nesmukdo mamos pasitikėjimo savo jėgomis kaip išgirsta replika, kad GAL TRŪKSTA PIENO, nors jo yra tiek, kad dar dviems kūdikiams užtektų drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif . Prisijungsiu ir aš prie jūsų. Perskaičiau mamyčių mintis ir nusiraminau. Nes iš mūsų jau daug kas juokiasi verysad.gif . Dukrytei 2 metai ir 5 mėn., o ji mielai geria mano pienuką. Galvojau, kad lanklydama darželį jo atsisakys, bet ne. Rytais ir vakarais godžiai geria smile.gif . O neseniai sirgo žarnyno uždegimu, vėmė,viduriavo ir nieko nevalgė, tai ją gelbėjo mano pienukas. Ir gyd.sakė, kaip gerai,kad jo yra smile.gif .
Atsakyti