Įkraunama...
Įkraunama...

Vyresnio vaiko žindymas

QUOTE(lialka @ 2008 02 01, 15:58)
Pasirodo dar kažkas gali pamanyt, kad tuščiai čiulpia?  fool.gif

hihihi.gif hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(lialka @ 2008 02 01, 15:58)
Man tai čia patiko Odės poste: "aš kai išgirsdavau tą klausimą, tai nežinodavau, ar mane labiau pyktis, ar neviltis, ar juokas ima.  Sekantis būdavo: ir tu dar turi pieno?! " lotuliukas.gif Pasirodo dar kažkas gali pamanyt, kad tuščiai čiulpia?  fool.gif

thumbup.gif
Atsakyti
Perskaičiau jūsų mintis ir susigėdau blush2.gif . Reiks dukrytę išmokint kitaip sakyt. O sakydama viešoj vietoj,turėjau galvoje - pas ką nors svečiuose:rolleyes: .
Atsakyti
QUOTE(Raideles @ 2008 02 01, 14:49)
Aha, kartais nesusimąstai žmogus ir prisiverdi košės. Mano dukra taip sakydavo. Buvo nejauku smile.gif
O mažiukui visada sakau pienukas. Jis pat niekaip nesako kol kas, bet įsitaiso pusiaugula ir stumia mano ranką, kad pakelčiau marškinius smile.gif

Maniškiam žindymas suveikia kaip gera nusiraminimo priemonė. Jei ko neduodu, neleidžiu, tai į ašaras, o pienukas padeda nusiraminti. 1-2 min ir toliau gali eiti užkariauti pasaulio. O pei be pienuko, tai užtrunka ilgai ašaros ir nepasitenkinimas.

smile.gif Maniškis tai visaip pasakydavo viešai: ir papuko noriu, ir pienuko, bet net ne -žodžiuose esmė būdavo, tiesiog rodydavo tiesiai kur ten slepiasi jo geidžiamas skanėstas ir jei dar bandydavau ramint (kaip nors užglostyt situaciją), tai bandydavo pakelt bliuzkutę blush2.gif biggrin.gif

Kaip gražiai parašei wub.gif
Atsakyti
QUOTE(lialka @ 2008 02 01, 16:07)
smile.gif Maniškis tai visaip pasakydavo viešai: ir papuko noriu, ir pienuko, bet net ne -žodžiuose esmė būdavo, tiesiog rodydavo tiesiai kur ten slepiasi jo geidžiamas skanėstas ir jei dar bandydavau ramint (kaip nors užglostyt situaciją), tai bandydavo pakelt bliuzkutę  blush2.gif  biggrin.gif

Kaip gražiai parašei  wub.gif

mano budavo einam aiksteje, o jis begdamas griuna ir tada ne beeee, o papuuuuu, arba teta autobuse kokia uzkalbina, anas tik sast ir pakele maike doh.gif , jei nespeji sugriebti ir lieki nuogu pilvu lotuliukas.gif , mazoji ramesne nei brolis, bet pati pasiimti irgi sugeba tongue.gif
Atsakyti
Na mano mažė tai vartoja žodelį niama, tai jei ir viešoj vietoj užsimano, tai žmonės galvoja kad valgyt nori, niekas turbūt nepagalvoja, kad krūties prašo biggrin.gif Kažkaip nuo mažens įpratom, tai taip ir vadinam smile.gif

QUOTE(rence25 @ 2008 02 01, 13:25)
Siandie ziurejau laida apie auklejima ir rode kaip nujunkyti 2,5 metuku berniuka. Na nesitikejau kad taip ziauriai bus- vaikas papuka gaudavo kada noredavo ir kiek noredavo ir nujunkimas buvo lab nemalonus procesas- vaikas isterikav, verke, nervavosi- gaila buvo ziureti. Nujunke per viena diena- tiesiog nuo tos dienos visai papuko negavo.
As noreciau ilgai maitinti bet dabar man klausimas- iki kokio amziaus zindyti? Kiek yra ne per ilgai?

Nu taip tai tikrai žiauru nujunkint vaiką doh.gif Aš galvoju tik palaipsniui nujunkyt, nors dar tikiuosi kad vieną dieną pati atsisakys biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lialka @ 2008 02 01, 14:58)
Man tai čia patiko Odės poste: "aš kai išgirsdavau tą klausimą, tai nežinodavau, ar mane labiau pyktis, ar neviltis, ar juokas ima.  Sekantis būdavo: ir tu dar turi pieno?! " lotuliukas.gif Pasirodo dar kažkas gali pamanyt, kad tuščiai čiulpia?  fool.gif

Ne nu tai žinai... Vienos visai neturi pieno, kitos turi tik trim mėnesiams, o čia - brač - metus. Tikrai pasijusdavau, kaip aštuntas pasaulio stebuklas. bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif . Man dar kiti sako: neleisk žaist su krūtim. Atrodo,aš specialiai duodu vaikui krūtį vietoj žaislo doh.gif .
Atsakyti
QUOTE(Danielle @ 2008 02 05, 14:38)
Sveikos smile.gif . Man dar kiti sako: neleisk žaist su krūtim. Atrodo,aš specialiai duodu vaikui krūtį vietoj žaislo doh.gif .

O ką su ja reiktų daryti? Užsimerkus greitosiomis nė neprisiliečiant pavalgyti ir vėl uždengti? biggrin.gif
O gal vyrui irgi reiktų pritaikyti tą patį? Kaip skambėtų - brangusis, nežaisk su krūtimi, ji ne žaislas tongue.gif
Žindymas nėra vien tik su valgymu susijęs procesas. Žindymas tai ir šiluma, ir dėmesys, ir malonumas, ir artumas, ir nusiraminimas, ir užsitikrinimas, ir džiaugsmas.... Krūtis - tai visokeriopo gėrio šaltinis. Negailėkim jos savo vaikams, kol jiems jos reikia wub.gif
Atsakyti
Savo mergytes negalejau maitinti blush2.gif (nes po tulzies operacijos dingo pienas.) tai mazoji mano pienu dziaugesi tik 1.5men .O Ovidiju maitinu iki siol lotuliukas.gif lotuliukas.gif nors visi sako jau uzteks , sako per didelis jau negrazu nors as nieko negrazaus nematau. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rence25 @ 2008 02 01, 13:25)

As noreciau ilgai maitinti bet dabar man klausimas- iki kokio amziaus zindyti? Kiek yra ne per ilgai?

Per ilgai tikrai niekada nebus...Ateina laikas, kai vaikelis pats atsisako...
PSO rekomenduoja zindyti bent iki dveju smile.gif

QUOTE(Pingvinukas @ 2008 02 01, 13:54)
Juk nieks neklausia ar dar MYLI savo vaiką???

drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
Na mano panelė, be papulio nei per kur. Ji su juo ir užmiega, ir su papuliu paguoda randa. Šiaip kai nori papulio tai neprašo, o kaklą man laižo doh.gif
Net nežinau kiek ji čia dar tą mano pienelį gers, bet jaučiu dar ilgai unsure.gif
Atsakyti