QUOTE(Raideles @ 2008 01 31, 22:40)
Kai artimi, o ir mylimi žmonės ima gėdyti, tai vaikui tikrai didelė trauma - nes kyla konfliktas: mylimas žmogus sako, kad negerai yra tai, kas teikia malonumą (o ir neabejotiną naudą vaiko sveikatai).
Mama šioje situacijoje turi būti tvirta ir giežtai ir aiškiai nutraukti gėdytojo kalbas,

Užtai savo tetei pasakiau, kad jei jam trukdo ir atrodo gėda, tai lai nemato.

Jei ką dabar dar pasako tai labai retai.

Vos išsižioja ta tema iškart parodau atia ir jis susipranta- pėdina į kitą kambarį

Labai jis nuomonę pakeitė, kai vaikutis buvo susirgęs ir pienukas gerit ant kojų pastatė

Pats matė, kad nieko vaikas nevalgė ir negėrė be pienuko. Girdėjau tąkart kaip mano mamai sakė: "Tu matai, kaip gerai mamos pienas..."
QUOTE(J.E. Aistė&Julijonas @ 2008 02 01, 01:26)
*O delfio komentarų neskaitau. kitur irgi ne.
**

bet kartais gėdintojų motyvas ir yra būtent vaiką paveikti, nes mano kad mama beprotė

ai, jiems nesuprast
*Aš ir neskaitau- nenoriu be reikalo nervintis. Juk kvailiams vis tiek neįrodysi, tik pati savo nervus ir energiją eikvočiau
**
QUOTE(Danielle @ 2008 02 01, 10:15)
Aš tai kartais labai pasimetu,kai viešoj vietoj dukrytė pradeda prašyt : Papo

. Jaučiu kai kurių žmonių smerkiantį žvilgsnį. Todėl dukriukui aiškinu,kad ne visur galima gaut papulį

. Bet kai jai norisi,ji net nenori klausyt manęs. Ir iš to kyla verksmų audra

.
Mes jau nebeprašom papuko prie žmonių

Oi, kaip suprantu, tave dėl tų žvilgsnių! Bet tas jausmas, kad tu superinė mama, nes duodi vaikui kas geriausia turėtų užgožt tuos smerkiančius žvilgsnius.

O dar dvigubai

, nes atlaikai aplinkinių spaudimą

Visada tai atsimink ir didžiuokis savim, o nepritariantiems-
Papildyta:
J.E. Aistė&Julijonas, o jūsų dvynukės prie žmonių neprašo?

Spėju smerkiančiųjų begalės, nes maitini tris.

Net mąstau, ar aš taip sugalvočiau?

Spėju, kad ne

Nešautų man į galvą tokia geniali mintis, kad padalint pienuką 3.
Nors...

Kai gimė mažius, dičkiui buvo 6 m. ir nutraukto pieno jam duodavau

Pienuko turėjau labai daug, verždavo ir kartais reikėdavo nusitraukt, o negi pilsi kriauklėn, tai dičkiui į puoduką pildavau (jis to nežinojo

)