Įkraunama...
Įkraunama...

Vyresnio vaiko žindymas

O maniškės paskutiniu metu gan skaudžiai žnaibos ar malasi, jei papriekaištauju, jog mamytei irgi skauda, tai įsižeidžia visai doh.gif Gal turit kokių patarimų tokioj situacijoj?
Ačiū.
[/quote]
Maniškė , nors dabar geria pienuką pagrinde tik naktį, irgi pradėjo fokusus krėst doh.gif . Tai aš kai pabaru ir pasakau,kad skauda, tai labai graudžiai apsiverkia. Tada abi viena kitą guodžiam smile.gif .
Atsakyti
QUOTE(J.E. Aistė&Julijonas @ 2008 02 14, 01:44)
O maniškės paskutiniu metu gan skaudžiai žnaibos ar malasi, jei papriekaištauju, jog mamytei irgi skauda, tai įsižeidžia visai  doh.gif Gal turit kokių patarimų tokioj situacijoj?
Ačiū.

QUOTE(Danielle @ 2008 02 14, 13:10)
Maniškė , nors dabar geria pienuką pagrinde tik naktį, irgi pradėjo fokusus krėst doh.gif . Tai aš kai pabaru ir pasakau,kad skauda, tai labai graudžiai apsiverkia. Tada abi viena kitą guodžiam smile.gif .

biggrin.gif Pas mus tas pats. Jei mieguistas, ir visaip malasi, nepatogiai įsitaiso, kažkaip net kanda... tada pasakau kad skauda, o kad apsiverkia doh.gif Mat ir pienuko norisi, ir mamytės gaila wub.gif

Kas dėl to sunkaus atpratinimo. ax.gif Atrodo mes nesimėgausim MP iki 3 m., nes po truputį pamiršta, kad nori rolleyes.gif Prieš pietų miegelį pavyzdžiui paprašo kakavos unsure.gif Vakare prisimena pienuką, bet ir tai ne visada, tai pati pasiūlau. Kartą net įkalbinėt teko unsure.gif Matyt gerai vakarienės pavalgęs buvo ir nebetilpo pienukas g.gif Ryte prašo, bet jei pvz. ryte kur nors tenka išeit, o jis dar miega, tai tragedijų nekelia. Žodžiu, jau matau ramaus nujunkymo perpsektyvą. Dabar tik laiko klausimas KADA? ax.gif Bet va man, jaučiu, bus kažkaip liūdna... verysad.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(lialka @ 2008 02 14, 13:46)
biggrin.gif Pas mus tas pats. Jei mieguistas, ir visaip malasi, nepatogiai įsitaiso, kažkaip net kanda... tada pasakau kad skauda, o kad apsiverkia  doh.gif Mat ir pienuko norisi, ir mamytės gaila  wub.gif

Kas dėl to sunkaus atpratinimo.  ax.gif Atrodo mes nesimėgausim MP iki 3 m., nes po truputį pamiršta, kad nori  rolleyes.gif Prieš pietų miegelį pavyzdžiui paprašo kakavos  unsure.gif Vakare prisimena pienuką, bet ir tai ne visada, tai pati pasiūlau. Kartą net įkalbinėt teko  unsure.gif Matyt gerai vakarienės pavalgęs buvo ir nebetilpo pienukas g.gif Ryte prašo, bet jei pvz. ryte kur nors tenka išeit, o jis dar miega, tai tragedijų nekelia. Žodžiu, jau matau ramaus nujunkymo perpsektyvą. Dabar tik laiko klausimas KADA?  ax.gif Bet va man, jaučiu, bus kažkaip liūdna...  verysad.gif  blush2.gif

Kokio amziaus taviskis, jei ne paslaptis mirksiukas.gif
As, tai vargstu su juo, nes valgo labai nedaug kito maisto ir svoriu pasigirt negalim. Vis pamastau gal nustot maitint, gal prades geriau valgyt g.gif
Atsakyti
QUOTE(Joleks @ 2008 02 14, 22:09)
Kokio amziaus taviskis, jei ne paslaptis mirksiukas.gif
As, tai vargstu su juo, nes valgo labai nedaug kito maisto ir svoriu pasigirt negalim. Vis pamastau gal nustot maitint, gal prades geriau valgyt g.gif

2,3 m. ax.gif

Iki 2 m. labai nevalgus buvo, o dabar viskas gerai jau (tfu tfu tfu) rolleyes.gif

Nenustojau maitint būtent dar ir dėl nevalgumo-vis daugiau naudingų organizmui medžiagų gauna, nei iš trupinio (netikiu, kad būtų pradėjęs daugiau valgyt, kai stresuotų jog negauna MP ir dar per prievarta kiša nenorimą maistą) kitokio maisto ir mišinių (jei dar tokį gertų). Šiaip mes svoriu irgi nesigiriam, bet atrodo tai riebuliukas smile.gif 2 m. svėrė 13 kg. Dabar jaučiasi, kad žymiai pasunkėjo, nes ir valgo viską jau gerai, tiesiog gal kiekvienam individualiai, bet svarbu per prievartą kišant "neatbaidyt" visai nuo kieto maisto. mastau.gif
Atsakyti
Mano mergina iki 2 metų irgi buvo nevalgi,pasisotindavo mano pienu rolleyes.gif . O kai pradėjo lankyt darželį pasidarė valgesnė ir pasitaisė smile.gif . Bet pienuko vis tiek neatsisako ax.gif .
Atsakyti
moniske tai isvis atrodydavo nieko nevalgo, svoris visuomet valdiskas budavo (1.5 metuku svere 10,050 kg, o ugis buvo 87) - gydytoja juokdavosi - ugys yr, svorio ner doh.gif , bet dabar geriam KIDDI vitaminus ir diena nustojom uzkandziauti MP, ji pradeda prasyti - iskart duodu kanors valgomo, ji pavalgo ir einam zaisti, tad pamirsta MP, beto visada turiu buteliuka su arbata ar vandenuku, kad netroskintu ir nereiktu MP, Maitinu pati tik pries miegelius ir nakti, nuo vitaminu ir diena nebedavimo MP, ji pradejo valgyti kaip zmogus, jei nespeju - braizosi apie saldytuva lotuliukas.gif , idomu kiek dabar priaugsim svorio rolleyes.gif
Atsakyti
o pas mus 2 metu sveria 11 kg. valgo kartais gerai kartai visai nevalgo, Nuo MP dienos metu labai lengvai atpratinau (patepiau spenialius viduriu lasais, ju labai
bjaurus skonis ir kvapas ) ir pienelis tapo diena nevalgomas, bet nakti geria MP
kartais istisom valandom. Dabar laukiuosiu antro ir labai blogai jauciosiu, bet mano triukas padeda tik tiek, kad pradejo isteriskai verkti iki springimo ir drebejimo. Daugiau valandos istisinio verkimo istverti negaliu ir baisu del vaiko nes pradeda dusti ir vemti. Dabar gailuosiu kad ne nutraukiau daug anksciau, kai buvo metuku, ir tikrai tada taip nebutu. Kaip dabar bus nezinau.
Atsakyti
[quote=Danielle,2008 02 14, 12:10]

[/quote]
Maniškė , nors dabar geria pienuką pagrinde tik naktį,
[/quote]

O kaip del dantuku? Juk cia tas pats, kaip su nevalytais dantimis eiti miegoti. Ar po kiekvieno maitinimo einat valyt?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Germante: 18 vasario 2008 - 22:39
QUOTE(Daria @ 2008 02 18, 22:56)
o pas mus 2 metu sveria 11 kg.  valgo kartais gerai kartai visai nevalgo, Nuo MP dienos metu labai lengvai atpratinau (patepiau spenialius viduriu lasais, ju labai
bjaurus skonis ir kvapas ) ir pienelis tapo diena nevalgomas, bet nakti geria MP
kartais istisom valandom. Dabar laukiuosiu antro ir labai blogai jauciosiu, bet mano triukas padeda tik tiek, kad pradejo isteriskai  verkti iki springimo ir drebejimo. Daugiau valandos istisinio verkimo istverti negaliu ir baisu del vaiko nes pradeda dusti ir vemti. Dabar gailuosiu kad ne nutraukiau daug anksciau, kai buvo metuku, ir tikrai tada taip nebutu. Kaip dabar bus nezinau.

labuka
Aš taip pat laukiosi ir žindau dvimetį 4u.gif Man jau 21 savaitė. Kaip tu jautiesi kai maitini - ar skauda spieneliai, ar turi dar pienuko? Jeigu verkia iki vemimo, gal reikia kaip nors kitaip pabandyti veikti. - staigiai mažiuko neskriausti g.gif

Ir nenusimink, kad taip ilgai neatpratinai - vaikui tai buvo tikrai į nauda 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Natuke: 18 vasario 2008 - 23:11
QUOTE(Daria @ 2008 02 18, 21:56)
Dabar gailuosiu kad ne nutraukiau daug anksciau, kai buvo metuku, ir tikrai tada taip nebutu. Kaip dabar bus nezinau.

Manau po truputi viskas susitvarkys. Stiprybes 4u.gif

Natuke, laukdamasi zindai? Saunuole 4u.gif Ar ta nekelia problemu tau? As vis mastau ar dar palaukti ar jau sekanti planuoti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ast_alaus @ 2008 02 19, 00:41)
Manau po truputi viskas susitvarkys. Stiprybes  4u.gif
Natuke, laukdamasi zindai? Saunuole  4u.gif  Ar ta nekelia problemu tau?  As vis mastau ar dar palaukti ar jau sekanti planuoti  blush2.gif

Va va, mes irgi galvojam, kaip čia geriau ištaikyti kitą mažulį smile.gif Ir kai pradėjau konkrečiau mąstyti, tai ir apie žindymą pagalvojau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(letuciux @ 2008 02 19, 00:08)
Va va, mes irgi galvojam, kaip čia geriau ištaikyti kitą mažulį smile.gif Ir kai pradėjau konkrečiau mąstyti, tai ir apie žindymą pagalvojau smile.gif

Kuo daugiau tuo domiuosi, tuo labiau manau, jog zindymas ir nestumas - suderinama. Idomu ka apie tai mano kitos? g.gif
Atsakyti