Įkraunama...
Įkraunama...

Vyresnio vaiko žindymas

Mes ir su Weleda vaikiška iš pradžų valėm. Tai neišeina gerai išskalaut ir nieko tokio manau
Atsakyti
QUOTE(crocus @ 2008 02 22, 23:16)
Mes ir su Weleda vaikiška iš pradžų valėm. Tai neišeina gerai išskalaut ir nieko tokio manau

na kai tik neiseina gerai isskalauti, tikrai manau nieko tokio, bet maniske ja kaip krema koki nori valgyti, nukanda ir vel reikalauja uztepti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriste2 @ 2008 02 22, 18:59)
na nemanau kad ji taip ir nekenkia, juk tai nera maisto produktas, aisku, nenutiks jei kiek nurys, bet ne valgymui ji skirta g.gif

na kai tik neiseina gerai isskalauti, tikrai manau nieko tokio, bet maniske ja kaip krema koki nori valgyti, nukanda ir vel reikalauja uztepti doh.gif

Na nuo mažyčio (kaip vaiko mažasis nagiukas) kiekio tikrai nieko nenutiks. O valgyt mes juk nevalgom jos, ant duonos netepu mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Per daug skanios tos pastos smile.gif Ir manoji pageidautų ją visą suvalgyti. O išsiskalauti padeda tai kai pati rodau ir ji nori taip daryti.
Atsakyti
[quote=Aivita,2008 02 22, 15:42]
[quote=Perfect,2008 02 22, 14:19]
neduok Dieve dar krutine forma praras.
[/quote]
lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Nu nežinau, mano krūtinė nieko nepasikeitė. Atvirkščiai - dar gražesnė paliko. mirksiukas.gif O senatvės sulaukus vis tiek visoms pasikeis - žindei ar nežindei. smile.gif
Asmeniškai man žindyti yra laimė. Kai matau laimingą vaikiuką ir man gera.
Nesuprantu tų mamų, kurios PAČIOS nusprendžia, kad "jau gana" ir atima iš vaikiuko pieną.... verysad.gif
Atsakyti
Nebent tai būtų tikrai susiję su mamos sveikata. O šiaip žindymas tik palengvina ir moters, ir visos šeimos gyvenimą. O prievartinis nujunkymas sukelia daug streso. Vaikučiai vistiek kažkada atsisakys arba gražiai savo noru sutiks atsisveikinti su pienuku. Kuo aš pati ilgai netikėjau.
Atsakyti
QUOTE(crocus @ 2008 02 23, 15:47)
Nebent tai būtų tikrai susiję su mamos sveikata.  O šiaip žindymas tik palengvina ir moters, ir visos šeimos gyvenimą. O prievartinis nujunkymas sukelia daug streso. Vaikučiai vistiek kažkada atsisakys arba gražiai savo noru sutiks atsisveikinti su pienuku. Kuo aš pati ilgai netikėjau.

o as tuo dabar nebetikiu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriste2 @ 2008 02 23, 15:51)

tai tavyškė dar visai maža blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriste2 @ 2008 02 23, 14:51)

Tavajai dar kol kas pats žinduklio amžius tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Natuke @ 2008 02 23, 17:40)
tai tavyškė dar visai maža blush2.gif

bet pas ja nera jokiu minciu apie nustojima, o spaudimas is pasones didelis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriste2 @ 2008 02 23, 16:46)
bet pas ja nera jokiu minciu apie nustojima, o spaudimas is pasones didelis doh.gif

Bet tai pašonei nei augint tavo mažulės, nei sergančios slaugyt, nei kankint nujunkant mirksiukas.gif Taip kad komentuojančių visą gyvenimą bus tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(crocus @ 2008 02 23, 17:55)
Bet tai pašonei nei augint tavo mažulės, nei sergančios slaugyt, nei kankint nujunkant mirksiukas.gif Taip kad komentuojančių visą gyvenimą bus tongue.gif

drinks_cheers.gif , bet pradedu kompleksuoti, ypac kai mama sako ka tokio, o sleptis neturiu kaip, nors nelabai matau ir kam, be to namie esam dviese su ja, dar sunus ir vyras, bet jiems nerupi, maitinu as ar ne, tai mes kur uzsimanom - ten ir pasimatinam, tai ji vaikas ir nesupranta, kodel, kai nuvaziuojam pas mociute - yra kitaip unsure.gif , o kai mociute gedina - ji jau dengiasi veiduka, kazkaip tada ir man nesmagum, o mamai ka pasakau, tai tik pykciai prasideda - tipo juoku nesuprantu, bet man nejuokinga kazko ir dabar retai ten besilankom blush2.gif
Atsakyti