Mes ir su Weleda vaikiška iš pradžų valėm. Tai neišeina gerai išskalaut ir nieko tokio manau
QUOTE(crocus @ 2008 02 22, 23:16)
Mes ir su Weleda vaikiška iš pradžų valėm. Tai neišeina gerai išskalaut ir nieko tokio manau
na kai tik neiseina gerai isskalauti, tikrai manau nieko tokio, bet maniske ja kaip krema koki nori valgyti, nukanda ir vel reikalauja uztepti

QUOTE(Kriste2 @ 2008 02 22, 18:59)
na nemanau kad ji taip ir nekenkia, juk tai nera maisto produktas, aisku, nenutiks jei kiek nurys, bet ne valgymui ji skirta 
na kai tik neiseina gerai isskalauti, tikrai manau nieko tokio, bet maniske ja kaip krema koki nori valgyti, nukanda ir vel reikalauja uztepti

Na nuo mažyčio (kaip vaiko mažasis nagiukas) kiekio tikrai nieko nenutiks. O valgyt mes juk nevalgom jos, ant duonos netepu

Per daug skanios tos pastos
Ir manoji pageidautų ją visą suvalgyti. O išsiskalauti padeda tai kai pati rodau ir ji nori taip daryti.

[quote=Aivita,2008 02 22, 15:42]
[quote=Perfect,2008 02 22, 14:19]
neduok Dieve dar krutine forma praras.
[/quote]
Nu nežinau, mano krūtinė nieko nepasikeitė. Atvirkščiai - dar gražesnė paliko.
O senatvės sulaukus vis tiek visoms pasikeis - žindei ar nežindei.
Asmeniškai man žindyti yra laimė. Kai matau laimingą vaikiuką ir man gera.
Nesuprantu tų mamų, kurios PAČIOS nusprendžia, kad "jau gana" ir atima iš vaikiuko pieną....
[quote=Perfect,2008 02 22, 14:19]
neduok Dieve dar krutine forma praras.
[/quote]

Asmeniškai man žindyti yra laimė. Kai matau laimingą vaikiuką ir man gera.
Nesuprantu tų mamų, kurios PAČIOS nusprendžia, kad "jau gana" ir atima iš vaikiuko pieną....

Nebent tai būtų tikrai susiję su mamos sveikata. O šiaip žindymas tik palengvina ir moters, ir visos šeimos gyvenimą. O prievartinis nujunkymas sukelia daug streso. Vaikučiai vistiek kažkada atsisakys arba gražiai savo noru sutiks atsisveikinti su pienuku. Kuo aš pati ilgai netikėjau.
QUOTE(crocus @ 2008 02 23, 15:47)
Nebent tai būtų tikrai susiję su mamos sveikata. O šiaip žindymas tik palengvina ir moters, ir visos šeimos gyvenimą. O prievartinis nujunkymas sukelia daug streso. Vaikučiai vistiek kažkada atsisakys arba gražiai savo noru sutiks atsisveikinti su pienuku. Kuo aš pati ilgai netikėjau.
o as tuo dabar nebetikiu

QUOTE(Kriste2 @ 2008 02 23, 15:51)
tai tavyškė dar visai maža

QUOTE(Kriste2 @ 2008 02 23, 14:51)
Tavajai dar kol kas pats žinduklio amžius

QUOTE(Natuke @ 2008 02 23, 17:40)
bet pas ja nera jokiu minciu apie nustojima, o spaudimas is pasones didelis

QUOTE(Kriste2 @ 2008 02 23, 16:46)
Bet tai pašonei nei augint tavo mažulės, nei sergančios slaugyt, nei kankint nujunkant

QUOTE(crocus @ 2008 02 23, 17:55)
Bet tai pašonei nei augint tavo mažulės, nei sergančios slaugyt, nei kankint nujunkant
Taip kad komentuojančių visą gyvenimą bus