Įkraunama...
Įkraunama...

Vyresnio vaiko žindymas

Mazoji neseniai gavo lele, dziaugesi labai ir kai jau to dziaugsmo ir meiles isreiksti nebesugebejo - pakele megztuka ir dave leleytei paciulpti savo pienuko doh.gif . Dabar visus zaisliukus turincius burnyte taip maitina ji, o buteliuka sonan meta lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriste2 @ 2008 02 21, 10:31)
Mazoji neseniai gavo lele, dziaugesi labai ir kai jau to dziaugsmo ir meiles isreiksti nebesugebejo - pakele megztuka ir dave leleytei paciulpti savo pienuko doh.gif . Dabar visus zaisliukus turincius burnyte taip maitina ji, o buteliuka sonan meta lotuliukas.gif

Manoji irgi taip mėgsta žaisliukus pamaitint bigsmile.gif Arba liepia man maitint lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Deimančiukass @ 2008 02 21, 12:37)
Manoji irgi taip mėgsta žaisliukus pamaitint bigsmile.gif Arba liepia man maitint lotuliukas.gif

na jau ne, maniske man neleidzia ju maitinti schmoll.gif , kazkada lakste po kambarius - niekaip negalejau prisikalbinti lovon, tai paemiau jos miego zuikuti ir parodziau kad duosiu MP, tai kaip mete ji tolyn, verke labai (is pavydo manau), iki siol jo nebeima net i rankas, jei duodu ir itikineju koks jis geras, tai nesa i siuksline ir meta lauk doh.gif . Ji tik savo duoda, o maniskis pukas tik jai lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kriste2: 21 vasario 2008 - 12:39
Sveikos smile.gif . Maniškė kartą žaidė su teletabiu, o aš sakau " Tabiui reikia valgyt", tai ji atnešė teletabį man ir glaudžia prie krūties, atseit, maitink lotuliukas.gif
Atsakyti
suprantu kad vaikai priima viska naturaliai ir daro, megdzioja taip, kaip mes, bet man kazkaip maloniau buti, jei ji lelytes buteliuku maitintu blush2.gif , juk jos taip graziai ciulpia, paskui atrugsta pamaitintos doh.gif
Atsakyti
Mamytes, gal galit parašyt, kokius vitaminus ar maisto papildus vartojat maitindamos?
Dukrą maitinau iki pusantrų metų (pati atsisakė), mažiukui dabar 13 mėn, bet maitinimo pabaigos dar nesimato. Su abiem vaikais maždaug nuo pusės metų pradėjau jaust, kad labai traška sąnariai. Naudoju vitaminus arba kalcį, bet kuo toliau, tuo mažiau padeda.
Atsakyti
QUOTE(davara @ 2008 02 21, 21:12)
Mamytes, gal galit parašyt, kokius vitaminus ar maisto papildus vartojat maitindamos?
Dukrą maitinau iki pusantrų metų (pati atsisakė), mažiukui dabar 13 mėn, bet maitinimo pabaigos dar nesimato. Su abiem vaikais maždaug nuo pusės metų pradėjau jaust, kad labai traška sąnariai. Naudoju vitaminus arba kalcį, bet kuo toliau, tuo mažiau padeda.

Sveikute, jeigu tabletes nepadieda, reikia valgyt daugiau varškies, gerti pieno produktus - sugalvok pusričiauti varške - tai padeda daugiau negu kalcijo papildas. 4u.gif
Atsakyti
Aš jokių vitaminų nevartoju blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(davara @ 2008 02 21, 20:12)

naudok kurie spec. skirti sąnariams, pvz. joint protection. Man jų gydytoja buvo išrašius.
Atsakyti
nuo vaiko gimimo 1,5 metu naudojau vitaminus new nordic nescioms ir maitinancioms,. nes nekokia is manes valgytoja blush2.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif . Aš tik pirmus metus gėriau maitinančioms skirtus vitaminus. O dabar geriu įvairius,nes tikrai reikia, ypač plaukams ir nagams doh.gif .
Atsakyti
QUOTE(davara @ 2008 02 21, 20:12)

aš vartoju prenatal ir Ca+Mg+Zn. sveikata gera, plaukai neslenka, kraujas geras. tik nagai kiek sluoksniuojasi, bet jie pas mane niekada stiprūs nebuvo rolleyes.gif
Atsakyti