Įkraunama...
Įkraunama...

Vyresnio vaiko žindymas

QUOTE(lialka @ 2008 03 14, 09:46)
Jei apie ligonines, tai pasisakysiu ir aš "truputį".

Nu lialka, nu aš apakus blink.gif - žinai, rašai kaip iš siaubo filmo kokio. bet visiškai tikiu - pati buvau užsirovus beveik ant tokių pat doh.gif

Bet žaviuosi Tvaim - kaip jauna nepatyrusi mamytė, turėjai nerealiai daug drąsos vadovautis savo širdimi wub.gif ir kovoti dėl savęs, savo 2.gif gerovės. Stipri ir šauni mamytė tu 4u.gif
Gera girdėt, kad 'būrimai' ir liko būrimais tongue.gif Sėkmės jums 4u.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Lialka, tavo istorija tikrai ziauri. doh.gif
Maniskiui jau pusantru metuku, vis dar geria MP. Bandau mazint MP kieki, tai reciau stengiuos duot. Vakar nutaukiau siek tiek MP, nes labai verze.Tai jis man nutraukto MP, nei is puodelio, nei is buteliuko negere. Tai galvoju ar bereikia jam MP, ar cia pripratimas prie kruties kaip prie ciulptuko g.gif
Ar geria jusu vaikai nutraukta MP?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Joleks: 14 kovo 2008 - 13:50
QUOTE(Joleks @ 2008 03 14, 13:49)
Sveikos 4u.gif
Lialka, tavo istorija tikrai ziauri.  doh.gif
Maniskiui jau pusantru metuku, vis dar geria MP. Bandau mazint MP kieki, tai reciau stengiuos duot. Vakar nutaukiau siek tiek MP, nes labai verze.Tai jis man nutraukto MP, nei is puodelio, nei is buteliuko negere. Tai galvoju ar bereikia jam MP, ar cia pripratimas prie kruties kaip prie ciulptuko g.gif
Ar geria jusu vaikai nutraukta MP?

Niekada nebandžiau duoti smile.gif
Visai gali būti, kad negeria, nes mamos pienas ne tik maistas, bet ir šiluma, kvapas, poza, būsena... To negali gauti iš puodelio ar buteliuko smile.gif Pabandyk į košes įmaišyti, gal taip valgys.
Atsakyti
Na maniske irgi negeria nieko, nebent sultis kokias, bet kadangi netikiu ju gerumu (cia apie pirktines) - tad vengiu duoti, jei nori gerti - visada laikao buteliuka su vandeniu - kada nori - atsigeria, arba pasipraso MP, o nutraukta i koses pieniskas sudedu - tai lapnoja net ausys linksta thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos mamos,
aš savo sūnelį jaukiai -džiaugsmingai žindau jau 1 m. 2 mėn., bet pastaruoju metu naktį jis pradėjo kas valandą - dvi keltis ir reikalauti MP doh.gif
Na tikrai neturiu galimybės su juo miegot nuo devynių valandų doh.gif Baisu. Jei tėvas bando raminti, tai rėkia ir rodo į duris doh.gif Pailsi, pakvėpuoja ir toliau rėkia. Mokėtų pasakyti, tai tekstas turbūt toks ir būtų: "duokit man mano papą ir miegu toliau" blink.gif
Trumpiau: ruošiuosi kažkokiu būdu atpratinti nuo žindymo naktį. Vyras siūlo man iš važiuot kokiai naktelei. Gal taip ir padaryt g.gif
Ar yra tokių, kurios tai va - ėmė ir atpratino nuo naktinių užkandžių? Kokiu būdu ir kaip sekėsi?.. Dalinkitės 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mikita: 14 kovo 2008 - 20:12
Nezinau, manau, kad toks drastiskas budas atpratinti nuo naktinio MP tinka tik stipriu nervu vaikuciams - juk jam baisu bus labai, ne tik kad MP nebera, bet dar mamyte dingo doh.gif Pati kol kas naktimis vargstu, bet tikiuosi kad mergina savo noru i prota ateis ir nustos naktimis uzkandziauti lotuliukas.gif - juk niekas taip nesielgia blush2.gif
Atsakyti
Ir jeigu jam taip suintensyvėjo naktinio maitinimo poreikis, gal kas negerai ar šiaip truputį neramu. Praeina tokie prilipimo priepuoliai ir vėl gan normaliai miega su pora paprašymų. Mano 2 m. dukrytė naktį 1-2 kartus prašo normaliu ritmu. Bet būna naktelių ohoho. Dažniausiai ir nesuprantu dėl ko prilipusi miega.
Atsakyti
QUOTE(crocus @ 2008 03 14, 21:12)
Ir jeigu jam taip suintensyvėjo naktinio maitinimo poreikis, gal kas negerai ar šiaip truputį neramu.

Nemanau, kad iš blogumo visa tai smile.gif Tiesiog dieną daug būna lauke, o ir šiaip visokiausi reikalai spaudžia - nėra kada gultis, žįsti, o va naktį, tai jau mažiau veiklos, galima ir pasimėgauti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mikita @ 2008 03 14, 22:37)
Nemanau, kad iš blogumo visa tai  smile.gif  Tiesiog dieną daug būna lauke, o ir šiaip visokiausi reikalai spaudžia - nėra kada gultis, žįsti, o va naktį, tai jau mažiau veiklos, galima ir pasimėgauti  mirksiukas.gif

gal diena per daug ispudziu, ar dantys dygsta - manau prisitaikys ir vel i normas ieis mirksiukas.gif , jei jis keliasi ir ciulpia - reiskiasi jam taip reikia blush2.gif
Atsakyti
tikrai gera tema thumbup.gif tik kodel cia tiek mazai mamu unsure.gif nejau taip trumpai maitinate savo lelius?na , bet as ne apie tai...
mano sunelis kazkaip iprato, kad MP gauna ryte, per piet ir vakare, kitais atvejais jam jo lig ir nereikia.
zindau, tik patalpoje kurioje nera svetimu, nes man tai yra netik maitinimas, bet ir bendravimas su vaiku.
kazkaip nesitarem, kaip jis pienelio prasys tai jis pats sako pa pa pa, nes as sakau ar nori pienuko arba papsio:)
maniskiui 1metukai3menesiai, manes zmones daznai klausia: ka dar maitini? kiek dar tu kankinsies? o suneliui sako:koks didelis o dar papa ciulpe! tik retas kas pasako saunuole, tai dazniausiai buna vyresnes tetos.Kartais man del to kila dvejones, gal nezindyti ir pan.Bet juk taip gamtos duota MP vaikeliui geriausia, jam jo labiausiai reik, tai stiprina mamos ir vaiko rysi smile.gif
manau jei tik tai labai nevargina mamu iki vieneriu metu zindyti tikrai reikia thumbup.gif
Papildyta:
lialka tu tikra saunuole thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Sunui beveik 10 men.
Is pradziu galvojau, kad zindysiu iki kokiu 6-7 men., daugiau neistversiu situ "nesamoniu" blush2.gif doh.gif Nu durna buvau...
Dabar, dar pries kelias dienas galvojau, kad butu gerai iki kokiu 12-18 men., bet ne ilgiau nei iki 2 metuku ax.gif
Bet ka tik perskaiciau va ka: http://www.tindirind...hp?page_id=1104
Ir dabar esu ir suzaveta, ir pasimetus, ir pasiryzus... nu net pati nebezinau, ko noriu, bet viena aisku, neatiminesiu is vaiko to, kas jam priklauso thumbup.gif

P.S. atleiskit, jei as pasikartoju su sia nuoroda (gal jau kas buvo ikeles), gal jau ir skaitet si straipsni... tiesiog nesekiau iki siol temos, o taip norejosi su kuo nors nauja patirtim pasidalinti! blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(mikita @ 2008 03 14, 21:37)
Nemanau, kad iš blogumo visa tai  smile.gif  Tiesiog dieną daug būna lauke, o ir šiaip visokiausi reikalai spaudžia - nėra kada gultis, žįsti, o va naktį, tai jau mažiau veiklos, galima ir pasimėgauti  mirksiukas.gif

Jeigu dieną beveik nežinda, tai normalu, kad atsigriebia naktį, juk reikia palaikyti prolaktino kiekį, kad pienukas gamintųsi. Tokioje situacijoje jei nutrauksi naktinius žindymus, prolaktino kiekis sumažės, gaminsis mažiau pieno ir per kokį mėnesį maitinimas baigsis, nebent sugrįšit prie dažno žindimo dienomis.
Atsakyti