Įkraunama...
Įkraunama...

Vyresnio vaiko žindymas

QUOTE(Kriste2 @ 2008 03 26, 13:46)
Nu kai taip sneka bobutes, suprantu - neisprusimas, bet kai medikai doh.gif . Gal jiems reikia pasiulyti PSO rekomendacijas pastudijuoti doh.gif
Man buvo variantas su dukra, nuvedziau pas logopede, nes nesneka mergaite (jai buvo 1.5, itaria autizma) - tai si roze nustate kodel jai taip - del maitinimo MP - pasakiau jai, kad kvailesnes priezasties ir surasti negalejo, zodziu kai vaikas su soske vaiksto iki 3 metu - normalu, o jei valgo MP - gali autizmu susirgti lotuliukas.gif , po tokio jos sprendimo - vaiko apziureti neleidau, iskart prie jos akiu preikalavau perregistruoti pas kita kaip del nekompetencijos trukumo, dabar sutinku ja tuose koridoriuose daznai - sveikinasi visada ir matau kaip jai nesmagu - gal kitoms tokiu diagnoziu nebepateikines, atidziau rinksis zodzius ir informacija g.gif

blink.gif blink.gif taigi kaip tik rašo, kad žindymas TEIGIAMAI veikia kalbos raidą.
Atsakyti
QUOTE(Gemini @ 2008 03 26, 14:54)
blink.gif  blink.gif taigi kaip tik rašo, kad žindymas TEIGIAMAI veikia kalbos raidą.

taip, esme ta kad as ta zinau, o logopede ne lotuliukas.gif , lygiai kaip ir ginekologe zino kad alina zindymas nuo 6 men, o ne padeda isvegti kruties vezio ir pan doh.gif
Todel manau nereikia bijoti "atsikirsti" tokiom zinovem blush2.gif
Atsakyti
saulyte,

aš tikrai nenutraukčiau. Tavo vaikučiui operacija ir taip stresas bus, o MP nauda ligų/sunkumų atveju aš nepaprastai tikiu ir pasitikiu.

O dėl aplinkinių doh.gif - visko gali būt, bet čia jau tu stipri turėtum būt ir arba ignoruot, arba mintyse siųst kur nors toli toli visus komentuotojus.
Siūlyčiau pačiai būti stipriai ir vien savo laikysena nelesiti kitiems abejoti Tavo ketinimais. Dažnai vien tvirto žvilgsnio bei pasitikinčios povyzos,t tikrumo balse užtenka, akd gydytojai/aplinkiniai ir kiti visokios valios žmonės taip ir prarytų savo nuomonę bei komentarus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriste2 @ 2008 03 26, 13:46)
po tokio jos sprendimo - vaiko apziureti neleidau, iskart prie jos akiu preikalavau perregistruoti pas kita kaip del nekompetencijos trukumo

Kazkas nerealaus atrodo...Saunuole, kad nepasimetei 4u.gif thumbup.gif

QUOTE(J.E. Aistė&Julijonas @ 2008 03 26, 14:21)
Dažnai vien tvirto žvilgsnio bei pasitikinčios povyzos,t tikrumo balse užtenka, akd gydytojai/aplinkiniai ir kiti visokios valios žmonės taip ir prarytų savo nuomonę bei komentarus  4u.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(ast_alaus @ 2008 03 26, 15:40)
Kazkas nerealaus atrodo...Saunuole, kad nepasimetei  4u.gif  thumbup.gif

Ai, kazkaip kai medikai kazka panasaus aiskina - tokie jie ir medikai - tikrai tokiems nei savo, nei vaiku sveikatos nepatikeciau schmoll.gif , mane tik skaudina ir vercia pasimesti artimu zmoniu komentarai ir "juokeliai" kad ir i mokykla su papu lydesiu (tokiu kaip mama, tetos ir pan), negaliu joms grubiai ko isrezti, o gincai beprasmiski - jos tikrai "protingesnes" tais klausimais doh.gif
Si savaitgali sveciavomes pas mama, mano mazoji kai nori MP prieina ir tokiu katinisku balseliu sako "puko" noriu, o mama sako jai kiek ta papa ciulpsi doh.gif didele juk jau, aisku, maniske nieko neregavo, pasieme savo, bet kita kart priejus sako papo noriu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Gemini @ 2008 03 26, 11:13)
Radau aš geramama.lt nuorodą, kad nekenkia, o cukraus nelabai mes vartojam ir dantukus valom, bet vat atsirado dėmelės  verysad.gif

Gal galite tą nuorodą įdėti ax.gif Ačiū 4u.gif
Atsakyti
as irgi zadu maitinti iki 3 metu savo mazyle, jei tik bus pienelio ir ji pati nores biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Pingvinukas @ 2008 03 26, 19:15)
Gal galite tą nuorodą įdėti  ax.gif Ačiū  4u.gif

Mamos pienas ir kariesas.
Atsakyti
QUOTE(Kriste2 @ 2008 03 26, 14:48)
mane tik skaudina ir vercia pasimesti artimu zmoniu komentarai ir "juokeliai" kad ir i mokykla su papu lydesiu (tokiu kaip mama, tetos ir pan)

Tikrai nesmagu...
Dziaugiuosi, kad mano Mamyte kazkaip protingai siuo klausimu masto, vis ...pagiria, sako 'Saunuole' ax.gif Ir is vyro stipru palaikyma turiu, tad i kitu 'postringavimus' net nekreipiu demesio cool.gif Nors tyleti nemegstu, daznai kokia paskaitele paties paskaitau siuo klausimu tongue.gif

Beje, kiek laiko savo pirmaji zindei?? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ast_alaus @ 2008 03 26, 21:11)
Tikrai nesmagu...
Dziaugiuosi, kad mano Mamyte kazkaip protingai siuo klausimu masto, vis ...pagiria, sako 'Saunuole'  ax.gif  Ir is vyro stipru palaikyma turiu, tad i kitu 'postringavimus' net nekreipiu demesio  cool.gif Nors tyleti nemegstu, daznai kokia paskaitele paties paskaitau siuo klausimu tongue.gif

Beje, kiek laiko savo pirmaji zindei??  mirksiukas.gif

jam pusantru buvo, susirgo stomatitu ir jam skaudejo, tad atsisake zysti, o kai baigesi, kazkaip jam kvailai ta procedura atrode jau blush2.gif
Atsakyti
http://www.tindirind...hp?page_id=1104
va, idomus straipsnis labai, bet jus matyt ji matet
Atsakyti
QUOTE(Kriste2 @ 2008 03 26, 20:32)
jam pusantru buvo
Visgi pakankamai thumbup.gif

QUOTE(nep @ 2008 03 26, 21:29)
http://www.tindirind...hp?page_id=1104
va, idomus straipsnis labai, bet jus matyt ji matet

Straipsnis gal ir nieko, bet jau kai kuriu mamu komentarai doh.gif doh.gif
Atsakyti