Įkraunama...
Įkraunama...

Vyresnio vaiko žindymas

Ir mes 2,4 m. Tik kad turim tik priešpieniuką
Atsakyti
Na mums tik po menesio du - bet zindukle prisiekusi ji doh.gif , galo dar ne prio kur nesimato schmoll.gif
Atsakyti
tongue.gif aaa, tada smagiau, o tai čia visos apie baigimą tik praneša, galvoju, ar beliko dar.....
QUOTE(Kriste2 @ 2008 04 09, 20:34)
Na mums tik po menesio du - bet zindukle prisiekusi ji doh.gif , galo dar ne prio kur nesimato schmoll.gif

tongue.gif

mano irgi....
Anądien ryte atsikėliau su sprogstančiais, o pagrindinis pientraukiukas wub.gif , matyt, sotus jau, tai tik šypsosi ir liežuvį kaišioja doh.gif
Tai pasikviečiau vyresnes. O tos net skriste atlėkė ant lovos ir šaukia: "Mamytė duos zyzys. valio, paplojam!!!" lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(J.E. Aistė&Julijonas @ 2008 04 09, 18:22)
blush2.gif
norėjau paklaust, ar dar liko vyresnių žinduklių? na, tie kur virš 2-2,5m ???
ax.gif

drinks_cheers.gif jungiamės į kompaniją- visą parą
Atsakyti
QUOTE(J.E. Aistė&Julijonas @ 2008 04 09, 23:24)
tongue.gif aaa, tada smagiau, o tai čia visos apie baigimą tik praneša, galvoju, ar beliko dar.....

tongue.gif

mano irgi....
Anądien ryte atsikėliau su sprogstančiais, o pagrindinis pientraukiukas  wub.gif , matyt, sotus jau, tai tik šypsosi ir liežuvį kaišioja  doh.gif
Tai pasikviečiau vyresnes. O tos net skriste atlėkė ant lovos  ir šaukia: "Mamytė duos zyzys. valio, paplojam!!!"  lotuliukas.gif

thumbup.gif Gerai kad turi tokias "palengvintojas" to reikalo, kai maniske buvo maziuke ir pramiegodavo maitinima - staugt noredavosi nuo persipildymo - pientraukio neturejau - tai rankom traukdavau nors kazkiek, o kaip skaudedavo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(J.E. Aistė&Julijonas @ 2008 04 09, 18:22)
blush2.gif
norėjau paklaust, ar dar liko vyresnių žinduklių? na, tie kur virš 2-2,5m ???
ax.gif

(ar mano jau paskutinės...)

Na mums 2m 3mėn, bet MP valgom ir dieną ir naktį kiek norim biggrin.gif
Kol paskaitose būnu, tai laukia manoji kol grįšiu ir "niama" duosiu. smile.gif
Atsakyti
Maniškei 2 metai 7 mėn., bet vakarais ( kartais) ir naktį ( dažnai) norisi pienuko ax.gif .
Atsakyti
QUOTE(J.E. Aistė&Julijonas @ 2008 04 09, 23:24)

tongue.gif

mano irgi....
Anądien ryte atsikėliau su sprogstančiais, o pagrindinis pientraukiukas  wub.gif , matyt, sotus jau, tai tik šypsosi ir liežuvį kaišioja  doh.gif
Tai pasikviečiau vyresnes. O tos net skriste atlėkė ant lovos  ir šaukia: "Mamytė duos zyzys. valio, paplojam!!!"  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif Nu taviškės tai pokštininkės lotuliukas.gif thumbup.gif Smagu jums ten. wub.gif
Tą gi.... J.E. Aistė&Julijonas, aš kai perskaitau Tavo postą įsivaizuoju kaip atrodai, nors nesu mačiusi, tiesiog susiejau Tave savo vaizduotėje su viena Vilniečių šeima, kur kažkada per TV rodė... Trumpiau tariant rodė laidą apie kino teatre rengiamus kino seansus su lėliukais ir mažiukais vaikais ir kalbėjo tėveliai su dvynukėm (2005 m. gimusiom rudeniukėm). Nežinau kodėl, bet jų asmenybes "pripaišiau" Tavajam nickui blush2.gif Aš klystu, ar pataikiau? g.gif blush2.gif ax.gif biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Mamytės vilnietės, ateinantį antradienį ryte žindymo palaikymo grupėje mamos nori pasikalbėti apie vyresnio vaiko žindymą - tokio virš metukų. Gal kuri galėtumėt atvažiuoti ir pasidalinti savo patyrimais? Ypač tos, kur virš 2 metų žindote smile.gif Kaip jums tai pavyksta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Raideles @ 2008 04 11, 21:32)
Mamytės vilnietės, ateinantį antradienį ryte žindymo palaikymo grupėje mamos nori pasikalbėti apie vyresnio vaiko žindymą - tokio virš metukų. Gal kuri galėtumėt atvažiuoti ir pasidalinti savo patyrimais? Ypač tos, kur virš 2 metų žindote smile.gif Kaip jums tai pavyksta smile.gif

Butumet Panevezy - ateiciau mirksiukas.gif
Atsakyti
Na smagiai šiandien pasibuvom smile.gif Buvo daug tokių vaikščiojančių jau ir vis dar besimaitinančių smile.gif Net ir vaikučius tris vienos mamytės, kurie dar maitinami, matėm smile.gif Aistei 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(letuciux @ 2008 04 16, 02:05)
Na smagiai šiandien pasibuvom smile.gif Buvo daug tokių vaikščiojančių jau ir vis dar besimaitinančių smile.gif Net ir vaikučius tris vienos mamytės, kurie dar maitinami, matėm smile.gif Aistei  4u.gif

Čia apie grupės susitikimą? Aš - varna - pamiršau. doh.gif Ne tai, kad patys maitinamės, bet norėjau išgirsti jūsų patirtis... sad.gif
Atsakyti