QUOTE(Daria @ 2008 04 07, 16:19)
oi merginos pati negaliu patiket, kaip viskas apsisuko, bet atrodo jau nebemaitinu.
Mano silpnumo priezastis isaiskejo, pasirodo esu nescia, pikino, pieno ziankliai sumazejo, prasidejo nezmoniski verkimai naktimis ,
pieno reikalavimai daresi vis agresyvesni ir nusprendziau as nupirkti savo bernui buteliuka
ir pieno misineli, nes iki to net zinduko nepripazindavo. Daviau vakare paragauti, bet jis labiau zaide negu gere. Nakti kai visada uzmigo su papu burniteje o vat nakti kai vel pradejo verkti pasiuliau buteliuka ir jis apsidziauge
isgere visa 150ml . Kita nakti buteliuka su pienu pasiuliau iskart ir viskas. Dabar isgeria nakti 3 buteliukus po 190 ml ir per pietu miega dar viena. Va taip, reiskia jam tiesiog dar labai reikia to pienuko, uztat ir nujunkti neimanoma buvo. Ir naktis dabar tylios be asaru, tik man vargas keltis misinelius daryti. Dar noriu pridurti, kad iki siol jis visai jokiu arbateliu negerdavo nu gal 100 ml per visa diena.
Mano silpnumo priezastis isaiskejo, pasirodo esu nescia, pikino, pieno ziankliai sumazejo, prasidejo nezmoniski verkimai naktimis ,

sveikinu su neštumu