Įkraunama...
Įkraunama...

Tibeto pieno, Indijos ryžių, arbatos ir kt. grybai

Pasiskaiciau vienos mamytes atsiliepima, kad ji nuo sio grybo uzsikrete ivairiausiom bakterijom ir pan. Ka manote apie toki incidenta? Ar gali buti, kad grybas buvo netinkamai priziuretas ir del to jame priviso tu bakteriju?? Man kazkaip net baisu pasidare...jei istikruju visuose tuose grybuose neaisku, kas gyvena smile.gif
Atsakyti
Mano nuomone, arba pienas buvo nupirktas užterštas arba grybukas buvo netinkamai prižiūrimas.
Atsakyti
As geriu ir man skanu. Reikia ziureti, kad galiojimas pieno butu geras.
Atsakyti
Spėju, kad nupirkus peną iš ūkininkų galima gauti tikrai užterštą pieną. Juk nežinia kur jų karvės ganasi g.gif
Atsakyti
QUOTE(nePadori @ 2010 05 06, 23:05)
Greiciausiai kad per mazai ta grybeli "maitini".... Jam kas trys dienos reikia duoti cukraus.... O jei jau neburbuliuoja ir an tai gali buti kad tu ji "nuzudei"

Na ne nera jis toks lepus be razinu burbuliuku maziau.
Atsakyti
QUOTE(Rodnega @ 2010 05 28, 13:42)
Spėju, kad nupirkus peną iš ūkininkų galima gauti tikrai užterštą pieną. Juk nežinia kur jų karvės ganasi  g.gif

tikrai, ne nuo ganyklų priklauso ar pienas užterštas, o kaip jis tvarkomas(melžiama, košiama, laikoma). Na aš iš kaimo parsivežu pieną, žiūrėsim kas gausis. savaitę tik turiu, bet tik tiek galiu pasakyt, man šiokios tokios problemos su rūgštingumu-užkyla, tai vėl bandė pakilt ir sustojo thumbup.gif , o toliau matysim....
Atsakyti
QUOTE(Rodnega @ 2010 05 28, 13:42)
Spėju, kad nupirkus peną iš ūkininkų galima gauti tikrai užterštą pieną. Juk nežinia kur jų karvės ganasi  g.gif

Turgui nerizikuociau pirkti, bet yra dabar parduotuviese pieno pilstymo aparatai, kur atveza pienuka is ukininku, tai manau, kad ten turetu buti patikrintas, tikriausiai ptrekybos tinklai kitaip neleistu prekiauti ax.gif Bent jau noreciau to tiketi blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(GMV @ 2010 05 28, 12:49)
Pasiskaiciau vienos mamytes atsiliepima, kad ji nuo sio grybo uzsikrete ivairiausiom bakterijom ir pan. Ka manote apie toki incidenta? Ar gali buti, kad grybas buvo netinkamai priziuretas ir del to jame priviso tu bakteriju?? Man kazkaip net baisu pasidare...jei istikruju visuose tuose grybuose neaisku, kas gyvena smile.gif

Man del to irgi truputi neramu, nes irgi skaiciau apie panasius atvejus blush2.gif
Atsakyti
Patvarkė man skrandčio veiklą, o ir likutis pats geriausias kremas rankoms ir veidui... thumbup.gif thumbup.gif jau draugei įtaisiau smile.gif
Atsakyti
o galit pasidalinti patirtimi, koki piena perkate?

karta nupirkai naturalaus dvaro pieno 3,5 proc. (tetrapakas), tai grybukas jo "nepaeme". sviezias geras pienas. taip ir prastovejo para, pusantros, kol galu gale pusiau naturaliai rugtelejo ir viskas.
jau net ir sunerimom.

o dabar naudojam Pienas visiems, 2,5 proc. (melynas maiselis) ir labai skanus, tirstas.
Atsakyti
QUOTE(Zemes dulke @ 2010 06 15, 11:13)
o galit pasidalinti patirtimi, koki piena perkate?

karta nupirkai naturalaus dvaro pieno 3,5 proc. (tetrapakas), tai grybukas jo "nepaeme". sviezias geras pienas. taip ir prastovejo para, pusantros, kol galu gale pusiau naturaliai rugtelejo ir viskas.
jau net ir sunerimom.

o dabar naudojam Pienas visiems, 2,5 proc. (melynas maiselis) ir labai skanus, tirstas.

Pigiausį perku, kokį randu, tokį ir perku . Suraugina visada gerai
Atsakyti
Kodėl niekas neberašo, kokį poveikį jaučia???
Man pvz. spėju grybo pagalbą svoris po truputį krenta biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Nelabai aš to poveikio pajaučiau. Gal iš pradžių ir susitvarkė žarnyno veikla o dabar nieko nejaučiu. O vyrui, jis diabetikas, labai cukrų kėlė
Atsakyti