Įkraunama...
Įkraunama...

Ar duotumėte savo vaikui buvusio vaikino vardą?

Apklausa: Ar duotumėte savo vaikui buvusio vaikino vardą? (319 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
schmoll.gif Tikrai neduočiau. Tegul atsiminimai lieka atsiminimais!
Atsakyti
gera apklausa lotuliukas.gif nea neduociau ax.gif
Atsakyti
dar ko blink.gif
tikrai ne.
Atsakyti
Duociau, jei tas vaikas butu nuo buvusiojo ir ji tektu auginti vienai. Bet kai taip nera, tai ka gali zinot, kaip butu g.gif
Atsakyti
as taip pat manau,kad neduociau.nors reiktu gerai pagalvoti,visdelto gal vardas labai grazus smile.gif
Atsakyti
O ka bendra turi buves vaikinas ir vaiko vardas?As duociau nes su tokiu vardu yra n zmoniu ax.gif Ir jei man tas vardas grazus tai as negaliu jo duoti savo vaikui nes toks buvo mano buvusiojo?
Atsakyti
QUOTE(ingalp @ 2007 04 11, 08:31)
aš tai duočiau, jei vardas man labai patiktų, būtų gražus  mirksiukas.gif . ką ten supaisysi visas tas meilės, ypač paauglystėj buvusias  tongue.gif . bet jokiu būdu neduočiau pvz savo pirmo vyro vardo  blink.gif , arba iš kokių nors rimtų liūdnai pasibaigusių santykių, kurių prisiminimai skaudūs  g.gif . taigi duočiau, bet su išlygom  blush2.gif

Visiskai pritariu drinks_cheers.gif
Atsakyti
biggrin.gif pas mus tokia situacija buvo kad vyras norejo uzdet varda mano buvusio vaikino lotuliukas.gif , aisku jis to nezinojo, na ir aisku sunus nenesioja jokio buvusiojo vardo lotuliukas.gif
Atsakyti
Siaip nemtau nieko blogo tame, bet pati kazin ar isdrisciau duoti buvusiojo varda smile.gif
Atsakyti
Niekada schmoll.gif
Atsakyti
pati tikrai neduociau, o ir MB neleisciau net pagalvoti, kad musu vaikams duoti buvusiu meiliu vardus schmoll.gif nenoriu, kad kiekviena karta pasaukus, kiltu prisiminimai blink.gif
Atsakyti
ne uz ka nedeciau nono.gif bash.gif
Atsakyti