Įkraunama...
Įkraunama...

Ar duotumėte savo vaikui buvusio vaikino vardą?

Apklausa: Ar duotumėte savo vaikui buvusio vaikino vardą? (319 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
tikrai neduociau blink.gif
Atsakyti
as duociau, nes 3 berniukams vardus sugalvojau, kai man buvo 13 rolleyes.gif ir cia tik sutapimas, kad vienas buves toki pat varda turejo rolleyes.gif
tai reiks po truputi galvot, kad atsirastu, kam tuos vardus duot biggrin.gif
Atsakyti
niakada
Atsakyti
Man buvo taip -aš draugavau su savo vaikinu, paauglystėj dar, ir patikau kitam bachūrui. Tas kitas staiga susituokė (iš reikalo) o vaikutį mano vardu pavadino (tik vyriškas variantas) blink.gif Bendravau aš paskui ir su jų visa šeima (vaikutis angeliško grožio bigsmile.gif ), bet neklausiau ar čia kažkoks ryšys yra, nepatogu kažkaip buvo. Bet, įtariu, kad yra ax.gif
Pati tai nė už ką neduočiau vyro ex draugės vardo, ir savo ex'o neduočiau, yra daug kitų vardų cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zuma: 24 gegužės 2007 - 15:22
tikrai ne biggrin.gif
Atsakyti
oi ne,tikrai tikrai neduociau schmoll.gif
Atsakyti
nu jau ne, o paskui visa laik ir primins apie tai, na nebent mano ex vardas butu toks, kokio jau seniai savo vaikuciui noriu ax.gif
Atsakyti
Nė už ką neduočiau vyro buvusios draugės ar savo buvusiojo schmoll.gif vardo
Atsakyti
Aš tai duočiau, man patinka buvusio vardas ir viskas senai buvo, jokių jausmų nebėra ir nieko man tas vardas neprimena. Gražus vardas ir tiek. Bet vyras neleistų.
Atsakyti
Jei vardas grazus kodelgi ne,tai tik vardas mirksiukas.gif
Atsakyti
niekada
Atsakyti
Yra daugybe graziu vardu, kuriais nebuvo kvieciami mylimieji. Tikrai nepavadinciau savo kinderiuko buvusio vardu
Atsakyti