Įkraunama...
Įkraunama...

Ar duotumėte savo vaikui buvusio vaikino vardą?

Apklausa: Ar duotumėte savo vaikui buvusio vaikino vardą? (319 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
schmoll.gif Ne. Yra begalės gražių vardų wub.gif .
Atsakyti
niekada neduociau, o ir tas vardas praranda savo grozi issiskyrus su kazkada taip myletu zmogui....
Atsakyti
žiūrint kurio lotuliukas.gif
vieno exo vardas buvo nevykęs. o kito -- labai gražus. tik kad gana nutampytas. dėl to suabejočiau ar vaikui tokį duot.
Atsakyti
Neduočiau, nes dar kada susitikus ex'ą paklaustų vaiko vardo ir reiktų iškošti jo vardą jaučiu užraudonuočiau smile.gif O tam tai įtariu nosis užkiltų iki debesų. Gerai, kad neturėjau nei vieno draugo, kurio vardo sūnui norėčiau, o ir sūnaus neturiu biggrin.gif Tačiau panašus variantas galėjo būti su dukryte ir jos vardu (patiko vardas, kuris MB ex'ės buvo), užprotestavo jis iškart smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo light blue: 19 balandžio 2007 - 14:30
Duočiau jei vardas abiems su vyru patiktų. O tie ex tegul ir lieka ex. Pas mane irgi visi ex buvo be galo nutampytais vardais, tai ramu - nebus vaikas mano nei joks Vaidas, Mindaugas ar dar koks. mirksiukas.gif
Atsakyti
Niekada!!! (aš kalbu ne apie tuos, kuriuos 13-kos buvau įsimylėjus smile.gif )
Pirmiausia tai nuolatiniai prisiminimai. O svarbiausia, aš pati nenorėčiau, kad mano dukra turėtų kurios nors ir vyro Ex vardą bash.gif ir nesvarbu, kad ji ex, kad tai jau praeity, bet nereikia, man apie tai priminti. Taigi, iš pagarbos vyrui, niekada nepavadinčiau schmoll.gif savo sūnaus savo Ex vardu, nesvarbu, žino jis apie jį ar ne.
Atsakyti
QUOTE(light blue @ 2007 04 19, 14:29)
Neduočiau, nes dar kada susitikus ex'ą paklaustų vaiko vardo ir reiktų iškošti jo vardą jaučiu užraudonuočiau smile.gif O tam tai įtariu nosis užkiltų iki debesų.

Vat aš irgi ko gero taip pat - ir labai gėda būtų pasakyti, ir jau buvusiems tai ko gero nosis iki debesų užsiriestų.

Jau nekalbant apie visas pletkininkes moteriškes, ten jau tokias teorijas sukurtų kad... Kai universitete mokiausi, buvo mūsų tokia mergina, iš pradžių dėl vieno kursioko džiūvo, o paskui po kelių metų ištekėjo už kito pažįstamo. Tekėjo kaip sakant iš reikalo ir pavadino vaiką pirmojo vardu - Mantu: vardas dažnas, ir niekaip su ta sena meile nesusijęs, nu bet jau mergom kalbos buvo tai kokiem dviem metams. Kažkaip ir tam ex Mantui nelabai kas buvo, nes visi ir klausdavo kaip čia dabar yra. doh.gif
Atsakyti
Pirma reakcija - aišku duočiau , jei vardas gražus. Bet...... pagalvojau... Jei taip norėtu pasielgti mano vyras ..... doh.gif Taigi atsakymas - Ne , neduočiau niekada. Kad mylimam vyrui (sutuoktiniui) minčių negerų nekiltu , kad nesuabėjotu mano jausmais jam. Nes aš jį labai , labai...... wub.gif
Atsakyti
biggrin.gif Niekada neduočiau,nes nenorėčiau gyventi prisiminimais blink.gif Yra daug gražių vardų...kam tokia garbė "buvusiam"? doh.gif
Atsakyti
Jei tai būtų labai seniai, ankstyvoje paauglystėje (turiu omeny kažkur iki 14 metų, nes vėliau ir paauglystėje meilė gali turėti įvairių atspalvių...) tai galėčiau duoti, jei tas vardas mums labai patiktų. Neatsisakyčiau gražaus vardo dėl vaikiško susižavėjimo. Kitais atvejais griežtai NE schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Sandruliukas @ 2007 04 11, 08:30)
Balsavau uz "duociau jei vardas grazus"(pavadinciau).Tu mokykliniu ir vaikisku meiliu buvo daug,ir apie jas net neprisimenu,tai kodel gi nevadint savo vaiku vardu ,kuris man patinka. biggrin.gif

Sutinku
Atsakyti
Ne, jau ne, čia turbūt vienintelis vardas, kuriuo niekada nevadinčiau savo vaiko schmoll.gif Per daug čia tam ex garbės būtų blink.gif Mano draugai ir tėvai turbūt pagavlotų, kad su protu susipykau fool.gif Aš jau nekalbu apie savo vyrą... O ir man pačiai tas vardas tik su ex asocijuojasi, yra daug gražių vardų, rinksiuos tokį, kuris "neturi jokios praeities" smile.gif
Atsakyti