Įkraunama...
Įkraunama...

Ar duotumėte savo vaikui buvusio vaikino vardą?

Apklausa: Ar duotumėte savo vaikui buvusio vaikino vardą? (319 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
As tai neduociau,nes atrodo,kad visa gyvenima mano vaikas asocijuotusi su mano buvusiu.Man visi vardai asocijuojasi su tais zmonem kuriuos pazistu ar pazinojau:)
Atsakyti
Nu tikrai neduočiau schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(foje @ 2007 05 30, 05:22)
As tai neduociau,nes atrodo,kad visa gyvenima mano vaikas asocijuotusi su mano buvusiu.Man visi vardai asocijuojasi su tais zmonem kuriuos pazistu ar pazinojausmile.gif

drinks_cheers.gif man vardas Marina labai patinka, netgi galvojau dukrytei tokį vardą duot, bet pažistu dvi moteriškes Marinas, tai jos man, kaip žmonės, tiesą sakant... nelabai... daviau kitą vardą rolleyes.gif
Atsakyti
Mano atsakymas: "duočiau, jei vardas gražus". Jeigu kažkada seniai draugavau su kokiu, pavyzdžiui, Tautvydu ar Skirmantu ir man šitie vardai patys gražiausi, kodėl negaliu duoti? Vien iš principo, kad toks vardas buvo manojo "ex"?
Nematau čia jokių sąsajų... Net tokių klausimų nekilo man niekad... mega_shok.gif
Atsakyti
Duočiau. Žinoma, priklauso ir nuo to, kokie liko atsiminimai su tuo vardu... Jeigu tik blogi, ar jausčiuosi "nukentėjusi" nuo tam tikrų santykių, tai geriau neprisiminti nemalonios preities.
Atsakyti
Duočiau, jei vardas gražus smile.gif Dabar aš myliu saviškį, o visi kiti jau buvę nebuvę, ir man visiškai nesvarbu, ką jie pagalvos biggrin.gif Manau, kad nieko neteisingo ir nepagalvotų, jeigu pati neparodytum, kad tau dėl tokio vardo nepatogu prieš jį ar pan. O jei paisysi ir tų mokyklinių / darželinių meilių, gali būti ir taip, kad išvis vardų nebeliks tongue.gif biggrin.gif

Neduočiau tik tuo atvejų, jei vaiko tėvas ir būtų tas ex'as 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(<Intraverte> @ 2007 08 02, 14:35)
Mano atsakymas: "duočiau, jei vardas gražus". Jeigu kažkada seniai draugavau su kokiu, pavyzdžiui, Tautvydu ar Skirmantu ir man šitie vardai patys gražiausi, kodėl negaliu duoti? Vien iš principo, kad toks vardas buvo manojo "ex"?
Nematau čia jokių sąsajų... Net tokių klausimų nekilo man niekad...  mega_shok.gif

aš irgi duočiau,jei vardas gražus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(foje @ 2007 05 30, 06:22)
As tai neduociau,nes atrodo,kad visa gyvenima mano vaikas asocijuotusi su mano buvusiu.Man visi vardai asocijuojasi su tais zmonem kuriuos pazistu ar pazinojau:)

pritariu smile.gif
Atsakyti
niekada neduociau.
Atsakyti
Neduociau, nes tikiu kad jis man visada primintu ta vaikina, be to netycia susitikus pvz, savo ex pristatai savo vaika tokiu pat vardu doh.gif nugi kazi ka jis pagalvotu lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
niekada smile.gif
Atsakyti
Vajezau, itikrai, ne nes jis jau buvęs, tai praeitis, ir tikriausiai, nelabai kokia patirtis, jei jau jis buvęs, tai su tuo žmogumi tikrai gerai nebuvo.
Atsakyti