Įkraunama...
Įkraunama...

Erasmus

uzuojauta, jei lieps toefl laikytis, nes pats egzas nemazai kainuoja, o kur dar pasiruosimas doh.gif Del to ir rinkausi tik tuos universitetus, kur tokiu dalyku nereikalavo 4u.gif Bet galbut bus viskas ok ir neprireiks to testo smile.gif

QUOTE(Ingiuxe @ 2009 04 07, 19:26)
na ten kai sake tai pagal viska jie patys turetu nusiusti... antrad eisiu susizinot smile.gif o del toefl butu gerai jei nereiketu...gal reiks parasyt tada jiem smile.gif as net nemaniau kad isvis kada nors reikia i atranka tokio dalyko biggrin.gif maniau atrinko ir vsio..o cia dar testa reiks laikyt...

Atsakyti
QUOTE(dynamite @ 2009 04 07, 20:16)
uzuojauta, jei lieps toefl laikytis, nes pats egzas nemazai kainuoja, o kur dar pasiruosimas  doh.gif Del to ir rinkausi tik tuos universitetus, kur tokiu dalyku nereikalavo  4u.gif Bet galbut bus viskas ok ir neprireiks to testo  smile.gif

as net nezinojau kad gali liept toki dalyka laikyt... na tai reiks parasyt paciam univerui ir paklaust, bet jei reiks tai...hm..dar viena kliutis isvaziuot biggrin.gif jega...
Atsakyti
sveikutes,

as atrinkta kitam pavasariui i Atėnų uinivera , gal kas yra ten buves gaki papasakot ispudziu ? kaip ten kainos atenuose ar labai brangu kiek mazdaug pinigeliu dar reiktu pasiimti papildomai? ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingiuxe @ 2009 04 08, 11:18)
as net nezinojau kad gali liept toki dalyka laikyt... na tai reiks parasyt paciam univerui ir paklaust, bet jei reiks tai...hm..dar viena kliutis isvaziuot biggrin.gif jega...

Pas mus per Erasmus seminarą sakė, kad Atėnuose pragyvenimas mėnesiui maždaug 500 eurų.
Aš rudens semestrui į Suomiją važiuosiu, Į Helsinkio universitetą. Gal dar kas ten važiuojat? wink.gif
Atsakyti
gal kuri turit application letter ir cv pavyzdzius? angliskai zinoma. labai reiketu smile.gif
Atsakyti
O kam cia reikia? blink.gif Neatsimenu, kad erasmus studijoms tokiu dalyku reikalautu

QUOTE(Ingiuxe @ 2009 04 20, 21:04)
gal kuri turit application letter ir cv pavyzdzius? angliskai zinoma. labai reiketu  smile.gif

Atsakyti
reikia, tamperes koledzas reikalauja, kad prie paraiskos studijuoti butu prideta viena foto, cv, aplication letter...
Atsakyti
Tas aplication letter yra labai individualus, kaip motyvacija.
Jame reiktų dėstyti konkrečias priežastis, kodėl aplikuoji būtent į jų universitetą, ką turi jų universitetas, ko negali gauti Lietuvoje, kuo Tavo specifiniai interesai sutampa su tos studijų programos, į kurią aplikuoji, specializacija ir t.t.
Blogiausias variantas yra siųsti šabloniškas motyvacijas. Aišku, pavyzdžių galima pasieškoti internete, bet geriausia parašyti ir ką nors unikalaus, išsiskiriančio.
Atsakyti
Aš čia tikriausiai visai ne į temą... blush2.gif bet gal galėtumėte užpildyti anketėle? blush2.gif
man labai praverstų rašant diplominį... bigsmile.gif

http://www.publika.l...d6d138ca02.html

atsiprašau, kad taip įsiveržiau... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Luksma @ 2009 04 21, 12:48)
Tas aplication letter yra labai individualus, kaip motyvacija.
Jame reiktų dėstyti konkrečias priežastis, kodėl aplikuoji būtent į jų universitetą, ką turi jų universitetas, ko negali gauti Lietuvoje, kuo Tavo specifiniai interesai sutampa su tos studijų programos, į kurią aplikuoji, specializacija ir t.t.
Blogiausias variantas yra siųsti šabloniškas motyvacijas. Aišku, pavyzdžių galima pasieškoti internete, bet geriausia parašyti ir ką nors unikalaus, išsiskiriančio.

nemoku as angliskai rasyt be klaidu, tai jau geriau kopijuota njusiusiu nei su klaidom. juolab kad as nezinau ka tokio turi ju univeras, nieko ypatingo bent man biggrin.gif ir va, parasius ta laiska virsuj reikia adresa rasyt ar ne?
Atsakyti
QUOTE(Ingiuxe @ 2009 04 21, 21:35)
nemoku as angliskai rasyt be klaidu, tai jau geriau kopijuota njusiusiu nei su klaidom. juolab kad as nezinau ka tokio turi ju univeras, nieko ypatingo bent man biggrin.gif ir va, parasius ta laiska virsuj reikia adresa rasyt ar ne?

kažkodėl manau, kad gal su tokia nuomone ar požiūriu geriau ir nerašykit to motyvacinio ar nekopijuokit... o šiaip kodėl būtent TAS universitetas, jei jis Jums nieko ypatingo neturi? g.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Evut @ 2009 04 21, 22:13)
kažkodėl manau, kad gal su tokia nuomone ar požiūriu geriau ir nerašykit to motyvacinio ar nekopijuokit... o šiaip kodėl būtent TAS universitetas, jei jis Jums nieko ypatingo neturi?  g.gif  4u.gif

nera tas mano poziuris toks blogas, nors tikiu kad taip galejo pasirodyt. tiesiog nelabai moku laisku rasyt. o tas universitetas nes mano norimas jau buvo uzimtas, taigi reikejo rinktis is likusiu. ir nezinau kas jame yra geresnio nei kituose, studiju programa ir ta nelabai atitinka. rasiau apskritai kodel noriu studijuoti pagal erasmus... tai reikia adresa virsuj laisko rasyti ar ne, ar iskart Dear tas ir tas?
Atsakyti