Įkraunama...
Įkraunama...

Erasmus

QUOTE(dzintariuxū9 @ 2009 05 25, 02:48)
nera tie destytojai tokie nesupratingi ir tikrai gerai islaikysi tuos egzaminus... as tai emiau naktim mokintis biggrin.gif

Ziuresim, gal kazkaip susitarsiu su jais, nes mano kalba nera super, kad galeciau be problemu isklaikyti doh.gif
Bet zinau tik viena, kad Lietuvoje man reikes priprasti studijoti is naujo. Studijodama cia, supratau, koks ziamas pas mus ziniu teikimas
Atsakyti
sveikutės smile.gif

o aš kaip tik čia studijuodama supratau, kaip mūsų fakultete gera mokytis. ir dėstytojai su studentais bendrauja, nėra tokio barjero ir vertinimas kitoks... o didelio lygių skirtumo nepastebėjau. bet dėl egzaminų labai bijau, bet man tik birželio antrą savaitę prasidės

o šiaip erasmusas - pasaka. namo nenoriu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(eg0iste @ 2009 05 25, 23:11)
sveikutės smile.gif

o aš kaip tik čia studijuodama supratau, kaip mūsų fakultete gera mokytis. ir dėstytojai su studentais bendrauja, nėra tokio barjero ir vertinimas kitoks... o didelio lygių skirtumo nepastebėjau. bet dėl egzaminų labai bijau, bet man tik birželio antrą savaitę prasidės

o šiaip erasmusas - pasaka. namo nenoriu blush2.gif

ane, tai dv pasakok, kaip tan viskas pas tave. bigsmile.gif
Man seip irigi patinka, tik kad pas mane kalbos barjeras yra, tai del to sunku verysad.gif
Atsakyti
varšuvos universitete tai apie 200 erasmusų, tai vaje kiek žmonių iš viso pasaulio pažinau (nu čia skaičiuojant ir tuos, kurie pagal bilateral agreement). tusai kiekvieną dieną. šiaip daug draugų susiradau, naujų dalykų išbandžiau biggrin.gif iš pradžių tai sunku buvo angliškai šnekėt, bet dabar jau be jokių problemų. nors pas mus čia vien pietiečiai, labiau praverstų kokia ispanų.
tiesa, barakai čia tai ne vilniuj. taisyklės griežtos, svečiai po 23val turi išeiti, o aš dar privačiam gyvenu, tai iš viso doh.gif
univere tai sutiko mane irgi draugiškai, tikiuosi draugiškai ir visus dalykus užskaitys ax.gif
tik kad vu vėluoja stipendijas mokėt, tai viena kelionę jau teko atšaukt (kažkaip nenoriu tėvų prašyt) tikiuosi dar po sesijos kur nors pakeliauti, tikiuos paskutinę stipendijos dalį perves.
pamažėle jau erasmusai skirstosi, bet aš dar iki birželio pabaigos pasilieku. o kaip bus sunku grįžt į lietuvą. taigi neturėsiu ką ten veikt biggrin.gif

QUOTE(Indi @ 2009 05 25, 23:46)
ane, tai dv pasakok, kaip tan viskas pas tave.  bigsmile.gif
Man seip irigi patinka, tik kad pas mane kalbos barjeras yra, tai del to sunku verysad.gif

Atsakyti
200 eramusu!, tikrai linksma.
Pas mane tai max 8 kokie ir tai matau tik 3. Ispradziu nesupratau kodel cia tiek mazai eramusu, o dabar suprantu. Nes programma labai sunki, as net normalei nepazinau miesto. Nes nera kada keliauti, paskaitos nuo ryto iki vakaro. Dabar reikia egzaminam ruostis, zodziu...
Bet seip viestiek patenkinta , kad vaziavau, gavau daugiau negu buciau pasilikus Liatuvoje.
O del stipendijos, tai as irgi labai, labai jau jos laukiu wub.gif
Atsakyti
"Erasmusai" kaip ten pas jus dali stipendijos, kada zada pervesti? unsure.gif
Atsakyti
man jau nebejuokinga daros. kur mano stipendija help.gif
Atsakyti
sužinojau, kad stipendiją turėčiau gaut kitą savaitę blink.gif na, bent bilietui namo pinigų turėsiu
Atsakyti
QUOTE(eg0iste @ 2009 06 14, 00:02)
sužinojau, kad stipendiją turėčiau gaut kitą savaitę  blink.gif  na, bent bilietui namo pinigų turėsiu

o kaip posesijinės kelionės? čia užtruko su tuo gal todėl, kad trūksta lėšų arba jiem patiem neprvedinėjo taip ilgai :?
Atsakyti
QUOTE(Dwiola @ 2009 06 14, 09:22)
o kaip posesijinės kelionės? čia užtruko su tuo gal todėl, kad trūksta lėšų arba jiem patiem neprvedinėjo taip ilgai :?

užtruko todėl, kad tik dabar lėšų iš valstybės biudžeto gavo. šiaip, aš jų nekaltinu, bet buvo jau baisu, kad iki namų teks autostopu važiuot (vis dėlto daug erasmusų jau ir išvažiavo) biggrin.gif o dabar, kai pasakė, kad lėšos jau yra ir beliko paskirstyt, taip palengvėjo

o posesijinė kelionė jau planuojama thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(eg0iste @ 2009 06 14, 15:07)
o posesijinė kelionė jau planuojama thumbup.gif

jei ne paslaptis,kur planuoji? smile.gif ir kurioj Varšuvos aukšt. mokykloj buvai/esi? smile.gif
ir kodė Lenkija? jaučiu jau nusibodo šitas klausimas, ane? smile.gif
Atsakyti
Sveiki!
visos temos neskaiciau, tai gali but, kad atsakymas parasytas, tik as jo neradau, nes patingejau daugiau puslapiu perskaityt... nemusit gal blush2.gif
pagal kokias studiju programas isvavusios esat? gal yra kas teise mokosi? o gal yra kas is MRU? smile.gif
apskritai mane domina visas sitas reikalas, nezinau nuo ko pradet net smile.gif kokio lygio jusu anglu kalbos zinios buvo isvykstant? smile.gif
Atsakyti