Įkraunama...
Įkraunama...

Erasmus

QUOTE(Ingiuxe @ 2009 04 22, 14:54)
nera tas mano poziuris toks blogas, nors tikiu kad taip galejo pasirodyt. tiesiog nelabai moku laisku rasyt. o tas universitetas nes mano norimas jau buvo uzimtas, taigi reikejo rinktis is likusiu. ir nezinau kas jame yra geresnio nei kituose, studiju programa ir ta nelabai atitinka. rasiau apskritai kodel noriu studijuoti pagal erasmus... tai reikia adresa virsuj laisko rasyti ar ne, ar iskart Dear tas ir tas?

visada galima Google'yje pasieškoti pavyzdžių wink.gif
ir siūlau peržiūrėti to universiteto puslapį, gal rasite ką nors, kas jums tiks ir galėsite tą paminėti laiške. Galite parašyti lietuviškai - išsiversite į anglų k. ir gal kuri draugė patikrins klaidas wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Dwiola @ 2009 04 22, 23:12)
visada galima Google'yje pasieškoti pavyzdžių wink.gif
ir siūlau peržiūrėti to universiteto puslapį, gal rasite ką nors, kas jums tiks ir galėsite tą paminėti laiške. Galite parašyti lietuviškai - išsiversite į anglų k. ir gal kuri draugė patikrins klaidas wink.gif

tai as googlej ir ieskojau smile.gif parasiau kazkaip, siaip ne taip smile.gif o va tai gali pasakyt del adreso, reik ji rasyt ar ne?
Atsakyti
sveikos, siuo metu esu pagal erasmus mainu programa cekijoje. Siaip viskas yra nerealu... erasmus zmoguciai ir vakareliai... Tik atvaziavus susiduriau su ceku nedraugiskumu, aisku ne visi jie nedraugiski, bet galiu drasiai teigti, kad dauguma... nueini i betkokia parduotuve ir jie visai negali tau nieko paaiskinti angliskai, nu bet galima tai suprasti, bet kai erasmusai is turikos turi susitvarkyt problemas su viza ir ten su jais niekas nekalba angliskai.. bet cia mano nuomone tik mazas nepatogumas, nes visa informacija gali gauti is kitu erasmusu smile.gif
Bet yra siokiu tokiu problemeliu su stipendija, nes man paskutine dali veluoja pervest pusantro menesio... :S Kai parasai kodel, tai sako, kad vyriausybe dar nepervede pinigu... Va ka daro krize. Bet siaip pragyvenimas cia nera brangus ir galima net kazkiek susitaupyt.... biggrin.gif Bet geriau buti pasiruosus nesklandumams... smile.gif
Egzaminai... hm... jei esi Pardubice universitete ir ekonomikos fakultete tai mokintis vieni juokai, bet as esu filosofijos, tai pries egzaminus griauziu knygas... :S Bet pati kalta, nes 3 menesius gyvenau linksmai ir pakeliavau truputi smile.gif
Jei kas mastot dalyvauti Erasmus programoj, tai nera nei ko svarstyti, tik reikia pildyti dokumentus biggrin.gif
Atsakyti
Jei rasai emeila, tai adreso nereikia rasyt, o jei paprasta laiska, tai taip. Pasiziurek formu internete.
Atsakyti
dzintariuxū9, suprantu tave labai, labai. As irgi dabar pagal Erasmus tik Sveicarijoje. Gerai kad tevai gali biski issiusti pinigu, nes kitaip nezinau ka daryciau. Pervede tik maza dali stipendijos. Jau semestras i pabaiga po menesio namo, o pinigu kaip nera, taip nera. Jeigu birzelio nemesi neperves, tai ragas.. blink.gif
Atsakyti
as planuoju grizti po savaites ir kaip lauktuviu noreciau parvezti, bet gi tevu neprasysiu, kad man pinigu pervestu, kad jiems dovanu nupirkciau,tad laukiu.... biggrin.gif Gal perves kita savaite...
Atsakyti
QUOTE(dzintariuxū9 @ 2009 05 23, 21:04)
as planuoju grizti po savaites ir kaip lauktuviu noreciau parvezti, bet gi tevu neprasysiu, kad man pinigu pervestu, kad jiems dovanu nupirkciau,tad laukiu.... biggrin.gif Gal perves kita savaite...

Va,va. As irgi bijau kad man nebus uz ka lauktives pirkti doh.gif
Tai jau viskas namo? viska islaikiai? Vienam pusmeciau tik vaziavai?
Pas mane egzaminai birzelio gale, tai dar menesi laukt reikia schmoll.gif noriu namo kazkaip jau verysad.gif
Atsakyti
Mums sake, kad metam is msu fakultetos nesiuncia, nes tada butu daug dalyku kuriuos tektu atsiskaityt grizus i Lietuva.. g.gif Cia labai idomi politika, nes tu gali tris kartus bandyti islaikyt egzamina, todel pirmas bandymas buna geguzes gale ir tada jei neislaikai tenka likti ilgiau blush2.gif o juk visko dar gali but biggrin.gif O ka tu mokaisi? metams isvaziavus?
Atsakyti
QUOTE(dzintariuxū9 @ 2009 05 24, 12:50)
Mums sake, kad metam is msu fakultetos nesiuncia, nes tada butu daug dalyku kuriuos tektu atsiskaityt grizus i Lietuva..  g.gif  Cia labai idomi politika, nes tu gali tris kartus bandyti islaikyt egzamina, todel pirmas bandymas buna geguzes gale ir tada jei neislaikai tenka likti ilgiau  blush2.gif  o juk visko dar gali but biggrin.gif O ka tu mokaisi? metams isvaziavus?

as irgi tik pusei metu. Nes programma skirtinga. Cia tai biski durna sistema. Kita savaite pas mane beigsis paskaitos, poto tris savaites ruostis ir birzelio pabaigoje savaite vienas po kito egzaminai eina. Zodziu svarbu man dabar nepasiduoti, nes sunku cia ir erasmusai neturiu jokiu bonusu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Indi @ 2009 05 24, 15:23)
as irgi tik pusei metu. Nes programma  skirtinga. Cia tai biski durna sistema. Kita savaite pas mane beigsis paskaitos, poto tris savaites ruostis ir birzelio pabaigoje savaite vienas po kito egzaminai eina. Zodziu svarbu man dabar nepasiduoti, nes sunku cia ir erasmusai neturiu jokiu bonusu unsure.gif

Pas mane tai yra destytoju kurie labai megsta erasmus ir buna tokie laimingi kai pamato, kad pas juos mokinasi ir uzsienieciai... bet nezinia kas bus su egzaminais... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dzintariuxū9 @ 2009 05 24, 18:34)
Pas mane tai yra destytoju kurie labai megsta erasmus ir buna tokie laimingi kai pamato, kad pas juos mokinasi ir uzsienieciai... bet nezinia kas bus su egzaminais... biggrin.gif

va,va as irgi tik po egzaminu galesiu kazka pasakyti tiksliau apie studijas uzsieni biggrin.gif
Atsakyti
nera tie destytojai tokie nesupratingi ir tikrai gerai islaikysi tuos egzaminus... as tai emiau naktim mokintis biggrin.gif
Atsakyti