QUOTE(*saulė* @ 2007 08 21, 16:30)
Sveikos, merginos. Nors aš šiek tiek pasikeitųsi, bet tikiuosi pažinsite

Esu ta pati temos autorė
Seniai nieko nerašiau, nes kartais apie tas problemas net kalbėti nesinori. Norisi bėgti kurnors toliau, kad niekas mūsų nesurastų.

Tik dabar dar iš savo patirties galiu pasakyti, kad nebežinau, ką darau gerai, o ką ne. Žinau tik vieną, kad turiu padaryti viską, nors visai nebeturiu jėgų.
Labai gaila, bet galiu jums pasakyti, ka man yra gėda, kad gyvenu šioje respublikoje, man yra gėda, kad mūsų teisinėje respublikoje, sąvoka teisingumas yra iškreipta. Mūsų "teisinėje" respublikoje yra sudaromos visos sąlygos tėvams mėtyti vaikus, juos užmiršti keletui metų, o paskui, kaip niekur nieko sugrįžus griauti vaikui gyvenimą, ir tai palaiko daugelis pareigūnų mūsų šalyje. Taip kad, mielosios, padėkime biologiniams tėveliams ir gadinkime gyvenimą vaikams !
Labai tave suprantu ir palaikau. Mano pačios reikalai dabar nuolatinės globos suteikimo stadijoje.
Nežinau ateities, ji vilkinama,kad nebūtų pažeistos mergaitę pametusios ,,mamytės,, teisės... Niekas nekalba apie vaiko teises ar globėjos, kuri pasiėmė abskurusią, nuvytusią, suaugusio žmogaus akimis, liūdną mergaitę, ir pastatė tvirtai ant žemės. Suteikė sparnus ir vaikas skrenda. Niekas negalvoja apie globėją , kuri išmokė vaiką juoktis, verkti kai skauda, kalbėti, nes vaikas nekalbėjo būdamas 3 m. , išmokė valgyti, ir visko kas mums yra normalus gyvenimas. žinot aš pasijuntu šioje sistemoje niekalu. žmogumi turinčiu būti kažkokiu netikru-be jausmų, be norų, be teisių, be požiūrio. Yra vaikas ir jo biologiniai tėvai, ir nors tu vaidini didžiulę reikšmę(čia sakoma kai nori kad imtum globoti) niekas į tave nekreipia jokio dėmesio. Turi neprisirišti prie vaiko, nes jis globojams, bet auginti kaip savą, turi suprasti, kad tipo tėvai geriau nei tu, turi palaikyti tėvus, juos užjausti, turi vaikui duoti viską, bet reikalauti savo teisių ir spręsti, kas vaikui geriau -ne. Nežinau, bet kartasi pasijuntu, kažkokia nežinau kokia... Lyg iš manęs šiame procese reikalautų, kažko kas sveiku protu nesuvokiama...
Daugiausi būna taip , globėja pasiima vaiką, myli jį ir paskui jau prasideda nesamonės, bet globėja myli vaiką ir eina kovoti su visokiom nesamonėm, suprasdama, kad tai absurdas, bet palikti vaiko negali, nes myli,žino kas jam geriau.
Aš žinau kaip elgtis, kad mano mergaitė būtų rami ir laiminga, kokius žodžius vakare pasakyti, kad užmigtų rami, ko ji labai bijo, ko nereikėtų jai sakyti, ką ji mėgsta, o biologiniai tėvai nieko nežino, kažin ar prisimena kada gimtadienis. Bet jie turi teises didesnes už mane.... Kodėl taip yra....