QUOTE(alfija @ 2010 05 31, 10:20)
kokie žmonės mūsų padangėj pasirodė

sveika seniai matyta ir girdėta. Gal užsuksi kada dažniau

Nu pasirodysiu dar šią naktį

O noris pasirodyt ne virtualiai. Šiaip, būsiu Vilniuj. Bet ne savo ratais ratuota ir tik iki Santariškių...
QUOTE(*saulė* @ 2010 05 31, 18:36)
Kažkaip pesimistiškai skamba, tiesa pasakius, aš nenoriu galvoti pesimistiškai. Žinau, kad viskas bus gerai, žinau, kad vaikas yra laimingas, tikiu, kad taip visada ir bus. O užaugę visi renkasi savo kelius....
Aš nieko nekeikiu ir apie nieka nekalbu neigiamai, kaip tik savo vaikui bandau įskiepyti, kad bio tėvai nėra tokie blogi, kaip jis galvoja. O jis taip galvoja ne dėl mano minčių ar poelgių, o dėl to, kad jie patys per trumpą laiką sugebėjo vaikui atsiskleisti. Net ir dabar, kai viskas baigėsi, pažadėjo, kad atveš dovaną, kurią pažadėjo prieš beveik dvejus metus ir dingo..... Aš vaikui sakau, kad jie labai užsiėmę....
Žinau, Saulute. Gal ne pesimistiškai. Gal realistiškai. Viską tą patį ir aš dariau. Nėra nieko bloga, tik, nu visvien, vaikai myli savo tėvus. Ypač, jei juos pažinojo, jei buvo konfliktas, kuris juos palietė tiesiogiai. Vat tik tiek. Ir iš laiko perspektyvos aš kartais nebežinau. Vat visi žino - net artimi giminės, o aš pati - ne. Gal būč padėjus vaikui, neėmus jos iš tų namų... Sakau nuoširdžiai - nežinau. Aš vis matau jos mamos akis. Jai skaudėjo. Ji negebėjo. Nu kaip ir kalta. Kaip kaltas yra tas, kuris nesuvokia...
Ir atsiprašau, jei vėl pradingsiu. Nes vaikai užaugo, problemos irgi pasikeitė. Su sūnium gal keistai - bet viskas gerai. Vis dar apsikabinam - nu čia man bais reikia, bet ir jis matau, kad patenkintas ir glaudžias stipriai, nors gi vaikinui jau keturiolikti
Nesirūpinu jo mokslais - vis pagraužiu save taip mažumėlę prieš užmigdama, bet užmiegu

. Ir šį trimestrą jis apreiškė, kad jam gresia būt pirmūnu

Tai jau taip apsidžiaugiau, kad apsakyt negaliu. Tikrai suprasit

Nei skatinau - vienintelis klausimas būdavo: kaip pamokėlės, sūneli?

Jis: gerai, paruošiau...

O šiandien buvo savivaldybėj ir pasirodo, jis vienintelis žinojo mūsų seimo narį ir 14 amžiaus istorinius niuansus. Ir gavo ženkliuką už tas žinias. Nus tai kaip gali žmogas, nesidžiaugt

kad gal ir aš dar pamąstyčiau apie tuos klausimus, kurie jam teko
O kas juokingiausia, kad vaikis bais gailėjosi, jog nepaprašė administracijos direktoriaus leidimo nelankyt dailės pamokų

Nes ans niekaip nesupranta mokytojos reikalavimų ir savo ateities su daile nesieja

Nus kol išaiškinau, kad tai ne savivaldybės direktoriaus prerogatyva spręst tokius dalykus
Sri Lanka, jokiu būdu nepykstu. Tik nelabai žinau ką pasakot... Gyvenimo nelabai išpasakosi. Ko gera, gal ir vaikų charakterių ypatumai. To nei numatysi, nei tas tau padės. Bus kaip turi būti