Įkraunama...
Įkraunama...

Masažuotojų salonas

QUOTE(susidomejus @ 2009 01 24, 18:44)

Kai darai ajurvedinį masažą, tai aliejaus daug susinaudoja, kad ir po jo dar nuvalyt reikia. Tai gal žmogelis tokį patyręs kada nors susijaudino dėl kelnaičių biggrin.gif Gal suvalkietis koks  cool.gif

Apie suvalkiečius arba gerai, arba gerai lotuliukas.gif

Ajurvediniams masažams priklauso naudoti daug šildyto aliejaus. Po to labai gerai žmogų pasodinti į tokią sėdimą pirtelę, kur ties kaklu užtrauktukas užsitraukia. Sėdi, jauti, kaip aliejus varva nuo tavęs... Kaifas...Aišku, tada ir dušo reikia po viso to... Kadangi dirbu namie, neturiu kur pastatyti tą pirtelę, o jų gi dabar visai nebrangių yra.

Mane nustebino, kad paklodes namie skalbiat. Ir lyginat pačios? Iš pradžių bandžiau ir aš, bet paskui pradėjau vežioti į skalbyklą. Paskui vyrui šitą darbą paskyriau, kad man tampytis nereikėtų...Mano šeimyna didelė, ir taip to lyginimo galybė, jei dar paklodes reikėtų doh.gif
Atsakyti
na tikrai, visai neblogas sprendimas, kažkaip net nepagalvojau g.gif
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2009 01 24, 21:02)
Apie suvalkiečius arba gerai, arba gerai  lotuliukas.gif

Ajurvediniams masažams priklauso naudoti daug šildyto aliejaus. Po to labai gerai žmogų pasodinti į tokią sėdimą pirtelę, kur ties kaklu užtrauktukas užsitraukia. Sėdi, jauti, kaip aliejus varva nuo tavęs... Kaifas...Aišku, tada ir dušo reikia po viso to... Kadangi dirbu namie, neturiu kur pastatyti tą pirtelę, o jų gi dabar visai nebrangių yra.

Mane nustebino, kad paklodes namie skalbiat. Ir lyginat pačios? Iš pradžių bandžiau ir aš, bet paskui pradėjau vežioti į skalbyklą. Paskui vyrui šitą darbą paskyriau, kad man tampytis nereikėtų...Mano šeimyna didelė, ir taip to lyginimo galybė, jei dar paklodes reikėtų  doh.gif

Va, va apie tą pirtelę seniai norėjau kokios nors info. Mačiau lygtai topshope tokią ir nekainuoja visai tūkstančius kaip bayerio pirtys. Tai ar kokybiška jinai? Ten taip supratau viduj yra kažkoks puodas iš kurio garuoja? Ar jinai maloni žmogui joje lindėti? Ar verta įsigyti? Ir pati esu pirčių mėgėja thumbup.gif

O apie paklodes, tai problema yra tik su keletu paklodžių, kurias naudoju ne klientams, o sau, kada reikia. Vistiek reikia skalbt jeigu ką. Klientams naudoju vienkartines, kurias paskui išmetu. Ir visai tų saviškių nelyginu, nes ta medžiaga sulaksčius pati lygi pasidaro. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(susidomejus @ 2009 01 24, 16:11)
O prie tos skalbimo druskos dar skalbimo miltelių reikia?
Ar tikrai paklodės išsiskalbia visiškai? Ir kvapo nelieka jokio?

Be abejo reikia ir miltelių... Dėl kvapo galiu pasakyti šiteip: kai džiovinam skalbinius namie, kambary - kvapai lieka, bet kai džiovinam lauke arba balkone - jokių kvapų nebelieka...
Atsakyti
Noriu paklaus vilniečių: kaip iš stoties pakliūti į Litexpo? Norėčiau kovo mėn nuvažiuoti i Pelenės parodą. Važiuosiu be mašinos, nes Vilniuj nesiorientuoju.
Atsakyti
laba...kaip gyvuojat? ką veikiat?
mano vaikai susirgo verysad.gif Vyresnėliui angina pūlinė, o mažiukas pakosti, tai pas močiutę išvežėm, kad nuo brolio labiau neužsikrėstų verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(susidomejus @ 2009 01 25, 00:48)
Noriu paklaus vilniečių: kaip iš stoties pakliūti į Litexpo? Norėčiau kovo mėn nuvažiuoti i Pelenės parodą. Važiuosiu be mašinos, nes Vilniuj nesiorientuoju.

16 troleibusu. Man rodos, stotelė vadinasi "Parodų rūmai". (Yra ir kitų būdų, bet 16-as troleibusas dažniausiai važiuoja).

"laba...kaip gyvuojat? ką veikiat?
mano vaikai susirgo verysad.gif Vyresnėliui angina pūlinė, o mažiukas pakosti, tai pas močiutę išvežėm, kad nuo brolio labiau neužsikrės"

Mes gyvuojam puikiai, šiandien Naujametinės nuotaikos, gavau daug sveikinimų ta proga. Kokia bus šiandien diena, tokie ir visi metai. biggrin.gif
Atsakyti
na, tai ir aš linkiu, kad metai būtų puikūs, kaip ir šiandieninė nuotaika mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(benux @ 2009 01 26, 19:55)
na, tai ir aš linkiu, kad metai būtų puikūs, kaip ir šiandieninė nuotaika mirksiukas.gif

Dėkui. smile.gif
Tik Ožiaragiams prasideda nesmagūs metai ax.gif
Atsakyti
Mane liūdina ir siutina nežinojimas, kiek reikės sodrai mokėti už 2009 metus.
Gal kas žino?
Aš dirbu pagal idv pazymą ir pagal darbo sutartį. Sodra man moka darbdavys, o kaip su idv veiklos pajamom ir sodra?
Kokie tie nauji įstatymai? Minima kažkokie 28,5 proc, 9 proc...
Tai ką, reikės ką uždirbsiu beveik pusę atiduoti mokesčiams?????
Gelbėkit!!!!!!!!!!!
Atsakyti
QUOTE(susidomejus @ 2009 01 26, 20:36)
Mane liūdina ir siutina nežinojimas, kiek reikės sodrai mokėti už 2009 metus.
Gal kas žino?
Aš dirbu pagal idv pazymą ir pagal darbo sutartį. Sodra man moka darbdavys, o kaip su idv veiklos pajamom ir sodra?
Kokie tie nauji įstatymai? Minima kažkokie 28,5 proc, 9 proc...
Tai ką, reikės ką uždirbsiu beveik pusę atiduoti mokesčiams?????
Gelbėkit!!!!!!!!!!!

Berods 48 proc+ PGD 72 Lt. Aš ir Sodrai moku pati...
Atsakyti
Man atrodo kad su verslo liudijimais moka dabar maziau
Atsakyti