Įkraunama...
Įkraunama...

Masažuotojų salonas

Pas mus cia krize ir tik kiek kitokia negu normaliam pasaulyje...
Atsakyti
įvairiuose salonuose masažo tikrai yra siūlomas galvos masažas, jei tu, lotta23,tai norėjai sužinoti ax.gif . Aš tai darau klasikiniu būdu, tad konkrečiai apie indišką nieko negaliu pasakyti.
Laba visoms. Kokios nuotaikos?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo benux: 29 sausio 2009 - 09:55
QUOTE(susidomejus @ 2009 01 29, 00:20)
Pas mus cia krize ir tik kiek kitokia negu normaliam pasaulyje...

Kol kas tai dar ne ekonominė krizė- krizė dabar vyksta žmonių galvose, nes jie sutrikę, nežino ko imtis, ką daryti, ar jau taupyti ir t.t., ir pan.
Bendras informacinis laukas- nori ar nenori- vis vien tave paliečia. Aš lyg ir nesijaudinu dėl to, bet vis vien mane pasiekia tos bendros baimių vibracijos.
Atsakyti
Sveikos. Šiandien skambino vyras, teiravosi atpalaiduojančio masažo, klausė ar visas kūnas masažuojamas, pasakiau kaina nerealia, tai paklause, kada galima užsirasyt, tai pasakiau, kad už poros savaičių, sakiau, kad užimta viskas. Tai sakė vėliau paskambins tongue.gif
Atsakyti
Jei ne paslaptis, kiek užsiprašei? biggrin.gif
Atsakyti
150, daugiau jeigu bučiau pasakius, tai gal dar labiau būtų veržesis fool.gif
Atsakyti
QUOTE(susidomejus @ 2009 01 29, 23:59)
150, daugiau jeigu bučiau pasakius, tai gal dar labiau būtų veržesis  fool.gif

Wow!!! clap_1.gif Nebloga kainelė!!! Čia iš serijos: jeigu brangu - vadinasi ir gerai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(tetukas-masažistas @ 2009 01 30, 00:39)
Wow!!! clap_1.gif Nebloga kainelė!!! Čia iš serijos: jeigu brangu - vadinasi ir gerai biggrin.gif

Jeigu 150 Lt už pusantros valandos trukmės viso kūno masažą, kaina visai normali... Už keralos masažą ima ir daugiau- 180 Lt (turiu galvoje ne rimtus salonus- ten dar brangiau šis masažas, pvz., ajurvedos centre 220 Lt, bet ten dar pirtelė ir vonia prie masažo).
Pajūruje kainos gi mažesnės nei Vilniuje smile.gif Aš pati už 100 min trukmės masažą imu 130 Lt.
Atsakyti
Eikit sau, jisai paklause, kokia masažo trukmė, tai pasakiau, kad valanda. Man kilo įtarimas, kad jisai norėjo kitokio masažo, tai prišnekėjau nesamonių ir nėriau į krūmus wink.gif
Atsakyti
ei, nebijok, gal rimtai žmogus masažo nori biggrin.gif Juk rašiau kaip aš nesąmonių prisigalvojau, o viskas normaliai gavosi. Na, aišku, jei man reikėtų į namus įsileisti, tai gal kitaip galvočiau g.gif
Atsakyti
O kodel klause ar visas kuno vietas masazuoju??? blink.gif
Atsakyti
tai manęs tas ir klausė, o kas įeina į viso kūno masažą doh.gif Tada jam pasakiau, kad tai yra ne erotinis masažas doh.gif
Atsakyti