Įkraunama...
Įkraunama...

Masažuotojų salonas

QUOTE(susidomejus @ 2009 01 26, 21:56)
Man atrodo kad su verslo liudijimais moka dabar maziau

Turiu individualios veiklos pažymėjimą. Man mano viena reikistė buhalterė paskaičiavo, kiek turėsiu mokėti. Trumpai tariant, dirbti nebeapsimoka. smile.gif
Atsakyti
Taip, ari, ari ir negali sau uztikrint normalaus gyvenimo...
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2009 01 26, 21:34)
Dėkui. smile.gif
Tik Ožiaragiams prasideda nesmagūs metai  ax.gif

ne ne ne, smagūs bus tie metai ožiaragiams, aš jau užsiprogramavau tokiems biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(benux @ 2009 01 27, 10:09)
ne ne ne, smagūs bus tie metai ožiaragiams, aš jau užsiprogramavau tokiems biggrin.gif

O, tokiais atvejais ir programavimu pradedama tikėti biggrin.gif Pamenu savo karminius metus doh.gif Žurnalistų įsiveržimas ir manęs fotografavimas nedavus leidimo per pamoką, šmeižikiški straipsniai apie mane laikraščiuose, dukros galvos trauma, daugybė pačių įvairiausių nemalonumų... Per tuos metus pasenus jaučiausi...
Atsakyti
ai, kas lemta, tas lemta..nejau dabar nustot gyvenimu džiaugtis, jei ožiaragė esu biggrin.gif
Atsakyti
Smagiai šiandien padirbėjau, tai toks malonus nuovargis...Mielai eičiau jau miegoti, tik kad anksti dar biggrin.gif
Atsakyti
Jauciuosi issunkta kaip citrina... Antradienis man labai sunki diena...
Atsakyti
As irgi smagiai padirbejau!

Merginos, gal kuri darot indiska galvos masaza?
Turiu omenyje, kedeje, kaip pacia atskira procedura... ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lotta23: 28 sausio 2009 - 00:24
Ne nedarau...Tik veido masažą darau indišką.
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2009 01 28, 12:24)
Ne nedarau...Tik veido masažą darau indišką.

O siaip Lietuvoj tai populiaru, ta prasme esat kur pastebeje, kad kas kur darytu.

As cia tik siaip klausiu, man idomu. ax.gif
Atsakyti
LT šiuo metu yra sutrikimo būsenoje... ir žmonėms ne masažai galvoje... Nebent tikri gydomieji...
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2009 01 28, 23:51)
LT šiuo metu yra sutrikimo būsenoje... ir žmonėms ne masažai galvoje... Nebent tikri gydomieji...

Ne, as klausiau ar aplamai jie yra daromi. Na, ar tokia procedura yra dazna pasiuloje. ax.gif
Atsakyti