Įkraunama...
Įkraunama...

Juodasis sąrašas

! 
Juodasis sąrašas skirtas tik įvardinti konkretiems asmenims, savo nesutarimus ir aiškinimus spręskite per až, o ne čia. Nesilaikant šios tvarkos sąrašas bus pašalintas
Atsakyti
Gal kas J.Kriste matėte? bicycle.gif
Atsakyti
o ka daryt jei zmogus pinigu nuop Velyku neperveda unsure.gif bet parase kad nelaime atsitiko seimoj, vaikas ligoninej.... kaip elgtis ? unsure.gif o preke tai gavo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(bonza @ 2007 04 23, 09:17)
o ka daryt jei zmogus pinigu nuop Velyku neperveda unsure.gif  bet parase kad nelaime atsitiko seimoj, vaikas ligoninej.... kaip elgtis ?  unsure.gif o preke tai gavo  doh.gif

Tai juk parasytu kada perves , ziurint kokia nelaime , kokia suma ir t.t Cia jau slidus reikalas .
Atsakyti
QUOTE(renax @ 2007 04 23, 11:21)
Tai juk parasytu kada perves , ziurint kokia nelaime , kokia suma ir t.t Cia jau slidus reikalas .

25 plius pasto islaidos doh.gif o nelaime - vaikas is medzio iskrito ir ji su juo ligininej guli unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(bonza @ 2007 04 23, 12:32)
25 plius pasto islaidos  doh.gif o nelaime  - vaikas is medzio iskrito ir ji su juo ligininej guli unsure.gif

na as tai palaukciau, bet jei ir po savaites neperves tada jau rimtas reikalas... g.gif svarbu, kad ji su tavim palaiko kontakta mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bonza @ 2007 04 23, 13:17)
o ka daryt jei zmogus pinigu nuop Velyku neperveda unsure.gif  bet parase kad nelaime atsitiko seimoj, vaikas ligoninej.... kaip elgtis ?  unsure.gif o preke tai gavo  doh.gif

Na jei susiekia su tavimi,tai per ta laika pasakyk kad vaiko tevelis pinigelius pervestu.Juk nesunku einant is darbo i banka ussukti. g.gif Arba per pietu pertrauka. g.gif Arba konkrecia data iki kada perves pinigus. g.gif
Atsakyti
Sveikos nenoriu šitos mamos traukti dar į juodąjį sąrašą, bet pinigėlių iš jos negaunu jau gal kokias tris savaites. Tikiuos pamiršo, nes žadėjo kad vyras perves bet su tais vyrais visko būną doh.gif Galbūt čia pamatys ar kas praneš ir prisiminus mane perves pinigėlius už basutes. Niko nepamenu, nes per neatsargumą ištryniau visas AŽ Vardas Jurgita iš Jurbarko. Tikiuos gal kas jai praneš arba kas bendravo su šita mamyte ir parašys niką ir draugiškai susitarsim nereikės viešinti visų žinomų duomenų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(idile @ 2007 04 23, 15:19)
na as tai palaukciau, bet jei ir po savaites neperves tada jau rimtas reikalas... g.gif  svarbu, kad ji su tavim palaiko kontakta  mirksiukas.gif

tai laukiu jau treicia savaite eina g.gif
Atsakyti
QUOTE(bonza @ 2007 04 23, 11:17)

Mano skolininke irgi pasakojo, kad vaikas ligoninej guli, o ji - kartu su vaiku. O paskui grizo is ligonines ir dingo. Siuntinys nukeliavo, ji parase, kad pranesima gavo, o pinigu jau nuo kovo menesio nesulaukiu ir nebesulauksiu. Pastebejau, kad "vaikas ligoninej" yra etatine visu skolininkiu nelaime.
Atsakyti
QUOTE(gintaved @ 2007 04 23, 17:58)
Sveikos nenoriu šitos mamos traukti dar į juodąjį sąrašą, bet pinigėlių iš jos negaunu jau gal kokias tris savaites. Tikiuos pamiršo, nes žadėjo kad vyras perves bet su tais vyrais visko būną doh.gif Galbūt čia pamatys ar kas praneš ir prisiminus mane perves pinigėlius už basutes. Niko nepamenu, nes per neatsargumą ištryniau visas AŽ Vardas Jurgita iš Jurbarko. Tikiuos gal kas jai praneš arba kas bendravo su šita mamyte ir parašys niką ir draugiškai susitarsim nereikės viešinti visų žinomų duomenų ax.gif

Tai kaip galvojau taip ir buvo, mamytė atsirado, o apie pinigėlius vyras žadėjo prvest, bet kai visada pamiršo, man tai ne naujieną lotuliukas.gif
Dar kartą jos atsiprašau tikrai nenorėjau juodinti ir stengiaus taip nedaryti ir tikiuos visi mane teisingai suprato ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jbs @ 2007 04 24, 11:55)
Mano skolininke irgi pasakojo, kad vaikas ligoninej guli, o ji - kartu su vaiku. O paskui grizo is ligonines ir dingo. Siuntinys nukeliavo, ji parase, kad pranesima gavo, o pinigu jau nuo kovo menesio nesulaukiu ir nebesulauksiu. Pastebejau, kad "vaikas ligoninej" yra etatine visu skolininkiu nelaime.

o koks jos nickas?
Atsakyti