1. visu pirma nesu tikra ar tikrai ji negavo siuntinio. abipusis neaiskumas- ar as jo neissiunciau, as ji jo negavo, ar jis man negrizo?
2. nukentejusios esam abi, finansinis nuostolis yra abipusis
3. del siuntinio dingimo rudaake kaltina tik mane, atmeta bet kokia galimybe kad klysti atsiimant gali ir ji (sakiau kad paste reikia ieskoti smulkaus paketo,o klausiant siuntinio, jo tiesiog ir nebus, nes tai smulkus paketas. rudaake i tai atsako :" nugi nesu kvaila ir mokyti manes nereikia.... ", o apie registracija pradejo akcentuoti tik tada kai siuntinys ilgokai neatejo iki jos (matyt todel kad tai svrus mano kaltes irodymas

), iki tol buvo tik uzsiminusi kad noretu gauti registruota. as nesiunciu tokiu, nes karta smulku siuntini i klaipeda is manes paeme 6 lt su biskiu, o rudaake tiek nepervede) man dar nera dinges siuntinys, nors visada siunciu tik neregistruotu, isskyrus, ta vieninteli atveji. ji pirkejas uzmoka uz siuntima, tai kodel man jo nesiusti taip kaip jis nori?
o as net nesiruosiu pripazinti kaltes, nes nesu kalta
Papildyta:
QUOTE(Euforija @ 2007 05 13, 16:34)
mergucios, niką glima pasikeisti, va pavardės vardo ne, todėl būtų logiįįka skelbti druge su vardu ir pavarde, kad ir pasikeitus niką būtų aišku su kuo bendraujam
pridesiu, kad net ir paskelbus nika ir varda pavarde, tai neissprendzia reikalo is esmes. as asmeniskai turiu kelis nikus ir galiu naudotis keliu zmoniu vardais su elektroniniu banku

tiesa, net nesiruosiu tuo naudotis, nes neturiu nuo ko begti