Įkraunama...
Įkraunama...

Juodasis sąrašas

QUOTE(Euforija @ 2007 05 13, 18:22)
pirmiausiai išsiaiškinti reikia bet kokiu atveju, nesvarbu, ar niką skelbsi ar vardą  4u.gif ir atsiprašai taip pat juk žmogaus, ne niko  smile.gif
esmė sąrašo, kad niekas kitas nebūtų apgautas, o to pasiekti galima tik žinant vardą ir pavardę  4u.gif

Nesusikalbam mes doh.gif Kai pavarde irasyta didelemis paryskintomis raidemis siame sarase, tai jau atsiprasinek kiek nori - vistiek ji bus isimintina. O jei po 5 puslapiu bus atsiprasyta, manau, kad tai jau nelabai pataisys pries tai padaryta zala.
Pasakiau ka norejau. Jei nesupratai ka noriu pasakyti - rasyk i az mirksiukas.gif Cia nevieta diskutuoti.
Atsakyti
Nu matyt labdaringa motera esu lotuliukas.gif

Issiust tai tikrai ji issiunte, bet kad dabar taip nesinori issprest kartu dingusio siuntinio problemos draugiskai 4u.gif Tai biski pikta.....

Nesinorejo labai viesint, bet sake, kad galiu, tai ka jau tada, situacija tokia turiu:

Sveika,
As zinoma Tau jau atsibodau turbut, bet gal grizo siuntinukas?
Nes sakau, nenoriu likt be prekiu ir pinigu.
Lupu balzama jau nusipirkau pati, seseliu irgi....
Sepetuko tik gaila....
Tai tokiu atveju turbut teisinga butu paprasyti kad grazintum pinigelius, ne visa 20, ka jau darysi, 15 litu koki.....
Nezinau kaip tokiais atvejais elgiamasi, reikia uzklaust forume mamyciu, kaip jos su pinigeliais tada daro

klausk neklausus, pasielgsiu kaip man atrodys teisinga. Niekada negali but tikras kad gavejas is tikro negavo siuntinio.
dar siandien eisiu i pasta, nes jau menuo seniai praejo

As irgi ne pirma diena sedziu cia forume ir ne vienai esu kazka pati pardavus, ne is vienos esu pati kazka pirkus. Niekada neturejau problemu. Dabar manai sumasciau sau kad ale negavau nieko ir dar atgausiu kelis litus Netureciau ka veikt matai.....
As prasiau siusti REGISTRUOTU del saugumo, o tai dabar as kalta lieku, kad Tu issiuntei paprastu? Ne vieno siuntinio nesu issiuntus neregistruotu, ne vieno nesu siuntusi pati neregistruoto.
Nesinori skelbti Tavo niko viesai, tikrai nesinori, patikek, ne is tu zmoniu kategorijos esu kad skusti.... Bet jei jau taip Tu nori bendrauti, tada bendrausim.....
O paste zinok abejoju kad ka rasi.... Dazniausiai su neregistruotais jauciu jos pacios nesicaskina..... :/

skelbk mano nika kur tau patinka, nesijauciu kalta.
zodziu, aiski tavo pozicija: tu geruole, vos ne visas forumas tave zino tik is gerosios puses, o jau siuntejas kazkoks neaiskus, kaltas nes nesiunte registruotu ir dar pinigu negrazina
kiek pinigu skyrei siuntinio siuntimui su registracija?

ten atrasiau jai kad tiek kiek ir sutarem....

uz tamstos siuntini sumokejau 2,35 lt. kaip manai kiek butu kainaves registruotas siuntinys ir kiek tada butum turejus man pervesti pinigu?
labiausiai mane nervina ir to pasekoje issaukia toki negrazu mano kalbejimo buda tavo teigimas neva tu esi teisi, o kaltas siuntejas. ir plius raginimai pinigus atiduoti.

As neteigiu, kad TU esi KALTA, ar as taip kur sakiau, pacituok tada.
Tikiu, kad issiuntei. Bet as jo negavau, susimokejau 20 lt uz nieka, todel ir sakau, gal reikia kartu ir issprest visa tai, ar ne? Ar cia as jau tokia akiplesa?
Registracija kainuoja 2 litai. Tavo prekes kainavo 17 litu, pervedziau 20. Tu man padarei nuolaidele ten ta lita su kapeikom... Tiek jau to, nenoriu nervuotis dabar, man tai kenksminga dabar

As tikrai nesijauciu kalta kad negavau siuntos, o Tu jaustumeis? Tu irgi nekalta kad pastas nugrybavo, bet del to tikrai nereikia cia tokiu tonu bebndrauti su manimi "kaip noresiu taip darysiu" !

Sekmes tolesneje prekyboje ir draugiskas patarimas del savo nervu tausojimo - siusk visada registruotu arba ispek pirkejas kad uz neregistruotus neatsakai, man bent jau niekada tu 2 litu negaila...

na nezinau, gal ir akiplesa, kad reikalauju, na nezinau, merginos kas siuo atveju kaltas, kaip manot? Jei as - tikrai atsiprasysiu. Tiesiog pirma kart susiduriau su tokia situacija 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rudaakė: 14 gegužės 2007 - 17:09
kaip bebutu gaila, bet taip kalba ir elgiasi Pramones prospektas 4u.gif

Tegul jau pyksta ji ant manes..... doh.gif
Atsakyti
tai kalat mane prie kryziaus? cool.gif
o gal vis del to rudaake gavo siuntini? pas mane jis gi negrizta
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pramones prospektas: 14 gegužės 2007 - 20:41
1. visu pirma nesu tikra ar tikrai ji negavo siuntinio. abipusis neaiskumas- ar as jo neissiunciau, as ji jo negavo, ar jis man negrizo?
2. nukentejusios esam abi, finansinis nuostolis yra abipusis
3. del siuntinio dingimo rudaake kaltina tik mane, atmeta bet kokia galimybe kad klysti atsiimant gali ir ji (sakiau kad paste reikia ieskoti smulkaus paketo,o klausiant siuntinio, jo tiesiog ir nebus, nes tai smulkus paketas. rudaake i tai atsako :" nugi nesu kvaila ir mokyti manes nereikia.... ", o apie registracija pradejo akcentuoti tik tada kai siuntinys ilgokai neatejo iki jos (matyt todel kad tai svrus mano kaltes irodymas unsure.gif ), iki tol buvo tik uzsiminusi kad noretu gauti registruota. as nesiunciu tokiu, nes karta smulku siuntini i klaipeda is manes paeme 6 lt su biskiu, o rudaake tiek nepervede) man dar nera dinges siuntinys, nors visada siunciu tik neregistruotu, isskyrus, ta vieninteli atveji. ji pirkejas uzmoka uz siuntima, tai kodel man jo nesiusti taip kaip jis nori?
o as net nesiruosiu pripazinti kaltes, nes nesu kalta
Papildyta:
QUOTE(Euforija @ 2007 05 13, 16:34)
mergucios, niką glima pasikeisti, va pavardės vardo ne, todėl būtų logiįįka skelbti druge su vardu ir pavarde, kad ir pasikeitus niką būtų aišku su kuo bendraujam  4u.gif

pridesiu, kad net ir paskelbus nika ir varda pavarde, tai neissprendzia reikalo is esmes. as asmeniskai turiu kelis nikus ir galiu naudotis keliu zmoniu vardais su elektroniniu banku tongue.gif
tiesa, net nesiruosiu tuo naudotis, nes neturiu nuo ko begti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pramones prospektas: 14 gegužės 2007 - 22:00
QUOTE(Pramones prospektas @ 2007 05 14, 20:34)
tai kalat mane prie kryziaus? cool.gif
o gal vis del to rudaake gavo siuntini? pas mane jis gi negrizta

labai daug esu visko pirkusi pati ir pardavusi, nematyciau reikalo imt ir prasimanyt tokio "biznio" 4u.gif

QUOTE(Pramones prospektas @ 2007 05 14, 21:13)
o kodel man geda turetu but?
gal butu visa neblogai jeigu pacituociau rudaakes zinutes ir paaiskinciau kaip as matau ta situacija, bet tai reikalauja nemazai energijos doh.gif ir juo labiau, vardan ko tai reiketu daryti?

gali cituot, nes mano zinutes visos buvo normalios, nei vienoje "akiu nedraskiau"

QUOTE(Pramones prospektas @ 2007 05 14, 21:59)
1. visu pirma nesu tikra ar tikrai ji negavo siuntinio. abipusis neaiskumas- ar as jo neissiunciau, as ji jo negavo, ar jis man negrizo?

sakau, man mazu maziausiai noretusi zaist toki zaidima, jei buciau gavusi  doh.gif   Tai siusk regiostruotu visoms, o tai juk visos gali paskui sakyt, kad negavo?

2. nukentejusios esam abi, finansinis nuostolis yra abipusis

Panasu kad jis darosi vienpusis  tongue.gif

3. del siuntinio dingimo rudaake kaltina tik mane, atmeta bet kokia galimybe kad klysti atsiimant gali ir ji (sakiau kad paste reikia ieskoti smulkaus paketo,o klausiant siuntinio, jo tiesiog ir nebus, nes tai smulkus paketas. rudaake i tai atsako :" nugi nesu kvaila ir mokyti manes nereikia.... ", o apie registracija pradejo akcentuoti tik tada kai siuntinys ilgokai neatejo iki jos (matyt todel kad tai svrus mano kaltes irodymas unsure.gif ), iki tol buvo tik uzsiminusi kad noretu gauti registruota. as nesiunciu tokiu, nes karta smulku siuntini i klaipeda is manes paeme 6 lt su biskiu, o rudaake tiek nepervede) man dar nera dinges siuntinys, nors visada siunciu tik neregistruotu, isskyrus, ta vieninteli atveji. ji pirkejas uzmoka uz siuntima, tai kodel man jo nesiusti taip kaip jis nori?
o as net nesiruosiu pripazinti kaltes, nes nesu kalta
Papildyta:

As net nepamaniau kad siuntinys buvo neregistruotas! Kai ilgai neatejo, tada paprasiau kad parasytum registracijos numeriuka, tada ir paaiskejo kad tokio nera....  doh.gif
Paste mane labai gerai pazista jau, ir visada paziuri ar yra kas ateje, ar ne.... :/
Siuntimo kainas as zinau, pervedziau 20 lt. Neregistruotas 2,25 kainuoja, tavo prekiu buvo uz 17, kiek suma gaunasi? Bene net 20 nesiekia? Tai kodel as dar daugiau turejau sumoketi jei neregistruotas? Prasiau nuolaidos ir dar siaip daugiau sumokejau?  Nes man paskui parasei, kad gerai, pervesk 20 ir issiusi. As tai ir supratau, kad  biski nuolaidele padarai, kaip perkant ne viena daikta, o 4.

Man irgi tai pirmas atvejas toks ir visiskai nejauciu malonumo cia aiskintis....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rudaakė: 14 gegužės 2007 - 22:33
QUOTE(Pramones prospektas @ 2007 05 14, 23:59)
pridesiu, kad net ir paskelbus nika ir varda pavarde, tai neissprendzia reikalo is esmes. as asmeniskai turiu kelis nikus ir galiu naudotis keliu zmoniu vardais su elektroniniu banku  tongue.gif
tiesa, net nesiruosiu tuo naudotis, nes neturiu nuo ko begti

išsisems galimybė naudotis keliais vardais, bet galų gale tai tavo sąžinės reikalas smile.gif

dėl Rudaakės...turėjau su šiuo mamuku kelis kartus reikalų, rodos teko siųsti ir neregistruotu siuntinuku jai suderinus tą klausimuką aišku, tai nė karto nekilo problemu, viskas pasiekė, nors galėjo irgi teigti, kad negavo, čia iš mano asmeninės patirties 4u.gif

šiaip jeigu ji praše siųsti registruotu, tai tokiu atveju tavo pilna atsakomybė, kad išsiuntei kitaip, taip pat mano asmeninė nuomonė 4u.gif

jeigu siųstum neregistruotu jos pačios prašymu tada kitas reikalas, aš pvz visada už siuntimą registruotu, siunčiu kitaip jeigu gavėjas tik paprašo, tokiu atveju aš nuissimu atsakomybę už siuntinuką nuo savęs 4u.gif
Atsakyti
Aij mergytes, nebesitasysiu savo nerviuku tongue.gif Lai buna jos sazines reikalas...
Lai mano, kad as gavau tuos daiktus, ka nori, velniop kaip sakant tongue.gif Aisku gaila, uz ta 20 lt buciau gera daikta koki leliukui nusipirkus. Bet lai PRATURTEJA miela pardaveja.

Kazkaip tikrai niekada nemaniau kad tokia senbuve forumiete taip galetu elgtis, o gaila 4u.gif Kita kart itarinejam naujokes, ar ne? o matot, kad be reikalo 4u.gif
As pora kartu grazinau is savo pinigu merginom uz negautas prekes is uzsienio (uzsisakiusios per mane buvo), kur daiktai dingo tikrai ne del mano kaltes. Ir tai ne 20 litu buvo.... Bet tiesiog jauciau pareiga ir atsakomybe ir vardan geru santykiu toliau bendraujant....

As VISADA stengiuos siusti registruotu, o jei kokia mamka praso paprastu, paaiskinu situacija kas gali buti ir tada ji pati sprendzia...
O pati viena karta tik siunciaus paprasta, bet tai buvo meginukai kremo ir i paprasta voka susidejo smile.gif

geriau merginos negailekit tu 2 litu registracijai ir dar pardavejui matai 100 kart pasakykit kad TIK registruotu issiustu.
Atsakyti
Padariau išvadą - kad VISKĄ reikia siųsti registruotu paštu - tai nesudarys sąlygų piktnaudžiauti pirkėjoms, nes būkim teisingi - tokia galimybė visai reali g.gif Mano atveju buvo taip, prekę išsiunčiau - turiu čekį su pavarde ir adresu( BET TAI NEREGISTRUOTA) , bet siuntinys pirkėjai neATEINA. Grąžinu pirkėjai pusę pinigų - viskas atrodo išspręsta 4u.gif
Bet galvoje visgi kirba abejonė - o gal pirkėja gavo tą siuntinuką, bet jai patogiau pasakyti, kad negavo...Esu siuntusi iki to nesusipratimo 12 siuntinių - susiskaičiavau tiksliai, ir man yra siuntę nemažai neregistruotų - ir tokių fintų nepasitaikė schmoll.gif .

Tikiu, kad ta mamytė buvo sąžininga ir tikrai negavo to siuntinuko - bet tai gera pamoka - SIŲSTI REIKIA TIK REGISTRUOTU PAŠTU
Atsakyti
Bet tai matot kaip iseina lotuliukas.gif
Prasai, kad siustu registruotu, o issiuncia paprastu ir paskui akis papucia - Tu nesumokejai kiek reikia doh.gif Nu zodziu..... Lai gyvena ponia/panele Pramones prospektas laiminga su mano pinigeliais, tik lai ziuri kad peles ju nesugrauztu lotuliukas.gif Ar ziurkyciu jai uzveisti? Biski gaila butu hihihi.gif Sako nestuke.gif gali taip lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Taigi, kai paprasysit registruoti, paprasykit kad iskart ir registracijos numeri atsiustu arba cekio kopija doh.gif Vot prie ko tenka daeiti unsure.gif
Atsakyti

! 
Primename, kad tema skirta nesąžiningiems pirkėjam/ pardavėjams įvardyti, o ne diskusijoms.
Jei nesiliaus pokalbiai ne į temą- deja, šią temą teks vėl uždaryti.

Žinutės, neatitinkiančios temos, buvo pašalintos.
Atsakyti
Labai nusivyliau Mazulikee^ verysad.gif . Rezervavau dvi maikytes ir dzinsofke. Parasiau dar ta pacia diena i az, nesulaukusi atsakymo paparasiau kad neanuliuotu mano rezervaciju,nes turejau iseiti doh.gif . Paskui gavusi ismatavimus parasiau jai savo adresa,ir kad maikutes 100 proc. imu. Siandien gavau atsakyma,kad maikuciu nebera,nes atejusios kitos mamos pristojo,kad joms parduotu blink.gif Tikri nusivyliau,nes jau ir adresa buvau parasiusi,laukiau saskaiteles numerio. Jau mintyse taikiau maikytes prie savo garderobo...Nors materialine zala jokia nepadaryta, tikrai labai nemalonu. Manau taip elgtis yra tikrai nesazininga schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _PostScriptum_: 17 gegužės 2007 - 15:13