Įkraunama...
Įkraunama...

Juodasis sąrašas

RIMULINKA is Kauno suprantu kad pas jus nelaime ir gulit su vaikuciu ligoninej, bet jau eina trecia savaite kaip laukiu pinigeliu... doh.gif Labai prasau pervesti tuos 27 litukus ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bonza: 25 balandžio 2007 - 09:51
QUOTE(bonza @ 2007 04 25, 09:50)
RIMULINKA is Kauno suprantu kad pas jus nelaime ir gulit su vaikuciu ligoninej, bet jau eina trecia savaite kaip laukiu pinigeliu...  doh.gif Labai prasau pervesti tuos 27 litukus  ax.gif

O kada buvo prisijungusi?Per AZ nebendrauja?

blink.gif Jai paziurejau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gulia: 25 balandžio 2007 - 10:39
QUOTE(Gulia @ 2007 04 25, 10:39)
O kada buvo prisijungusi?Per AZ nebendrauja?

blink.gif Jai paziurejau

nu paskutini karta praeita savite pradzoj parase kad guli su vaikuciu ligoninej doh.gif o daugiau tylu unsure.gif
Atsakyti
Jei nenorit daug nervų išeikvot, neprasidėkit su Eskada19, nieko nepridirbo, bet su savo stradalinimais kada bus pinigai (vakare issiusti, ka tik gavo, nors pati dar man nieko nesiunte) man sugadino nuotaika iš pačio ryto, o kai pasakiau, kad bankai nebūtinai perveda per valanda, kaip ji minejo ir kad nestradalintų, buvau išvadinta nesubrendėle pirkiniams, niekad nepirkusia kaimiete (profily mano vieta- Gargždai, o jos Vilnius biggrin.gif ), berašte, kad man pamokėles reik lankyt ir pan biggrin.gif Žodžiu kaži kokie įžeidinėjimai ir t.t. Po to pasisiūlė gražint pinigus lotuliukas.gif žodžiu, labai įdomiai pabendravom, taip kad net atmušė norą prasidėt su nepažįstamom naujokėm ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Abonentienė: 03 gegužės 2007 - 12:06
Taip brangioji Abonentiene o ka tu man rasei? "Jei man nepatiks dzemperis nurausiu galva" "neisterikuok" "tu problematiska" po to pradejai sakyti kas valanda rasau ,kad negaunu pinigu, parasiau pora kartu, pasitikslinti, nes ruosiausi eiti i pasta ir bijojau likti apgauta, jei tu manai kad tai isterijos tai as be zodziu. Su tavim irgi niekam nepatariu prasideti. Gerai as naujoke, kazkada ir tu tokia buvai nepamirsk. Bet as stengiausi buti tolerantiska iki tol kol pradejai sakyt kad isterikuoju. Is pykcio reikejo paraysyti i juodaji sarasa? Saunu as irgi tave palieku juodajame sarase!
Atsakyti
Rimulinka vis dar laukiu pinigeliu blush2.gif(nuo Velyku...)
Atsakyti
na dar papildysim sarasa viena nesazininga pirkeja,tai jollyn.nuiunciau jai zaisla pora dienu pries velykas o pinigeliu iki siol negavau mad.gif Vis laukiau galvojau gal dar perves jau su ja ir piktuoju kalbejau paskui vel graziai,bet jokios naudos ,pradzioj rase kad jai tipo nuo saskaitos pinigus tai nueme,mazdaug bande aiskint kad as reikalauju antra kart sumoket,paskui lyg sake eis aiskinsis i banka doh.gif o dabar neatsako i mano zinutes,net blink.gif
Atsakyti
mergucios, niką glima pasikeisti, va pavardės vardo ne, todėl būtų logiįįka skelbti druge su vardu ir pavarde, kad ir pasikeitus niką būtų aišku su kuo bendraujam 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Euforija @ 2007 05 13, 17:34)
mergucios, niką glima pasikeisti, va pavardės vardo ne, todėl būtų logiįįka skelbti druge su vardu ir pavarde, kad ir pasikeitus niką būtų aišku su kuo bendraujam  4u.gif

O tau taip neatrodo, kad su vardais ir pavardemis reiketu atsargiau? Ir nekalta zmogu galima apkaltinti iki galo neissiaiskinus situacijos.
Manau, kad pirmiausiai reiketu issiaiskinti per az. Jei kaltininkas ignoruoja nukentejusi - paskelbti nika, o jei padetis nepasitaiso - tada jau ir varda, pavarde.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sulico: 13 gegužės 2007 - 17:48
QUOTE(Sulico @ 2007 05 13, 19:48)
O tau taip neatrodo, kad su vardais ir pavardemis reiketu atsargiau? Ir nekalta zmogu galima apkaltinti iki galo neissiaiskinus situacijos.
Manau, kad pirmiausiai reiketu issiaiskinti per az. Jei kaltininkas ignoruoja nukentejusi - paskelbti nika, o jei padetis nepasitaiso - tada jau ir varda, pavarde.

pries skelbiant nika juodajam sarase reiktu issiaiskint per az, niko skelbimas nieko neduoda, paemiau ir pasikeiciau, didelio cia daikto 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Euforija @ 2007 05 13, 17:53)
pries skelbiant nika juodajam sarase reiktu issiaiskint per az, niko skelbimas nieko neduoda, paemiau ir pasikeiciau, didelio cia daikto  4u.gif

Ka as ir norejau pasakyti. Pastebejau, kad kai kurios "ant karsto", netgi nepasikalbeje per az su pirkeja/pardaveja, ateina i juodaji sarasa ir skelbia nikus. O po to, kai "blogietes" nikas juodajame sarase, po kurio laiko sugrizta i juodaji sarasa ir paraso "atsiprasau, ivyko nesusipratimas, viska issiaiskinom, viskas tvarkoje". Tai jei taip iskarto ir pavardes kartu su nikais prades skelbti (kaip tu agituoji), tai jau cia bus negerai.
Jokiu budu nepalaikau nesaziningu pirkeju/pardaveju. Tik noriu pasakyti, kad pirmiausiai reikia gerai issiaiskinti, tik po to skelbti juodajame sarase, o ne iskarto begti rasineti nikus (o jei dar ir pavardes doh.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sulico: 13 gegužės 2007 - 18:06
pirmiausiai išsiaiškinti reikia bet kokiu atveju, nesvarbu, ar niką skelbsi ar vardą 4u.gif ir atsiprašai taip pat juk žmogaus, ne niko smile.gif
esmė sąrašo, kad niekas kitas nebūtų apgautas, o to pasiekti galima tik žinant vardą ir pavardę 4u.gif
Atsakyti