Įkraunama...
Įkraunama...

Juodasis sąrašas

QUOTE(ruteliux @ 2007 08 14, 13:31)
taip ji susitare su dviem mamom parduot ta pacia tase ji pati daugiau taip ir parase man i AZ,

blink.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(*Maja* @ 2007 08 14, 13:48)

Tokių pvz yra ne vienas ir ne du ,o daug.....
karta mano draugė susitarė su pardavėja kad pirks aukso dirbinius,pralauke 2val su mazameciais vaikais sutartoj vietoj ir ka.......ji parašė,kad pardavė kitai mamai kuri gyvena jos rajone.......nu pyktis paime todel,kad pasake atvaziuoti,o veliau parase,kad jau pardavė.......taip negalima.....tada ji dar netureju/pardaveja/vaiku,bet dbr ji jau turi dvynukus,tai labai tikiuosi,kad jai taip niekas nepadarys,o jei ir padarys tai gal tada supras,kad su vaikais nera taip lengva ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GvG: 14 rugpjūčio 2007 - 13:47
pas mane taip pat dvieju menesiu mazylis ir kai tik randu laiko palandziot po skelbimus dziuagiuosi, ir nesu tikrai nusiteikus pervedinet pinigus visoms, kurios pardavineja, o daugiau laukia kurios pirma pinigai ikris doh.gif
zodziu issakiau savo skausma, pasibedavojau o jum sprest gerai ji daro ar ne mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ruteliux: 14 rugpjūčio 2007 - 13:42
QUOTE(ruteliux @ 2007 08 14, 14:39)
pas mane taip pat dvieju menesiu mazylis ir kai tik randu laiko palandziot po skelbimus dziuagiuosi, ir nesu tikrai nusiteikus pervedinet pinigus visoms kurios pardavineja o daugiau laukia kurios pirma pinigai ikris doh.gif
zodziu issakiau savo skausma, pasibedavojau o jum sprest gerai ji daro ar ne mirksiukas.gif

Na čia tai jooo, matyt neįsiskaičiau iki galo su dviem pirkėjom ir 1 prkeke blink.gif blink.gif Makaulė dabar neneša, kaip spėt suktis, kai prekė viena, o pirkėjos 2 ar net 3 gal blink.gif blink.gif
jei jau tariesi, tai su viena išsiaiškint reiktų.. Ko toks skubėjimas parduoti blink.gif
Atsakyti
QUOTE(*Maja* @ 2007 08 14, 15:42)
Na čia tai jooo, matyt neįsiskaičiau iki galo su dviem pirkėjom ir 1 prkeke  blink.gif  blink.gif  Makaulė dabar neneša, kaip spėt suktis, kai prekė viena, o pirkėjos 2 ar net 3 gal  blink.gif  blink.gif
jei jau tariesi, tai su viena išsiaiškint reiktų.. Ko toks skubėjimas parduoti  blink.gif

issiaikinusios jau buvom, pavedimo kopija turejo, kokio dar geresnio patvirtinimo reikia g.gif
ir ne neprasiau siust kol pas save saskaitoj pinigu nepamate, bet pardavinet kitai... doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ruteliux: 14 rugpjūčio 2007 - 13:46
O kuo ta tašė buvo tokia įpatinga? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ruteliux @ 2007 08 14, 12:25)
dar syki aiskinu kad suprastumet  lotuliukas.gif
pirkau tase is MAGAS kadangi pavedima dariau sestadieni is hansa nusiunciau pavedimo kopija, sekmadieni gavau laiska kad vakar issiust negalejo issius pirmadieni, sutikau laukt...taciau pirmadieni gaunu laiska, kodel pervedziau tik 47 o kur uz akinius, parasiau kad akiniu as neprasiau, gaunu atsakyma, kad ji jau susitare dar su viena mama parduot mano tase ir ta mama dar akinius pirks
tai va taip ir nebegavau tases verysad.gif
o jos pasiteisnimas buvo kad pinigu dar nemato banke, tai kurios pinigus pirma pamatys tai issius, pairodo mano pavedimas issiustas sestadieni ACEIT jos nepasieke iki pirmadienio po piet verysad.gif

NU NEBETURIU ZODZIU,KIEK GALIMA ISKRAIPYTI FAKTUS,AS IS KARTO PRISIPAZINAU,KAD SUMAISIAU jUS SU KITA MAMYTE IR TAS LAISKELIS KUR RASIAU,KAD ISSIUSIU PIRMADIENU BUVO SKIRTAS ANAI MAMAI, VISKA JUMS ISAISKINAU,O IR DEL PINIGELIU SAKIAU KITAIP,KAD NEMATAU JUSU PERLAIDOS,O VELIAU PO KIEK LAIKO GAVAU ANOS MAMOS PINIGELIUS IR TIK TADA JUSU

AS NESUPRANTU AR JUS ISSIDIRBINEJAT AR TIKRAI NESUPRANTAT KA JUMS SAKAU
Papildyta:
QUOTE(*Maja* @ 2007 08 14, 13:42)
Na čia tai jooo, matyt neįsiskaičiau iki galo su dviem pirkėjom ir 1 prkeke  blink.gif  blink.gif  Makaulė dabar neneša, kaip spėt suktis, kai prekė viena, o pirkėjos 2 ar net 3 gal  blink.gif  blink.gif
jei jau tariesi, tai su viena išsiaiškint reiktų.. Ko toks skubėjimas parduoti  blink.gif

ne taip cia yra visai panos, nejau nesupantat kad suklydau ir tiek,atsiprasiau grazinau pinigus ir viskas, nezinau ka dar galiu padaryti, pati pirma karta i tokia situacija papauoliau,o pasirodo didziausia aferiste isvadina doh.gif nejau pacios niekad nesuklydot, ir prie ko cia mazi vaikai???
o cia kiekvienam psl. magas didziosiom raidem isvaryta su tokiu pasimegavimu g.gif keista,nejau jai tai toki malonuma suteikia
nesijauciu apgavike, tik apsiziplinauzinau,kad negerai gavosi ir pasakiau tiesa,pinigus grazinau...
nebeturiu zodziu verysad.gif

Papildyta:
dar syki kartoju ne del banko nesusipratimas
o TODEL KAD VIENA DAIKTA DVIEM MAMOM PARDAVE 4u.gif TAIP NE VIENA MAMA TURBUT NERA DAR PADARIUS verysad.gif KAGI MAN TEKO TOKS ISBANDYMAS
o bankas buvo tik jos pasiteisinimas, nors pavedimo kopija turejo
Papildyta:
kazin ar noretumet jus papult i tokia situacija kai susitari kad perki, pervedi pinigus o po triju dienu pasako kad matys kas greiciau padaro pinigus tai ir atiduos, o pavesima grazins, tai kam taip zaistis, nenori neparduok bet cia ne lenktynes, arba jei jau lenktynes tai taip ir reikejo rasyt skelbime :

bijok Dievo zmogau,as nezinau kada pervedej pinigus o galiu pasakyt kada gavau juos tai buvo pirmadieni apie 11 ar 12 val. ir kur cia tos 3 dienos gaunasi???????????????????????????????????????????
o jus atkopintas "pavedimas" buvo paparastu sriftu paprastoj SM zinutei parasyta,tai galejo bet kas ranka parasyti, patikrinau savo saskaita ten pinigeliu nebuvo,
Atsakyti
[quote=adrija,2007 08 14, 18:36]
O kuo ta tašė buvo tokia įpatinga? ax.gif
[/quote
Niekuom lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Magas @ 2007 08 14, 20:21)
NU NEBETURIU ZODZIU,KIEK GALIMA ISKRAIPYTI FAKTUS,AS IS KARTO PRISIPAZINAU,KAD SUMAISIAU jUS SU KITA MAMYTE IR TAS LAISKELIS KUR RASIAU,KAD ISSIUSIU PIRMADIENU BUVO SKIRTAS ANAI MAMAI, VISKA JUMS ISAISKINAU,O IR DEL PINIGELIU SAKIAU KITAIP,KAD NEMATAU JUSU PERLAIDOS,O VELIAU PO KIEK LAIKO GAVAU ANOS MAMOS PINIGELIUS IR TIK TADA JUSU

AS NESUPRANTU AR JUS ISSIDIRBINEJAT AR TIKRAI NESUPRANTAT KA JUMS SAKAU
Papildyta:
ne taip cia yra visai panos, nejau nesupantat kad suklydau ir tiek,atsiprasiau grazinau pinigus ir viskas, nezinau ka dar galiu padaryti, pati pirma karta i tokia situacija papauoliau,o pasirodo didziausia aferiste isvadina  doh.gif  nejau pacios niekad nesuklydot, ir prie ko cia mazi vaikai???
o cia kiekvienam psl. magas didziosiom raidem isvaryta su tokiu pasimegavimu  g.gif  keista,nejau jai tai toki malonuma suteikia
nesijauciu apgavike, tik apsiziplinauzinau,kad negerai gavosi ir pasakiau tiesa,pinigus grazinau...
nebeturiu zodziu verysad.gif
Papildyta:
dar syki kartoju ne del banko nesusipratimas
o TODEL KAD VIENA DAIKTA DVIEM MAMOM PARDAVE 4u.gif TAIP NE VIENA MAMA TURBUT NERA DAR PADARIUS verysad.gif  KAGI MAN TEKO TOKS ISBANDYMAS
o bankas buvo tik jos pasiteisinimas, nors pavedimo kopija turejo
Papildyta:
kazin ar noretumet jus papult i tokia situacija kai susitari kad perki, pervedi pinigus o po triju dienu pasako kad matys kas greiciau padaro pinigus tai ir atiduos, o pavesima grazins, tai kam taip zaistis, nenori neparduok bet cia ne lenktynes, arba jei jau lenktynes tai taip ir reikejo rasyt skelbime :

bijok Dievo zmogau,as nezinau kada pervedej pinigus o galiu pasakyt kada gavau juos tai buvo pirmadieni apie 11 ar 12 val. ir kur cia tos 3 dienos gaunasi???????????????????????????????????????????
o jus atkopintas "pavedimas" buvo paparastu sriftu paprastoj SM zinutei parasyta,tai galejo bet kas ranka parasyti, patikrinau savo saskaita ten pinigeliu nebuvo,

JEI DAR SYKI SUMELUOSI VISAS TAVO ZINUTES ISSPAUZDINSIU CIA
NES SAKAI KAD ISKRAIPIAU FAKTUS TAI PAGRYSK!!!!!!! O NE KALTINK
TURIU TAVO ZINUTES GALIU CIA SUKELT KAD IR TAU PACIAI NEBEKILTU KLAUSIMU
NES MATAU NEBEZINAI KAM KA RASAI cool.gif
OI GEDA MAN UZ TAVE GERIAU NEBESAKYTUM NIEKO NEI SAKAI KAD FAKTUS ISKRAIPAU BET NEPAGRYSTI KOKIUS???
O TRYS DIENOS TAI SESTADIENIS SEKMADIENIS PIRMADIENIS ax.gif
O DAR TU DRISTI DIEVU GASDINT doh.gif NA JAU CIA TAI VIRSUNE doh.gif CIA TIKRAI NE MAN JO SAUGOTIS REIKIA ESU SAZININGA O YPAC TOJ SITUACIJOJ
TU MANE APGAVAI NE AS TAVE
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ruteliux: 14 rugpjūčio 2007 - 21:18
IR IS VISO KAIP TAIP GALIMA VIENA DAIKTA DVIEM MAMOM PARDUOT doh.gif IR KAIP AS APIE AKINIUS TADA SUZINOJAU GAL JUM ATGAL ATSIUST JUSU ZINUTES??? NES SAKOT KAD MAN TAIP NERASET doh.gif OI VARGE IR TAIP NEMALONI SITUACIJA IR DAR PARDAVEJA KAIP BEGALEDAMA MELUOJA doh.gif
Papildyta:
jau nenustebciau kad greitai pasakys kad ji is manes pirko lotuliukas.gif o ne as is jos tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ruteliux: 14 rugpjūčio 2007 - 21:37
jul gal 100 kartu sakiau,kad netycia taip padariau o per ziopluma, ar tau nedaeina ?

ta sestadieni labai diena uzimta buvo vis pribegdavau prie kompo atrasyt ir sumaisiau, KUR CIA APGAVYSTE?????????????/ pinigus grazinau net uz perlaida dadejau, pinigus gavau pirmadieni o ne sestadieni JOKIU 3 DIENU NEBUVO

daugiau neturiu ka pasakyt nezinau kas tu per zmogus ir kas su tavim ne taip as absoluciai apakus del tokio tamstos elgesio doh.gif blink.gif
Atsakyti
Mamukai nesipykit jau doh.gif
Čia jums abiems po balioną 4u.gif 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti