Įkraunama...
Įkraunama...

Juodasis sąrašas

QUOTE(Magas @ 2007 08 15, 10:11)
jul gal 100 kartu sakiau,kad netycia taip padariau o per ziopluma, ar tau nedaeina ?

ta sestadieni labai diena uzimta buvo vis pribegdavau prie kompo atrasyt ir sumaisiau, KUR CIA APGAVYSTE?????????????/ pinigus grazinau net uz perlaida dadejau, pinigus gavau pirmadieni o ne sestadieni JOKIU 3 DIENU NEBUVO

daugiau neturiu ka pasakyt nezinau kas tu per zmogus ir kas su tavim ne taip as absoluciai apakus del tokio tamstos elgesio doh.gif  blink.gif

na todel ir netururi ka pasakyt kadangi galiu irodyt tavo zinutem (labai gerai kad ju neistryniau, kaip nuojauta turejau)
as nebepykstu jau senai bet kai ant manes puola nors pati kalta ir dar Dievu gasdina... blink.gif doh.gif

Papildyta:
QUOTE(Monse @ 2007 08 15, 10:13)
Mamukai nesipykit jau doh.gif
Čia jums abiems po balioną 4u.gif  4u.gif  mirksiukas.gif

kur baliona galiu atsiimt wub.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(ruteliux @ 2007 08 15, 10:18)
na todel ir netururi ka pasakyt kadangi galiu irodyt tavo zinutem (labai gerai kad ju neistryniau, kaip nuojauta turejau)
as nebepykstu jau senai bet kai ant manes puola nors pati kalta ir dar Dievu gasdina... blink.gif  doh.gif

Papildyta:

kur baliona galiu atsiimt wub.gif  bigsmile.gif

friends.gif Jonava-Kaunas mirksiukas.gif biggrin.gif wub.gif

P.S NĖ VIENOS MAMOS NEPAŽYSTU ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monse: 15 rugpjūčio 2007 - 08:22
QUOTE(Monse @ 2007 08 15, 10:21)
friends.gif Jonava-Kaunas mirksiukas.gif  biggrin.gif  wub.gif
P.S  NĖ VIENOS MAMOS NEPAŽYSTU ax.gif

tai ant kelio kur pririsk vaziuosiu pasimt lotuliukas.gif
Atsakyti
reiktu ir man kaip nors išmokt,kad kairuriu žinučių nereikėtu trinti doh.gif
Atsakyti
ir ka tu zinutem irodyt gali,kad perziopluma su dviem susitariau? to ir neneigiu,bet tu vis bandai irodyt,kad baisiai nukentejau nuo mano "piktybisko "elgesio

sakiau durna ziopla susitariau,taip,bet cia ne is blogu ketinimu

tai kuo tu nukentejai,juk kalte pripazinau,bet tu vistiek nerimsti ir toliau banda kazka irodyt,va ko as nesuprantu
Papildyta:
[quote=Monse,2007 08 15, 08:21]
friends.gif Jonava-Kaunas mirksiukas.gif biggrin.gif wub.gif
P.S NĖ VIENOS MAMOS NEPAŽYSTU ax.gif

dekui Monce, tik ziuriu cia del klaidos jau raganu medziokle prasidejo,tiek uzjaucianciu baisiai apgauta atsirado siaubas,atrodo vaiku prieglauda apvogiau doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Magas: 15 rugpjūčio 2007 - 09:09
čia jau į cirka panašėja doh.gif
per AŽ neišsiaiškinot tai čia tuo labiau......
be to jau ne primą kartą atsiprašo tai ko dar riekia g.gif nu nesuprantu doh.gif
Abi mamytės viena su kita jokių reikallų neturėkite ir baigta
Atsakyti
QUOTE(GvG @ 2007 08 15, 10:36)
be to jau ne primą kartą atsiprašo tai ko dar riekia g.gif  nu nesuprantu doh.gif

Aš irgi nesuprantu, atsiprašė net kelis kartus, pervedė pinigus iškart pridėjus pavedimo išlaidas, prisipažino, kad suklydo, ko dar reikia??? Tašės gi jau vistiek nebėra doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Martyna @ 2007 08 15, 10:42)
Aš irgi nesuprantu, atsiprašė net kelis kartus, pervedė pinigus iškart pridėjus pavedimo išlaidas, prisipažino, kad suklydo, ko dar reikia??? Tašės gi jau vistiek nebėra doh.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Martyna @ 2007 08 15, 08:42)

doh.gif na ir kas per mamos monstres,nu atsiprase zmogus ir ne viena karta,ko dar reikia. doh.gif Ale ne kankins,des i suns dienas zmogu,kad tik pasitycoti,tai kas cia nuskriausta lieka doh.gif
Atsakyti
aciu mergaites,nes jau dvi dienas ramybes nera,atrodo visaip stengiausi situacija istaisyt ir vis negerai verysad.gif

suprantu,kad visoms jau si sitacija nusbodo,manau padaria viska ka galejau,kad istaisyt situacija ir daugiau ta tema nebekalbesiu ir Jusu nevarginsiu.

siandien iseigine tai gerai paisekit thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Martyna @ 2007 08 15, 10:42)

Man irgi keista,juk zmogus atsiprase uz tokia situacija pinigus grazino g.gif turetu buti kaip ir viskas smile.gif
Atsakyti
man tai cia kazkas nenormalaus..... g.gif kaip galima rasyt iskart dvejoms pirkejoms saskaitos nr. ir laukt kuri greiciau perves.... blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amūra: 15 rugpjūčio 2007 - 12:43