aš taip pat jokiais būdais kelioms pirkėjoms sask neduočiau,o tarčiausi sąžiningai su pirma pirkėja,bet pirmas dalykas nemanau,kad pirkėja tai žinojo,kad pardavėjas taip elgėsi ir viena prekė pardavinėjo kelioms...,o kai sužinojo viskas jau pervėlu,prekės nebera......be to jau ne karta atsiprašė,ne tik per AŽ bet ir čia forume-viešai.Manau jau gana.....nes kiekviena kart atsiprašinėt už viena ir tą pati jau kvaila.....
QUOTE(ruteliux @ 2007 08 14, 13:11)
kazin ar noretumet jus papult i tokia situacija kai susitari kad perki, pervedi pinigus o po triju dienu pasako kad matys kas greiciau padaro pinigus tai ir atiduos, o pavesima grazins, tai kam taip zaistis, nenori neparduok bet cia ne lenktynes, arba jei jau lenktynes tai taip ir reikejo rasyt skelbime 

Buvo ir man taip, jokios tragedijos tame nematau

merginos as nesamoningai dviem pardavinejau,o per ziopluma

QUOTE(Magas @ 2007 08 15, 15:50)
baik tu teisintis...juk kiek galima atsiprasyneti.nu buna tokiu mamu,kurios negali apsiraminti ir reikia purvais pasimetyti. cia jau matosi,kad anai mami patiko,kad tu vi atsiprasyneji,teisiniesi...o ji kabli pagavo ir negali nustoti...nu ka cia padarysi,buna ir tokiu... nekreipk tu i ja demesio,nes visi matom,kad tikrai suklydai. o cia ispute toki burbula

nepergyvenk,sekmes

QUOTE(FILITA @ 2007 08 15, 16:46)
baik tu teisintis...juk kiek galima atsiprasyneti.nu buna tokiu mamu,kurios negali apsiraminti ir reikia purvais pasimetyti. cia jau matosi,kad anai mami patiko,kad tu vi atsiprasyneji,teisiniesi...o ji kabli pagavo ir negali nustoti...nu ka cia padarysi,buna ir tokiu... nekreipk tu i ja demesio,nes visi matom,kad tikrai suklydai. o cia ispute toki burbula
lyg tai butum ja apvogusi.
nepergyvenk,sekmes

nepergyvenk,sekmes

aš lygiai ta pati manau

ne neprasau atsiprasinet, bet pult irgi neprasau
Aciu toms kurios supranta mane ir per AZ parase
o cia juolab ne aikinimosi tema o nepatikimu
tai tokia ir irasiau, nors tai padariau pirma syki ir daugiau nenoreciau cia itraukt ne vienos mamos ir Jums mielos mamytes linkiu nesusidurt su tokia situacija
ir juolab kai pardaveja nebezino ka raso ir apkaltina pirkeja
GERU ir KOKYBISKU PIRKINIU
Aciu toms kurios supranta mane ir per AZ parase

o cia juolab ne aikinimosi tema o nepatikimu
tai tokia ir irasiau, nors tai padariau pirma syki ir daugiau nenoreciau cia itraukt ne vienos mamos ir Jums mielos mamytes linkiu nesusidurt su tokia situacija

GERU ir KOKYBISKU PIRKINIU

QUOTE(FILITA @ 2007 08 15, 17:46)
lyg tai butum ja apvogusi.
nepergyvenk,sekmes

nepergyvenk,sekmes

nepuoliau jos dar ne sykio, bet melo irgi nepakenciu

pati Ji nebezino ko nori, atsipraso o po to sako kad ji taip man nerase

Nepyk Ruteliux, bet paskaicius siu rietenu as nepirkciau is taves, o ne is Mago 

dabar ir toliau aiškinsimės...........
QUOTE(Šalnė @ 2007 08 15, 20:29)

QUOTE(Šalnė @ 2007 08 15, 23:29)
Nera man del ko pykt

pagal save juk kiekveinas renkames

mano pareiga buvo pasakyt o Jusu sprest, kaip viena mama cia sake kai Jai taip kas padarys tada supras

Papildyta:
QUOTE(GvG @ 2007 08 15, 23:32)
dabar ir toliau aiškinsimės...........
nebera net ka cia ir aiskintis tiek as tiek ji pasakem ka norejom

ir aisku kiekviena is savo varpines

QUOTE(ruteliux @ 2007 08 16, 10:12)
Nera man del ko pykt
mano pareiga buvo pasakyt o Jusu sprest, kaip viena mama cia sake kai Jai taip kas padarys tada supras
Papildyta:

Papildyta:

Bet Tamstos zodis butinai turi buti paskutinis?

Merginos, nusibodo jau, gal aiskinkites toliau per AZ, manau, kad visos perskaiciusios jusu istorija, pasidare reikiamas isvadas, nutare kiekviena sau kas kaltas, o kas auka ir tolimesni jusu debatai tikrai beprasmiski ir niekam nebeidomus.