Įkraunama...
Įkraunama...

Juodasis sąrašas

aš taip pat jokiais būdais kelioms pirkėjoms sask neduočiau,o tarčiausi sąžiningai su pirma pirkėja,bet pirmas dalykas nemanau,kad pirkėja tai žinojo,kad pardavėjas taip elgėsi ir viena prekė pardavinėjo kelioms...,o kai sužinojo viskas jau pervėlu,prekės nebera......be to jau ne karta atsiprašė,ne tik per AŽ bet ir čia forume-viešai.Manau jau gana.....nes kiekviena kart atsiprašinėt už viena ir tą pati jau kvaila.....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GvG: 15 rugpjūčio 2007 - 12:50
QUOTE(ruteliux @ 2007 08 14, 13:11)
kazin ar noretumet jus papult i tokia situacija kai susitari kad perki, pervedi pinigus o po triju dienu pasako kad matys kas greiciau padaro pinigus tai ir atiduos, o pavesima grazins, tai kam taip zaistis, nenori neparduok bet cia ne lenktynes, arba jei jau lenktynes tai taip ir reikejo rasyt skelbime verysad.gif

Buvo ir man taip, jokios tragedijos tame nematau doh.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šalnė: 15 rugpjūčio 2007 - 13:21
merginos as nesamoningai dviem pardavinejau,o per ziopluma doh.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Magas @ 2007 08 15, 15:50)
merginos as nesamoningai dviem pardavinejau,o per ziopluma  doh.gif   blush2.gif

baik tu teisintis...juk kiek galima atsiprasyneti.nu buna tokiu mamu,kurios negali apsiraminti ir reikia purvais pasimetyti. cia jau matosi,kad anai mami patiko,kad tu vi atsiprasyneji,teisiniesi...o ji kabli pagavo ir negali nustoti...nu ka cia padarysi,buna ir tokiu... nekreipk tu i ja demesio,nes visi matom,kad tikrai suklydai. o cia ispute toki burbula doh.gif lyg tai butum ja apvogusi.
nepergyvenk,sekmes mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo FILITA: 15 rugpjūčio 2007 - 15:47
QUOTE(FILITA @ 2007 08 15, 16:46)
baik tu teisintis...juk kiek galima atsiprasyneti.nu buna tokiu mamu,kurios negali apsiraminti ir reikia purvais pasimetyti. cia jau matosi,kad anai mami patiko,kad tu vi atsiprasyneji,teisiniesi...o ji kabli pagavo ir negali nustoti...nu ka cia padarysi,buna ir tokiu... nekreipk tu i ja demesio,nes visi matom,kad tikrai suklydai. o cia ispute toki burbula  doh.gif  lyg tai butum ja apvogusi.
nepergyvenk,sekmes  mirksiukas.gif

aš lygiai ta pati manau 4u.gif
Atsakyti
ne neprasau atsiprasinet, bet pult irgi neprasau
Aciu toms kurios supranta mane ir per AZ parase drinks_cheers.gif
o cia juolab ne aikinimosi tema o nepatikimu
tai tokia ir irasiau, nors tai padariau pirma syki ir daugiau nenoreciau cia itraukt ne vienos mamos ir Jums mielos mamytes linkiu nesusidurt su tokia situacija 4u.gif ir juolab kai pardaveja nebezino ka raso ir apkaltina pirkeja doh.gif
GERU ir KOKYBISKU PIRKINIU drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(FILITA @ 2007 08 15, 17:46)
baik tu teisintis...juk kiek galima atsiprasyneti.nu buna tokiu mamu,kurios negali apsiraminti ir reikia purvais pasimetyti. cia jau matosi,kad anai mami patiko,kad tu vi atsiprasyneji,teisiniesi...o ji kabli pagavo ir negali nustoti...nu ka cia padarysi,buna ir tokiu... nekreipk tu i ja demesio,nes visi matom,kad tikrai suklydai. o cia ispute toki burbula  doh.gif  lyg tai butum ja apvogusi.
nepergyvenk,sekmes  mirksiukas.gif

nepuoliau jos dar ne sykio, bet melo irgi nepakenciu schmoll.gif
pati Ji nebezino ko nori, atsipraso o po to sako kad ji taip man nerase doh.gif o kai pasiulaiu jai permest jos zinutes ar cia pasklebt atsimine greit tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ruteliux: 15 rugpjūčio 2007 - 21:24
Nepyk Ruteliux, bet paskaicius siu rietenu as nepirkciau is taves, o ne is Mago doh.gif

protest.gif
Atsakyti
dabar ir toliau aiškinsimės...........
Atsakyti
QUOTE(Šalnė @ 2007 08 15, 20:29)
Nepyk Ruteliux, bet paskaicius siu rietenu as nepirkciau is taves, o ne is Mago  doh.gif

protest.gif

drinks_cheers.gif pritariu,as tai i savo juoduosius sarasus irasiau butent RUTELIUX,todel,kad nuolat drasko akis ir iesko kabliuku negali vis niekaip nusiraminti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Šalnė @ 2007 08 15, 23:29)
Nepyk Ruteliux, bet paskaicius siu rietenu as nepirkciau is taves, o ne is Mago  doh.gif

protest.gif

Nera man del ko pykt 4u.gif
pagal save juk kiekveinas renkames 4u.gif
mano pareiga buvo pasakyt o Jusu sprest, kaip viena mama cia sake kai Jai taip kas padarys tada supras blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(GvG @ 2007 08 15, 23:32)
dabar ir toliau aiškinsimės...........

nebera net ka cia ir aiskintis tiek as tiek ji pasakem ka norejom thumbup.gif
ir aisku kiekviena is savo varpines tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(ruteliux @ 2007 08 16, 10:12)
Nera man del ko pykt 4u.gif
pagal save juk kiekveinas renkames 4u.gif
mano pareiga buvo pasakyt o Jusu sprest, kaip viena mama cia sake kai Jai taip kas padarys tada supras blush2.gif
Papildyta:

nebera net ka cia ir aiskintis tiek as tiek ji pasakem ka norejom thumbup.gif
ir aisku kiekviena is savo varpines tongue.gif

Bet Tamstos zodis butinai turi buti paskutinis? blush2.gif
Merginos, nusibodo jau, gal aiskinkites toliau per AZ, manau, kad visos perskaiciusios jusu istorija, pasidare reikiamas isvadas, nutare kiekviena sau kas kaltas, o kas auka ir tolimesni jusu debatai tikrai beprasmiski ir niekam nebeidomus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Azazella: 16 rugpjūčio 2007 - 09:28