Įkraunama...
Įkraunama...

Juodasis sąrašas

QUOTE(Pramones prospektas @ 2007 05 18, 05:15)
tamsta rudaake, kadangi tu nebenori toliau aiskintis "Lai mano, kad as gavau tuos daiktus, ka nori, velniop kaip sakant. Bet lai PRATURTEJA miela pardaveja.", tai nematau reikalo taves informuoti

as tikrai nebenoriu grizti prie tos temos.....
Ka aiskintis? As jau 100 kart sakaiu, kad tiek centriniam, tiek mano paste, mane pazista jau senai, nes minu as ten pas jas po pora kart min i savaite, netgi mano telefona turi ir sake paskambins kai bus kokia siunta, tai as neabejoju, kad jei butu atejes siuntinukas iki ju, tai jis tikrai stalciuj neguletu.

As nezinau ka dar galeciau daryt g.gif Galu gale issiustas balandzio 6 diena, gal jau butu atejes, ar ne?

Cia Tu nenori pripazinti jog prasyta siusti registruotu, issiuntei paprastu, kodel tavo manymu gavai 20 lt, o ne 19,25 kiek turejai ? Nes pati nuleidai lita su kapeikom. Pamenu tavo zodzius dar "gerai, uz 20 atsiusiu".
Tai kaip cia dabar, kaip merginos sake jau, dar ir man siaip skoloj likai 75 centus lotuliukas.gif
Aisku ne centuose ir nebe lituose esme cia, o zmoniu sazineje....
Atsakyti
O vat Pavasarelis iš manęs taip ir neatvažiavo pasiimti apynio doh.gif Vargšas augaliukas jau savaitė laiko mirksta vandenyje - matyt reiks išmesti. Kiek až berašyčiau - jokios reakcijos verysad.gif Nu negi taip sunku bent jau parašyti, kad apsigalvojai? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Radvyle: 18 gegužės 2007 - 10:21
Priėmiau siuntinį iš Inguteusos ( internetiniai užsakymai). Sutikau padalinti mergičkoms. Nelabai suprantu kodėl ponia? panelė? lilaytė, būdama šiaulietė, siuntėsi į Klaipėdą. Taigi su ja apsiėmiau vargelį doh.gif .
Sutarėm, kad jos draugė paims siuntinį. Vietą sutarėm konkrečią, vyras nuvažiavo- nieko nėra blink.gif . Skambina ir lilaytei ir jos draugei klaipėdietei- niekas neatsiliepia. Palaukė pusvalandį ( priminsiu, kad mano vyras- labai užimtas žmogus) ir išvažiavo su siuntiniu į darbus. Skambina panelė ir sako: aš jūsų laukiau sutartoj vietoj, kodėl neatvažiavot blink.gif . Blin, vyras sako: gi nepažįstu tamstos, skambinau jums, neatsiliepėt. O ji: ai, mano telefas išsikrovęs buvo. Sutarkim iš naujo. Ir tokia situacija: vyras laukia, niekas neatvažiuoja, kartojosi lygiai tris kartus blink.gif . Tada gaunu iš pačios lilaytės AZ, kad išsiųsčiau jai siuntinį, nes draugė- nevykusi pasitaikė. Vakar važiavom į paštą, išsiuntėm siuntinį ( paštas nuo mano namų už 25 km). Šiandien visą rytą rašinėjuosi dėl atsiskaitymo už pašto ( tik pašto doh.gif ) išlaidas. Juk neprašysiu skaičiuoti už sugaištą laiką, skambučius? Taigi kas priimsit liaytės siuntinius būsit labai drąsios. Nes aš, galų gale, net barti gavau.
Čia mudviejų pasikalbėjimai:
Lilaytė:
labas rytas, nu ir kaip man atsisimti savo prekes doh.gif
neimanoma man susitart su drauge vis reikalų daug turi, paparaščiausias būdas būtų jei galėtumėte atsiūsti per autobusų siuntas, išlaidas aišku aš pati padengčiau

Aš:
Tai rašyk adresą, išsiųsiu, nes vyras jau pyksta, trukdosi gi jis
Lilaytė:
kai išsiūsit parašykit kiek aš jums skolinga ir saskaitos duomenis
:
išsiunčiau siuntinį
Paskui prasideda neįdomus atrašinėjimas, kad ji užsiblokavo savo inetinę sąskaitą ir pinigų negali man pervesti. Pasiūliau nueiti į banką, parašė, kad ten jai nuskaičiuos 4 litus.
Nelabai mandagus mano atsakymas:
Žinai, biškį užknisai mane unsure.gif . Mano vyras važiavo tris kartus specialiai į sutartas vietas susitikti su tavo drauge, kuri nė karto neatvažiavo doh.gif. Skambino jai turbūt 10 kartų. Argi privalėjo? Vakar važiavo į paštą, kuris nuo mano namų yra už 25 km. Ar tau atrodo, kad jis neturi ką veikti? Pasakei išsiųsti, išsiuntėm, ir man giliai dzin kokios problemos pas tave su atsiskaitymu. Dzin man tie 10 litų, nes ne tiek, tikrai ne tiek kainavo visas vargas su tavo siuntiniu. Iš vis nesuprantu kodėl tu- šiaulietė siunteisi į Klaipėdą. Žodžiu, išsiunčiau tau siuntinį, turėkis
Liaytė:
nesiaiškinsiu aš tau tikrai, nes supratimo pas tave matau mažai belikę, gavos taip kaip gavos, pervesiu aš tau ir daugiau už tą vargą, man kiaulę pakišo, tai tiek to,nenoriu likti skolinga, man irgi giliai dzin tai arba pasakyk savo saskaitą arba sužinosiu iškitur
Žodžiu dar paklausiau kada ji man tuos pinigėlius planuoja pervesti, tai parašė, kad kitą savaitę, nes....gyvena ne Šiauliuose blink.gif . Taigi, viešai atsisakau jos tų pinigų. Tik norėjau įspėti kitas. Beje, aš gyvenu irgi ne pačioje Klaipėdoje smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elina: 18 gegužės 2007 - 11:00
Labai prašau atsiliepti mamytę, kurį pirko iš manes porcigarą. 4u.gif
Ištriniau visas žinutes, nes parašė, kad pinigėlius pervedė, o aš buvau užblokavus priėima prie interneto, tai negalėjau patikrinti. O pinigėlių taip ir negavau.
Tikrausiai kvailą tikėtis, kad atsiras. blush2.gif
Bet gal nick'ą dar prisiminsiu.
Atsakyti
QUOTE(lilayte @ 2007 05 18, 15:18)
oi vargšė elina ir jos vyras verysad.gif
l.atsiprašau
modetoriams siūlyčiau atkreipti dėmesį ir pakeisti temos pavadinimą

Kokį pavadinimą siūlai? Mane tiesiog glumina toks chamizmas. Likai skoloje ir dar bandai juokauti. Man būtų tokia gėda, kad slėpčiausi po pernykščiais lapais
P.S. gavau ne vieną nuo tavęs nukentėjusios AZ. Ar tau irgi smagu bus, jei paviešinsiu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elina: 18 gegužės 2007 - 14:35
QUOTE(Elina @ 2007 05 18, 15:24)
Kokį pavadinimą siūlai? Mane tiesiog glumina toks chamizmas. Likai skoloje ir dar bandai juokauti. Man būtų tokia gėda, kad slėpčiausi po pernykščiais lapais
P.S. gavau ne vieną nuo tavęs nukentėjusios AZ. Ar tau irgi smagu bus, jei paviešinsiu?

Na, su manim lilayte irgi neatsiskaite cool.gif Nenumirsiu del keliu litu cool.gif Lai buna jai sazines dalykas cool.gif
Atsakyti
Nenoriu kištis, bet tikrai man atrodo Lilaytės nikas jau ne pirmą kartą šiame skyrelyje cool.gif
Atsakyti
Ir as pastebejau kad lilayte cia daznai minima. Paskaicius auksciau. Neturi sazines. Kam gadintis varda del keliu litu. Turek gedos, dar cia rasyti, kad "varge Elina ir jos vyras". Noreciau paziureti, kaip tu elgtumeisi kai vyro prasoma vaziuoti tris kartus susitikti ir atiduoti preke, o nieko nesulaukia, Is viso auksinis vyras, kad turejo tiek kantrybes. Elinai kantrybes. Geda lilayte tikrai geda!
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2007 05 18, 16:24)

o kas man belieka, kai bandžiau gražiai kalbėti buvau nemandagiai apšaukta, aš irgi nesitikėjau kad taip išeis, dėl to ir norėjau atsiskaityti bet tu kažkokius ožius rodai, tai belieka tik sarkastiškai juoktis
o tau žiūriu visaip blogai lotuliukas.gif
gardenija o tau aš mamoj rašiau ir klausiau tavo saskaitos bet neatrašei man, ir šiandien kai pamačiau elinos darbelius galvojau tau parašyti nes per tiek laiko buvau ir užmiršus, bet kas iš to jei dabar užsiblokavau internetinę sutartį

tarp kitko elina, gardenija, ir sima77 iš vienos šutvės, mamoj geriausios draugės, taip kad faktas kad jos viena už visas ir visos už vieną group.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lilayte: 18 gegužės 2007 - 15:14
Kaži kodėl dingsta žinutės? g.gif
Savo nuomonės šiame forume reiškimas UŽDRAUSTAS.
Nemalonu.
Atsakyti
QUOTE(lilayte @ 2007 05 18, 16:12)
o kas man belieka, kai bandžiau gražiai kalbėti buvau nemandagiai apšaukta, aš irgi nesitikėjau kad taip išeis, dėl to ir norėjau atsiskaityti bet tu kažkokius ožius rodai, tai belieka tik sarkastiškai juoktis

Tu tikra aferistė, kitaip nepavadinsi schmoll.gif . Ką tu gražiai kalbėjai?
Viską nucitavau
p.Jurgita Barauskaite
Birutės 14a-3
Šiauliai LT 78275
Tu tik gražiai suokei kol aš išsiunčiau siuntinį. Ir neplanuoju su tavim gražiai kalbėti, aferiūga tu. Tu su manim NENORĖJAI atsiskaityti. Tai aš prašiau savo pinigų. Taigi galiu tave vadinti net vagilka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elina: 18 gegužės 2007 - 15:18
QUOTE(lilayte @ 2007 05 18, 16:12)
o tau žiūriu visaip blogai lotuliukas.gif
gardenija o tau aš mamoj rašiau ir klausiau tavo saskaitos bet neatrašei man, ir šiandien kai pamačiau elinos darbelius galvojau tau parašyti nes per tiek laiko buvau ir užmiršus, bet kas iš to jei dabar užsiblokavau internetinę sutartį

tarp kitko elina, gardenija, ir sima77 iš vienos šutvės, mamoj geriausios draugės, taip kad faktas kad jos viena už visas ir visos už vieną  group.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif tai tipo mes meluojam blink.gif lotuliukas.gif
Atsakyti