Priėmiau siuntinį iš Inguteusos ( internetiniai užsakymai). Sutikau padalinti mergičkoms. Nelabai suprantu kodėl ponia? panelė?
lilaytė, būdama šiaulietė, siuntėsi į Klaipėdą. Taigi su ja apsiėmiau vargelį

.
Sutarėm, kad jos draugė paims siuntinį. Vietą sutarėm konkrečią, vyras nuvažiavo- nieko nėra

. Skambina ir lilaytei ir jos draugei klaipėdietei- niekas neatsiliepia. Palaukė pusvalandį ( priminsiu, kad mano vyras- labai užimtas žmogus) ir išvažiavo su siuntiniu į darbus. Skambina panelė ir sako: aš jūsų laukiau sutartoj vietoj, kodėl neatvažiavot

. Blin, vyras sako: gi nepažįstu tamstos, skambinau jums, neatsiliepėt. O ji: ai, mano telefas išsikrovęs buvo. Sutarkim iš naujo. Ir tokia situacija: vyras laukia, niekas neatvažiuoja, kartojosi lygiai tris kartus

. Tada gaunu iš pačios lilaytės AZ, kad išsiųsčiau jai siuntinį, nes draugė- nevykusi pasitaikė. Vakar važiavom į paštą, išsiuntėm siuntinį ( paštas nuo mano namų už 25 km). Šiandien visą rytą rašinėjuosi dėl atsiskaitymo už pašto ( tik pašto

) išlaidas. Juk neprašysiu skaičiuoti už sugaištą laiką, skambučius? Taigi kas priimsit liaytės siuntinius būsit labai drąsios. Nes aš, galų gale, net barti gavau.
Čia mudviejų pasikalbėjimai:
Lilaytė:labas rytas, nu ir kaip man atsisimti savo prekes
neimanoma man susitart su drauge vis reikalų daug turi, paparaščiausias būdas būtų jei galėtumėte atsiūsti per autobusų siuntas, išlaidas aišku aš pati padengčiau Aš:Tai rašyk adresą, išsiųsiu, nes vyras jau pyksta, trukdosi gi jisLilaytė:
kai išsiūsit parašykit kiek aš jums skolinga ir saskaitos duomenis Aš:
išsiunčiau siuntinįPaskui prasideda neįdomus atrašinėjimas, kad ji užsiblokavo savo inetinę sąskaitą ir pinigų negali man pervesti. Pasiūliau nueiti į banką, parašė, kad ten jai nuskaičiuos 4 litus.
Nelabai mandagus mano atsakymas:
Žinai, biškį užknisai mane
. Mano vyras važiavo tris kartus specialiai į sutartas vietas susitikti su tavo drauge, kuri nė karto neatvažiavo
. Skambino jai turbūt 10 kartų. Argi privalėjo? Vakar važiavo į paštą, kuris nuo mano namų yra už 25 km. Ar tau atrodo, kad jis neturi ką veikti? Pasakei išsiųsti, išsiuntėm, ir man giliai dzin kokios problemos pas tave su atsiskaitymu. Dzin man tie 10 litų, nes ne tiek, tikrai ne tiek kainavo visas vargas su tavo siuntiniu. Iš vis nesuprantu kodėl tu- šiaulietė siunteisi į Klaipėdą. Žodžiu, išsiunčiau tau siuntinį, turėkisLiaytė:
nesiaiškinsiu aš tau tikrai, nes supratimo pas tave matau mažai belikę, gavos taip kaip gavos, pervesiu aš tau ir daugiau už tą vargą, man kiaulę pakišo, tai tiek to,nenoriu likti skolinga, man irgi giliai dzin tai arba pasakyk savo saskaitą arba sužinosiu iškiturŽodžiu dar paklausiau kada ji man tuos pinigėlius planuoja pervesti, tai parašė, kad kitą savaitę, nes....gyvena ne Šiauliuose

. Taigi, viešai atsisakau jos tų pinigų. Tik norėjau įspėti kitas. Beje, aš gyvenu irgi ne pačioje Klaipėdoje