Įkraunama...
Įkraunama...

Pozityviai mastom, plepam., IV d.

undefined [SIZE=7]
Mergaites, zinau, kad ne i tema cia parasysiu, bet labai reikia jusu pagalbos.[SIZE=14]SOS
Visa laika stengiausi pozityviai mastyti, daryti gerus darbus, neprisileisti ne maziausios abejones, kurti tik teigiama aplinka apie save, daug svajojau ir turejau nuostabiu tikslu. Kaip jau minejau, siandien tikejausi, kad mano brangiausias asiulys kazka romantisko nuveikti, taciau isgirdau tik SKIRIAMES IR JOKIU CIA KALBU. Priezastis, pas ji "dingo jausmai". Mes jau cia 2 menesius taip zaidziam ir bandom viska i savas vietas atstatyti, taciau siandien ta lemtinga naktis kai jis nusprende viska nutraukti. Taigi prasau Jusu pagalbos ne tam, kad galeciau su juo kaip nors susitaikyti, o tam, kad atstatyti mano vidine busena, meile sau pasitikejima, kad as galiu gyventi nuostabiai ir myleti si nuostabu pasauli ir be "diedo", nes taip kaip sianakt as dar niekada nebuvau pazeminta, nusviro rankos pozityviai mastyti, daryti gerus darbus ir vystyti pozityvias mintis, taip pat trokstu atsikratyti pykcio ir kersto jam, nes tai patys blogiausi dalykai, kurie gali buti viduje. doh.gif

Dekoju Jums visoms
Atsakyti
LinetaBlue, cia gal labiau padeciau ne as, o tos, kurios turi issiskyrimo patirties. Labai gerai, kad nekyla klausimas kaip ji islaikyti. Tai rodo, kad tu turi savigarbos ir as tikrai tikiu, kad iseisi is sios situacijos pakelta galva. As nezinau ar cia is viso galima patarti ka nors. Tiesiog tau ta skausma reikia isgyvnti ir niekur nuo to nepabegsi. Svarbiausia, kad tai nesitestu ilgai. Del man skaudziai pasibaigusiu santykiu as leidau sau verkti tik viena diena. Po to isauginau sau sparnus. Ir tas kersto juasmas pas tave yra labai gerai, tik svarbu nukreipti ji tinkama linkme. T.y. pasakyti sau - na dabar as jam parodysiu!!! Ir ta energija nukreipti i save, saves tolbulinima visomis prasmemis, o ypac grazinima, kas tokius vyrus palieka issiziojusius.
Nu tikrai nesu as cia eksperte. Nu ateikit kitos mergytes ir padekit man palaikyti Lineta!!!!

Bet svarbiausia tu zinok, kad esi stipri, kad isgyvensi, ir kad nera to blogo kas neiseina i gera!!!
Atsakyti
Na o dabar labas rytas visoms!!! Buvau nusiteikus dziaugsmingam pasisveikinimui, bet Linetos beda isvede mane kaip tai is pusiausvyros.
Bet gal tai visai ne beda. Gal tai pats geriausias dalykas koks galejo nutikti? Ir gerai, kad tai atsitiko dabar, o ne po 30m. atidavus tokiam zmogui graziausius savo metus.
O tu, Lineta, vaiku turi?

Taigi, planavau ir as atlikti ta testuka ir taip pat noreciau sulaukti jusu komentaru.
O dujokaukes jau ir as pasigedau. Nusiunciau pora savo nuotrauku dar uzvakar. Tikiuosi, kad jei viskas gerai g.gif

Dar jus cia kalbejot apie sunkumus. Tai as apie juos mastau taip: jie yra tikra dovana, nes be ju mes nebutume stiprios. Na tu biekaip negali sustipret be sunkumu, tai yra neimanoma!!! Nezinau ne vieno daug pasiekusio zmogaus, kuriam viska pavyko pasiekti be kliuciu. Aisku, geriau, kad ju butu kuo maziau, bet jsi jau taip atsitiko, kad jos pasimaise kely, ismokim pasidziaugti, kad tai isgyvenom, o tai reiskia, kad tapom stipresnes!!! Ir tai reiskia, kad galim daug daugiau nei pries tai thumbup.gif

Einu daryt testo.
Atsakyti
1. Viena mano savybe man patinkanti yra -- ISLAIKYTI SALTA PROTA NET PACIOJ NETIKECIAUSIOJ SITUACIJOJ IR DAR NURAMINTI KITUS
2. Viena mano savybe, kuri patinka kitiems--KOMUNIKABILUMAS
3. Vienas dalykas, kuri as galiu puikiai atlikti -- BENDRAUTI SU BET KOKIO INTELEKTO IR AMZIAUS ZMONEMIS.
4. Pastarojo meto problema, su kuria as puikiai susidoroju -- SUGEBEJIMAS VALDYTI NEIGIAMAS EMOCIJAS DARBE DIRBANT SU NEPATINKANCIAIS ZMONEMIS
5. Kai as esu geriausioje formoje as -- SKRAIDAU, GALIU VISKA!!! NORECIAU TOKIOS BUSENOS KUO DAZNIAU!!!
6. As esu patenkinta, kad galiu -- DZIAUGTIS GYVENIMU!!
7. Pastaruju dienu komplimentas skirtas man -- SEXY (CIA NE IS SAVO VYRO biggrin.gif )
8. Vertybe, kuria labiausiai stengiuosi igyvendinti -- SUGEBEJIMA KONCENTRUOTIS I TAI KA TURIU IR TUO DZIAUGTIS.
9. Zmones gali manim pasikliauti kur -- JEI TIK GALIU, VISADA PADEDU.
10. Tai su kuo as geriau susitvarkau siemet nei pernai yra -- POZIURIO I DABARTINI DARBA VALDYMAS.
11. Vienas dalykas, kuri iveikiau yra --GALVOJIMAS TIK APIE TAI KO NETURIU.

Tai stai ir mano atsakymai. Aisku tikslas ne komentuoti, bet vis tiek butu idomu.
Visos mergytes arba dar miega, arba megaujasi savaitgaliu.
Man tai siandien eiline darbo diena. Jei per savaitgali nepasirodysit, tai gerai pailsekit!!!
O tos, kurios reguliuoja mityba- per savaitgali negriesykit!!! nono.gif
Atsakyti
O aš nemanau, kad save tobulinti per "aš jam parodysiu" yra gerai. To žmogaus nebėra tavo gyvenime. O tu esi. Ir turi gyventi dėl savęs, o ne dėl vaiduoklio. Ne taip, kad gerai atrodytų, o taip, kad iš tikrųjų gerai jaustumeisi. Nebeverta gręžiotis į praeitį. O "aš jam parodysiu" būtų būtent tai.

Asmeniškai aš pradžiai užsiimčiau situacijos priėmimu. Tiesiog. O tada jau galima judėt bet kuria pasirinkta kryptimi.

Geros dienos visoms!
Atsakyti
QUOTE(Rudenėja @ 2007 04 14, 11:18)
O aš nemanau, kad save tobulinti per "aš jam parodysiu" yra gerai. To žmogaus nebėra tavo gyvenime. O tu esi. Ir turi gyventi dėl savęs, o ne dėl vaiduoklio. Ne taip, kad gerai atrodytų, o taip, kad iš tikrųjų gerai jaustumeisi. Nebeverta gręžiotis į praeitį. O "aš jam parodysiu" būtų būtent tai.

Asmeniškai aš pradžiai užsiimčiau situacijos priėmimu. Tiesiog. O tada jau galima judėt bet kuria pasirinkta kryptimi.
Geros dienos visoms!

Tu teisi, bet tai praeitim tampa ne is karto. As tiesiog parasiau, kas veike man. O tai padeda neapsileist ir neuzsidaryt i kiauta. Veliau ateina suvokimas, kad tai jau praeitis ir viska darau tik del saves.
Zodziu, nematau prasmes gilintis. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Laura_k @ 2007 04 13, 22:40)
as sivakar skaitau knyga "Kodel vyrai myli kales"  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  nu super dabar galeciau kalnus nuverst  lotuliukas.gif  tiek pozityvumo duoda  thumbup.gif

turiu ta knyga nusipirkusi, bet kazkaip neprieinu kad paskaityti.

QUOTE(LinetaBlue @ 2007 04 14, 03:59)
undefined [SIZE=7]
Mergaites, zinau, kad ne i tema cia parasysiu, bet labai reikia jusu pagalbos.[SIZE=14]SOS
Visa laika stengiausi pozityviai mastyti, daryti gerus darbus, neprisileisti ne maziausios abejones, kurti tik teigiama aplinka apie save, daug svajojau ir turejau nuostabiu tikslu. Kaip jau minejau, siandien tikejausi, kad mano brangiausias asiulys kazka romantisko nuveikti, taciau isgirdau tik SKIRIAMES IR JOKIU CIA KALBU. Priezastis, pas ji "dingo jausmai". Mes jau cia 2 menesius taip zaidziam ir bandom viska i savas vietas atstatyti, taciau siandien ta lemtinga naktis kai jis nusprende viska nutraukti. Taigi prasau Jusu pagalbos ne tam, kad galeciau su juo kaip nors susitaikyti, o tam, kad atstatyti mano vidine busena, meile sau pasitikejima, kad as galiu gyventi nuostabiai ir myleti si nuostabu pasauli ir be "diedo", nes taip kaip sianakt as dar niekada nebuvau pazeminta, nusviro rankos pozityviai mastyti, daryti gerus darbus ir vystyti pozityvias mintis, taip pat trokstu atsikratyti pykcio ir kersto jam, nes tai patys blogiausi dalykai, kurie gali buti viduje. doh.gif

Dekoju Jums visoms

Oi mazute, kaip tave suprantu. As pradejau skyrybu procesa prejusi rugpjuti, mano gimtadienio naktis buvo tas momentas kai nutarem skirtis, gyvenom kartu iki lapkricio, oficioliso skyrybos ivyko gruodi. Niekas uz tave to neisgyvens, neisliudes ir neisverks, mes galim tik tau padeti paguosti kai sunku, pastiprinti kai reikia. bet isgyventi teks paciai. Tikrai nusiteik ir susitelk, tai nelengvas procesas, vien tie iprociai uzgyventi santuokoj oi kaip kisa koja, kai sedi vakare ir lauki, lyg kazkas turi grizti, lyg kazko nepadarei. O istikruju seima yra tik as ir dukra, tetis tik svaaitgalinis. Bet as tau pasakysiu : VISKAS GYVENIME PRAEINA, ir liudesys ir skausmas ir dziaugsmas ir nerimas. VISKAS. Tuom ir guosk save: praeis, dabar skauda, bet ryt bus geriau, poryt dar geriau. Tu stipri, tu gali, tu tiesiog esi pati geriausia ir tvirciausia. Ir neisikibk i vyra, as kartodavau sau kai sunku kai norejosi kersyti ar pykdavau ant jo: "as atleidziu tau Dariau uz tai kad tu nebuvai toks kokiu as norejau tave matyti, as atleidziu tau ir islaisvinu save" melsdavausi kasdien, kad dievas man suteiktu jegu tai isgyventi ir man pavyko. Buvo daug juodu dienu, bet patikek dabar gyvenu gerai, o ryt gyvensiu dar geriau. Nuosirdziai tau linkiu stiprybes ir tvirtybes.
Atsakyti
QUOTE(LinetaBlue @ 2007 04 14, 02:59)
undefined [size=7]
Taigi prasau Jusu pagalbos ne tam, kad galeciau su juo kaip nors susitaikyti, o tam, kad atstatyti mano vidine busena, meile sau pasitikejima, kad as galiu gyventi nuostabiai ir myleti si nuostabu pasauli ir be "diedo",

Lineta, sukrėtė tavo mintys, išlietos mums vidury nakties...Baisūs tie jausmai, kuriuos mes patiriame, visai to nenorėdami, neteisinga, kai brangus žmogus elgiasi taip, kaip jam patogu, o ne taip, kaip mes norime. Lineta, ar skaitei mano cituotą ištrauką apie gyvenimo traukinį, apie žmones, kurie važiuoja viename vagone ir sėdintys pakeleiviai keičiasi? Paskaityk, ji III mūsų temos dalyje. Tavo brangus žmogus buvo tas pakeleivis, bet jo kelionė baigėsi, jis nusprendė išlipti. Netektis ne visada reiškia mirtį, kartais tas išėjimas yra tiesiog būtinas tam žmogui, būtinas gal ir tau, bet tu kol kas to nesupranti.
Tavo kelias į ramybės atgavimą, vidinės būsenos sureguliavimą prasidės tada, kai vėl imsi pasitikėti savimi. Kai vėl degsi nuo minties, kad tik tu esi savo gyvenimo šeimininkė ir tikrai nepražūsi, gyvendama be TO žmogaus. Tik nemanau ir aš, kad jam turi kažką įrodyti, jį dabar turi tiesiog "paleisti", fiziškai, dvasiškai...Kuo greičiau ir paprasčiau tai padarsysi, tuo greičiau atsigausi pati. Veiksmingas jėgų atgavimo būdas - malda, jei esi tikinti, pasimelsk, tai sustiprins tavo dvasią. Jei turi darbą, pasinerk į jį iš visų jėgų, užsiimk kokia papildoma veikla. Kai norėsi nuvyti mintis, lendančias į galvą - skaityk, šok, dainuok...
Tavo gyvenimas - ne atsitiktinumas, kaip aš sakau:- laikas atskleis kiekvienos situacijos PRASMĘ.

Stiprybės tau šiandien!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vijurka: 14 balandžio 2007 - 10:27
Na va, sakiau, kad labiau patyre mamytes geriau patars. As dar apsimiegojus tavo posta perskaiciau ir rasiau kas i galva ateina, kad nors kaip nors paguosciau doh.gif
Atsakyti
Aciu Jums mergaites be galo, skaitant Jusu zodzius visa situacija nors ir liudna yra, taciau neatrodo tokia tragiska ir baisi, nes suprantu, kad nera to blogo kas neiseitu i gera. Tik tas jausmas negeras ir tas akmuo paristas po kaklu man visa laika primena apie si issiskyrima. Trokstu, kad tai greiciau praeitu ir pasibaigtu, trokstu uzpildyti savo sirdele laime, meile, dziaugsmu gyvenimui, bet zinau, kad dar turesiu padirbeti daug su savimi. Esu labai tikinti, daug meldziuosi, taciau vakar kai visa tai ivyko, suabejojau savo tikejimu trumpam, nes as tiek del musu meldziausi, taciau zinau, kad Dievulis skiria mums ivairius isbandymus ir suprantu, kad kaip ir Jus sakote, geriau dabar nei tada ka turesim vaiku, bus bendras ukis ir t.t. Dekoju uz palaikyma. Buckis visoms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(LinetaBlue @ 2007 04 14, 11:51)
Aciu Jums mergaites be galo, skaitant Jusu zodzius visa situacija nors ir liudna yra, taciau neatrodo tokia tragiska ir baisi, nes suprantu, kad nera to blogo kas neiseitu i gera. Tik tas jausmas negeras ir tas akmuo paristas po kaklu man visa laika primena apie si issiskyrima. Trokstu, kad tai greiciau praeitu ir pasibaigtu, trokstu uzpildyti savo sirdele laime, meile, dziaugsmu gyvenimui, bet zinau, kad dar turesiu padirbeti daug su savimi. Esu labai tikinti, daug meldziuosi, taciau vakar kai visa tai ivyko, suabejojau savo tikejimu trumpam, nes as tiek del musu meldziausi, taciau zinau, kad Dievulis skiria mums ivairius isbandymus ir suprantu, kad kaip ir Jus sakote, geriau dabar nei tada ka turesim vaiku, bus bendras ukis ir t.t.  Dekoju uz palaikyma. Buckis visoms  4u.gif

labas rytas,

pirma rasau Linetai wub.gif

as pati tai isgyvenau visai nesenai, tiesiog tikek kad tas issiksyrimas i gera ir tai tiesiog gyvenimo pamoka, kita karta zinosi ir i tokia situacija nepateksi ir tiek drinks_cheers.gif
dingo jausmai nu ir gerai kam tau reik tokio vyro be jausmu??? nepulk tik jam po kojom, geriau padek susideti daiktus (jei gyvenat kartu). Tu gi moteris, tu vienintele tokia ir kitos tokios nera, sau tu turi buti pati geriausia thumbup.gif nes turi tik save viena, gyvenimas gi nesustojo, o kad jam ten kazkas dingo cia ne tavo rupestis, lai eina ir iesko ka pamete.
atsiprasau, gal as cia per grubiai, tiesiog labai suprantu tave, nes pati nesenai tai patyriau..

mylek save, nes jei pati mylesi myles ir kiti wub.gif wub.gif wub.gif
Papildyta:
dabar jau apie knyga, cia istrauka apie ja:

Kodėl vyrai myli kales. Nuo mazgotės iki svajonių mergaitės
Kas geriau – kalė ar nuolanki vištelė, siekianti vyro meilės, pasiryžusi nusižeminti? Išsaugoti savigarbą ir būti nepriklausomai, ypač finansiškai, ar kaip tam cirko pudeliui tenkinant vyro užgaidas šokinėti pro lanką, kad tik jam įtikus? O gal geriau tvirtai laikytis savo? Ir jeigu svajonių princui kas nors nepatinka, tegul jis ir šoka iš balkono, nors ir iš 12 aukšto...

Kupinoje gerų patarimų, žavių detalių, linksmų tikroviškų santykių aprašymų, lentelių ir autorės apibendrintų traukos dėsnių knygoje „Kodėl vyrai myli kales“ pateikta naudingų atsakymų. Skaitydamos suprasite, kas esate, pasimokysite kovoti už save ir elgtis su vyrais. Kai suvoksite, kodėl vyrus traukiate lyg magnetas, ne tik pagerės jūsų romantiška draugystė, bet ir per daug nesistengdama pelnysite jo meilę ir pagarbą.
Atsakyti
[COLOR=red][SIZE=7]Aciu visoms, Jus net neisivaizduojat kaip stipriai Jus man padedat. Jauciuosi vis geriau ir geriau, todel prasau dar kartais uzmeskit kokia protinga ir pamokancia mintele i mano "darza", kad neuzmirsciau apie visus grazius dalykus, kuriuos mane mokinate thumbup.gif
Siandien turiu be galo daug mokintis, nes pirmadieni egzaminas labai sunkus, is pradziu galvojau, kad mesiu lauk tuos mokslus ir nesimokysiu, bet kai Jus mane taip palaikot, tai upas viskam auga valandom drinks_cheers.gif
Aciukas mergaitems wub.gif
Atsakyti