Palomita, nors ir teko pasukti sviesia savo galvele, bet Tavo atsakymai is pasamones sklinda. Diplomatiskumo savybe, rodo, kad eisi toli, nes esi dar ir patikima. Ismokai naudotis pinigais. Yra stimulas tobuleti prof.srityje. O svarbiausia nebijai ateities ir nesinervini "ka paskys kiti?". Sakai dar, kad pakeitei radikaliai gyvenimo vieta, buda, aplinka... Nelengva praeitis! Bet atkreip demesi i dabartine savo busena ir mintis. Jei strakalioji siandien is laimes, strakaliosi ir rytoj! Praeities nesinesk po "pazascia". Su Tavim viskas gerai!
QUOTE(Vijurka @ 2007 04 13, 14:54)
LAura_k, abejoji savo išvaizda?
Tu iš tiesų labai SIMPATIŠKA
Kame dar problemos?
Tuoj nupūsim visas abejones, kaip vėjas, arba dar geriau - į jūrą ir paskandinam. A ne, Laura?

Tu iš tiesų labai SIMPATIŠKA

Kame dar problemos?

stengiusoi neabejoti, tik po labai skausmingu santykiu, praradau ziburiukus ir ugneles akyse

kuo toliau tuo geriau bus

ugneles jau pradeda uzsidegt ziburiukai akyse tuos vel uzsidegs

bliamba susigraudinau net

Vijurka! BusVakare!
Man asarele nuriedejo, jusu komentaru beskaitant! Sakau, man kartais graudu, nuo to, kaip geeeeera!
Nuosirdesnio ACIU nesu gyvenime turbut sakiusi!
ACIU!
Man asarele nuriedejo, jusu komentaru beskaitant! Sakau, man kartais graudu, nuo to, kaip geeeeera!
Nuosirdesnio ACIU nesu gyvenime turbut sakiusi!
ACIU!
Begu skaityt, ka tokio parasiau, kad zmones graudenasi
Ai, jo... Viskas su Tavim, Palomita, lux. Pavartei kalnus, o dabar atsipusk! Kaip as sakiau: visi skausmai kaip medaliai ant krutines! Tik i nauda!

Ai, jo... Viskas su Tavim, Palomita, lux. Pavartei kalnus, o dabar atsipusk! Kaip as sakiau: visi skausmai kaip medaliai ant krutines! Tik i nauda!
QUOTE(Laura_k @ 2007 04 13, 13:58)
stengiusoi neabejoti, tik po labai skausmingu santykiu, praradau ziburiukus ir ugneles akyse
del kuriu ir tas pasitikejimas dingo.. anksciau ramiai vyrai pro mane nepraeidavo, sakydavo tu turi kazka tokio, kazkokius magnetus, o dabar.... na ne dabar dabar jau gerejas viskas, anksciau buvo blogiau..

Praradimų skausmas - būtinas, kad eiti į priekį. Ar žinai žmogų, kuris gyvena, gyveno be jo? Be skausmo. Aš - nežinau

Ir tu susitvarkysi, pamatysi. Bet pirma turi nurimti ir susitvarkyti su savo mintimis. Nuo tada viskas pradės keistis, matysi

QUOTE(busVakare @ 2007 04 13, 15:05)
Graudenasi nuo geru emociju ir dekingumo, nes tokio palaikymo niekada neturejau....

BusVakare, o ka apie mani?
Dabar eisiu as graudentis
QUOTE(Vijurka @ 2007 04 13, 15:06)
Praradimų skausmas - būtinas, kad eiti į priekį. Ar žinai žmogų, kuris gyvena, gyveno be jo? Be skausmo. Aš - nežinau
Patikėk mano patirtimi, praradimai tikrai yra naudingi, per juos tu pamatai tikruosius brangakmenius pelenuose, nusiimi rožinius akinius ir stiprėji, stiprėji...Jau kiek aš savo kely "neteisybės" sutikau, tai o-ho, nors nebuvau nei kvaila, nei lengvabūdė...Bet už tai dabar, gyvenu taip, kaip to esu verta
Ir tu susitvarkysi, pamatysi. Bet pirma turi nurimti ir susitvarkyti su savo mintimis. Nuo tada viskas pradės keistis, matysi

aciu Vijurka, labai labai

p.s. perskaiciau knyga, jei nori kaip kaimynkai galiu duot
Sveikos, merginos
nors mazai kalbu (visada kompanijoj bunu tyliausia stebetoja), bet viska perskaitau ka rasot
pabandysiu ir as surasyti tas stipriasias puses, man labai to reikia...
1. Viena mano savybe, man patinkanti yra subtilus skonis
2. Viena mano savybe, kuri patinka kitiems paprastumas
3. Vienas dalykas, kuri as galiu puikiai atlikti idealiai sutvarkyti namus/biura:)
4. Pastarojo meto problema, su kuria as puikiai susidoroju besitraukianti depresija
5. Kai as esu "geriausioje formoje", as soku:)soku:)soku:)
6. As esu patenkintas, kas galiu vakarais anksti nueiti miegoti kartu su savo dukryte:)
7. Pastaruju dienu komplimentas, skirtas man ... saziningai neprisimenu tokio dalyko, tikrai:(
8. Vertybe, kuria labiausiai stengiuos igyvendinti dvasine ramybe
9. Zmones gali manimi pasikliauti (kur?) bedoje. jei reikia padeti.
10. Tai, su kuo as geriau susitvarkau siemet negu pernai yra mano vaikas:)
11. Vienas dalykas, kuri as iveikiau yra baime ir nesaugumas

1. Viena mano savybe, man patinkanti yra subtilus skonis
2. Viena mano savybe, kuri patinka kitiems paprastumas
3. Vienas dalykas, kuri as galiu puikiai atlikti idealiai sutvarkyti namus/biura:)
4. Pastarojo meto problema, su kuria as puikiai susidoroju besitraukianti depresija
5. Kai as esu "geriausioje formoje", as soku:)soku:)soku:)
6. As esu patenkintas, kas galiu vakarais anksti nueiti miegoti kartu su savo dukryte:)
7. Pastaruju dienu komplimentas, skirtas man ... saziningai neprisimenu tokio dalyko, tikrai:(
8. Vertybe, kuria labiausiai stengiuos igyvendinti dvasine ramybe
9. Zmones gali manimi pasikliauti (kur?) bedoje. jei reikia padeti.
10. Tai, su kuo as geriau susitvarkau siemet negu pernai yra mano vaikas:)
11. Vienas dalykas, kuri as iveikiau yra baime ir nesaugumas
skaiciau , skaiciau ir vis neturejau kada pasisakyti
darau tai dabar
1. Viena mano savybe, man patinkanti yra - STIPRI VALIA...
2. Viena mano savybe, kuri patinka kitiems - SAKO, INTELEKTUALUMAS...
3. Vienas dalykas, kuri as galiu puikiai atlikti - KAI NORI, VISKA GALI PUIKIAI ATLIKTI ARBA PER MAZAI PASTANGU BUVO IDETA
.....
4. Pastarojo meto problema, su kuria as puikiai susidoroju - "IS KUR PASISEMTI ENERGIJOS?!" vis energingeju, energingeju
...
5. Kai as esu "geriausioje formoje", as SVYCIU
...
6. As esu patenkinta, kad galiu BUTI SAVIMI...
7. Pastaruju dienu komplimentas, skirtas man - "TU ESI MANO AUTORITETAS"...
8. Vertybe, kuria labiausiai stengiuos igyvendinti - TOBULETI VISAME KAME , KAS TELPA I ZODI "SEIMA"..
9. Zmones gali manimi pasikliauti (kur?) VISUR, JEI NEGALIU ISTESETI - NEZADU...
10. Tai, su kuo as geriau susitvarkau siemet negu pernai yra POZYTIVUS POZIURIS I ATEITI...
11. Vienas dalykas, kuri as iveikiau yra PAGALIAU SUDERINAU SAVO NORUS SU GALIMYBEM ...

1. Viena mano savybe, man patinkanti yra - STIPRI VALIA...
2. Viena mano savybe, kuri patinka kitiems - SAKO, INTELEKTUALUMAS...
3. Vienas dalykas, kuri as galiu puikiai atlikti - KAI NORI, VISKA GALI PUIKIAI ATLIKTI ARBA PER MAZAI PASTANGU BUVO IDETA

4. Pastarojo meto problema, su kuria as puikiai susidoroju - "IS KUR PASISEMTI ENERGIJOS?!" vis energingeju, energingeju

5. Kai as esu "geriausioje formoje", as SVYCIU

6. As esu patenkinta, kad galiu BUTI SAVIMI...
7. Pastaruju dienu komplimentas, skirtas man - "TU ESI MANO AUTORITETAS"...
8. Vertybe, kuria labiausiai stengiuos igyvendinti - TOBULETI VISAME KAME , KAS TELPA I ZODI "SEIMA"..
9. Zmones gali manimi pasikliauti (kur?) VISUR, JEI NEGALIU ISTESETI - NEZADU...
10. Tai, su kuo as geriau susitvarkau siemet negu pernai yra POZYTIVUS POZIURIS I ATEITI...
11. Vienas dalykas, kuri as iveikiau yra PAGALIAU SUDERINAU SAVO NORUS SU GALIMYBEM ...
Palomita, nereikia dėkoti, viskas labai natūraliai gyvenime išsirutulioja
Kai žmogui reikia palaikymo, paguodos, atsiranda žmonės (kartais visai nepažįstami), kurie taip suremia pečius, taip pakrato, kad ta jėga ir stiprybė tiesiog pradeda vežti! Imi tikėti savo jėgomis, nes iš tiesų mes visi stiprūs, silpnais (savo akyse) mus daro mūsų baimės ir abejonės.
Taip kad, Palomita ir Laura_K, kas ten dar? A..., kas ten savo išvaizda labai nepatenkinta buvo? Bijau, ar ne Manta?
Merginos, miargos...
Nu, tokios fainuolės visos, tokie šilti žmogučiai, kelkit nosiukus aukštyn! Viskas mūsų rankose, Dievo valioje ir dar kartą - mūsų norai pildėsi, pildosi ir pildysis! 
P.S.Laura_k, ačiū už pasiūlytą knygą, bet dabar bijau, jog neturėsiu kada skaityt. prieš akis sesija, daug projektų, kursinį reikia rašyt, baisu,nėra kada (kol kas)

Taip kad, Palomita ir Laura_K, kas ten dar? A..., kas ten savo išvaizda labai nepatenkinta buvo? Bijau, ar ne Manta?
Merginos, miargos...

P.S.Laura_k, ačiū už pasiūlytą knygą, bet dabar bijau, jog neturėsiu kada skaityt. prieš akis sesija, daug projektų, kursinį reikia rašyt, baisu,nėra kada (kol kas)