Įkraunama...
Įkraunama...

Pozityviai mastom, plepam., IV d.

QUOTE(Palomita @ 2007 04 13, 14:41)
O ka norejau pasakyti, t. y. tai, kad musu cia daug, o nuotraukyciu siandien nauju nei vienos neatsirado! va.

Dujokaukee, kol kas tyli, tai gal jos paštas ten kimšte užkimštas g.gif Kas čia žino mirksiukas.gif
Dujokaukyte, ką veiki, gal mokaisi?

mama_gulbe, atidžiai perskaityk 3 d. mūsų POZITYVAUS MĄSTYMO dalį, ten su visomis mumis susipažinsi. Atrasi nuorodas į fotoalbumą, jei nusiųsi nuotrauką Dujokaukeei, gausi fotoalbumo adresą, galėsi mus pamatyti mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vijurka: 13 balandžio 2007 - 14:50
QUOTE(mama_gulbe @ 2007 04 13, 15:43)
a tai kaip cia dar reik registruotis prie puslapiuko kuriame lankomes? blink.gif  blush2.gif

[b]
Neissigask... tiesiog mes turim dar viena puslapiuka, i kuri susiuntem savo tikruosius vardus, tel.nr., gimimo datas, nuotraukas. mirksiukas.gif

O del dujokaukes, as viska suprantu, ji bitute dabar su mokslais vargsta. Butu gerai, kad kas dar galetu imetineti nuotraukytes. mirksiukas.gif

[/B]
Ir as jau begsiu namuku! O per savaitgali as jusu nepaskaitysiu, todel Zinau, kad Labai jusu pasiilgsiu!
Linkiu gero savaitgalio! Pabukim su seimom, gamtoj, pailsinkim akytes nuo kompo, o tada pirmad susitiksim DAR LABIAU Gyvos ir Sveikos ...
Iki!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Palomita: 13 balandžio 2007 - 14:53
Siaip tai tikslas nera komentuoti kiekviena, bet jei jau laaabai reikia...

Tai ka Gamma, malonu susipazinti!
Akivaizdziai matosi ir jauciasi, kad Tamsta pasileidote nuo grandines ir pamatete, kad gyvenimas yra ne tik puodai ir kojines! Sveikinu uz praregejima! good.gif

Labai daznai is tos dideles meiles moteriskos taip save atiduoda tam vienam vieninteliui, kad uzmirsta save, kastonus pro langa, kirpeja, savo pomegius. Visada akcentavau ir akcentuosiu asmenybes vystymasi ir tobulejima. Nesvarbu ar seimoje ar ne. Svarbu vidine laisve! Niekada negalima kazko riboti, atsisakyti, nutyleti vardan kito interesu. Ir nuosirdziai dziaugiuosi uz Tave, kad isaugo sparnai! assa.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo busVakare: 13 balandžio 2007 - 14:51
busVakare, o kaip is to stipriuju pusiu testo isvadas pasidaryti?
pakalbekit ir su manim kas nors rolleyes.gif
Atsakyti
Na ką, busVakare, rašyk verdiktą apie mane, jei jau taip blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(busVakare @ 2007 04 13, 15:51)
Siaip tai tikslas nera komentuoti kiekviena, bet jei jau laaabai reikia...

Tai ka Gamma, malonu susipazinti!
Akivaizdziai matosi ir jauciasi, kad Tamsta pasileidote nuo grandines ir pamatete, kad gyvenimas yra ne tik puodai ir kojines! Sveikinu uz praregejima! good.gif

Labai daznai is tos dideles meiles moteriskos taip save atiduoda tam vienam vieninteliui, kad uzmirsta save, kastonus pro langa, kirpeja, savo pomegius. Visada akcentavau ir akcentuosiu asmenybes vystymasi ir tobulejima. Nesvarbu ar seimoje ar ne. Svarbu vidine laisve!  Niekada negalima kazko riboti, atsisakyti, nutyleti vardan kito interesu. Ir nuosirdziai dziaugiuosi uz Tave, kad isaugo sparnai!  assa.gif

Aciu mieloji, taip nutrukau nuo lenciugelio... bet kartais pasidaro baisu kur man ta laisve deti?
Atsakyti
Naoko, galima aš su tavimi pakalbėsiu? rolleyes.gif Man visada labai įdomūs žmonės, kurie kompanijoje tyli, kai jie prabyla, tai dažnai pasirodo, kad jie tokios gražios sielos, jog nevalingai nustembi, kaip tai nesimato iš po jų tylos? mirksiukas.gif
Naoko, man tu kaip žmogus iš tiesų kažkuo imponuoji. Subtilus skonis... Kam? Mitybai, rūbams, aplinkai...? Žavūs tokie - kitokie žmonės g.gif Esi - kruopšti, tvarkinga,- labai geras bruožas, reiškia smulkmeniška, pareiginga. Kiekvienas daiktas turi vietą, kiekvienas- vertingas ir turi paskirtį, gal net esi minimalistė, turi tai, ko reikia, neperkrautai normaliai. Manau, kad esi ir gana stiprus žmogus, ne kiekvienas pripažįsta turintis polinkį į depresiją, o tuo labiau sėkmingai su tuo susitvarkantis pats. Keista, kad neprisimeni paskutinių dienų komplimento skirto tau, aš pasakysiu tau šiandien:- esi šauni 4u.gif Paminėjai savo vaiką, tikėk, jam tu esi - VISAS PASAULIS, kaip ir jis tau wub.gif Linkiu šokti iš laimės, šokti, kai nuotaika gera ir kai jos... nėra. Dvasinė ramybė jau YRA tavo namuose, tu pati ją spinduliuoji, jauti? Net tavo nickas ir avaratas yra daug apie tave pasakantys, jie-išskirtiniai didis.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vijurka: 13 balandžio 2007 - 15:19
Visoms, puikaus vakaro... thumbup.gif

(Ot tai palinkejimas.... Kai visoms jis ir taip puikus...)
Atsakyti
oi aciu, Vijurka biggrin.gif iskart smagiau:)na taip, vaikas man beveik visas pasaulis, daugiau turbut nieko neturiu (tai minimalizmas) ax.gif apie skoni kur rasiau, turejau omeny meno kurinius. teatra, muzika, daile, knygas. siaip dvasines ramybes namuose tai truksta. visokios nesamones, pvz tecio gerimas kasdieninis arba sesuo vakar pradejo vel specialiai vemti pavalgius... ir sunku su jais kalbeti apie tai, jei pati nesu visiskai rami ir atsipalaidavusi. och kiek man dar dirbti su savim...
Atsakyti
Mergaites! Esat supratingos-protingos ir pacios matot rezultatus!!! Jei butu seminaras, tai dalintumemes ispudziais, i ka buvo sunku atsakyti, kas nustebino, kuo dziaugiuosi. Svarbu EMOCIJAS ISLEISTI IS SAVES! Vienos prisipazinusios pasileidzia nuo lenciugo, kitos sau paploja per peti, kad iveike depresijas, dar kitos sprogineja is laimes, kai joms "gera forma"...

As dar karta sakau: per gyvenimo tempa lekiant ir nepasiziurint i save, nebematom, ka turim gero. As pasiuliau Jums kelias minutes isisklausyti i save. Cia ne testas, o pratybos sau. Neturiu psichologo licenzijos ir diplomo. Esu megeja.

Aisku, kazkas labai krenta i akis beskaitant.
Naoko, pvz. (vien jau pseudovardas skamba afrikietiskai) gyvenimo asis yra siame etape vaikiukas ir viskas, kas sukasi apie ji teikia dziaugsma. Ji pati smulkmeniska, linkusi i pedantiskuma. Labai didelio kasdieninio azarto nesijaucia, bet moteriske viskuo patenkinta. Noretusi ipust jai daugiau gyvenimo polekio... (man taip labai uzsifiksavo "subtilus skonis'. Cia labai dielis pliusas! Vystyk tai toliau!!!

Vijurka, brangioji, laikykis: Tamsta svieciate saule ne tik dukrai bet ir siaip. Sklinda is Jusu, Tamsta, meile-dziaugsmas gyvenimui. Net avitarai kasdien keiciasi i skaidresne ir giedresne puse. O tai vidinio gyvenimo atspindys!!! O kur dar nubraukta asara isvydus is lektuvo Traku pili ir '"It's ok. I'm back to home!"Uz nauja Lituva! Nu, ka dar sakyt, jei viskas ir taip aisku??
Papildyta:
..begu mergikes virt vakarienes. Siandien bus pupeliu vegetariskas troskinys mirksiukas.gif
O paskui lekiu pirkt dovanos. Tad iki rytojaus!

Naktinukes, prasom irgi dalyvauti saves ivertinimui!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo busVakare: 13 balandžio 2007 - 15:32
Naoko yra japoniskas vardas smile.gif as pasinesus ant Rytu... rytietiskos filosofijos zada vidini issilaisvinima ir dvasine pusiausvyra, subebejima gyventi cia ir dabar, buti patenkinta tuo, ka turi ir kur esi. o Naoko vienoj populiarioj knygutej buvo uzsidariusi mergaite, kuri niekaip nerasdavo zodziu mintims isreiksti...
Atsakyti
Ačiū, busVakare, aš čia specialiai TAIP į Jumi su savo prašymu-verdikto tongue.gif Viskas yra LABAI LIUX, neišgirsit manęs dejuojančios, nea lotuliukas.gif Aš, kaip ir Tamsta, visas bėdas užvakavau į stiklainį ir į skladuką nukišau ax.gif Bala jas nematė, nu...GERA GYVENT, NORS TU KĄ lotuliukas.gif
p.s. Naoko, o išeit atskirai gyvent iš namų, kuriuose dabar esi, neišeitų? Būtų ramiau... Rytų filosofija rolleyes.gif , faina, joje iš tiesų yra vieta, kur įmanoma pasisemt jėgų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vijurka: 13 balandžio 2007 - 15:41