Myliu visas! Apkabinu! Ir svieskit!!!!
Nu va, Naoko, matai, kiek dar daug pasisakei apie save. Persiskaityk is naujo. Cia Tu!! Rasyk ir liek mintis!

QUOTE(Naoko @ 2007 04 13, 15:42)
...perverciau savo dienorasti ir ismeciau. nes ten nieko daugiau nebuvo, tik reikalavimai sau, sunumeruotos uzduotys (ivairaus lygio), pliusai uz atliktas ir papeikimai uz neatliktas.
Naoko, manau, kad uždaviniai, kuriuos sau buvai iškėlus, reikalavimai, užduotys yra LABAI gerai, pliusai-minusai-irgi

Aš džiaugiuosi, kad per šiuos metus iš tiesų išmokau - susitvarkyti su savo emocijomis, nebereaguoju į kitų replikas, nuotaikas, jas nugesinu, blokuoju

nu nieko sau
dar turi atspeti kas, kada ir kokio buities darbo is taves tikisi
a pas mane nerealus planai buvo ir beveik vieni minusai ir papeikimai. sako nerealus tikslai kyla tada, kai neadekvaciai save vertini. nu dabar nieko nerasysiu, pradejau nuo vieno paprasto dalyko - myleti save. pradziai valgyti tik sveika maista ir nustot rukyt kaip kaminui. ir be kavos:)nu cia del sirdeles. a paskui bus galima padidinti reikalavimus:)

a pas mane nerealus planai buvo ir beveik vieni minusai ir papeikimai. sako nerealus tikslai kyla tada, kai neadekvaciai save vertini. nu dabar nieko nerasysiu, pradejau nuo vieno paprasto dalyko - myleti save. pradziai valgyti tik sveika maista ir nustot rukyt kaip kaminui. ir be kavos:)nu cia del sirdeles. a paskui bus galima padidinti reikalavimus:)
Sveikutės, na nespėju aš su Jumis, tai va, parašiau visus atsakymus, tik perskaičius Busvakarės duotus teiginius. Surašiau ant balto lapo pieštuku.
specialiai kitų neskaičiau, ir rašiau viską ,kas atėjo pirmiau į galvą. taigi man labai įdomu koks įspūdis iš šono susidaro..
Busvakare, na gal....
1. Viena mano savybe, man patinkanti yra ... draugiškumas
2. Viena mano savybe, kuri patinka kitiems ... paprastumas
3. Vienas dalykas, kuri as galiu puikiai atlikti ... šoiu metu - padėti
4. Pastarojo meto problema, su kuria as puikiai susidoroju ... nemečiau pradėto darbo
5. Kai as esu "geriausioje formoje", as ... jaučiuosi laiminga, seksuali,pakylėta
6. As esu patenkintas, kai galiu ... sau leisti ko noriu
7. Pastaruju dienu komplimentas, skirtas man ... šaunuolė
8. Vertybe, kuria labiausiai stengiuos igyvendinti. .. būti atvira sau
9. Zmones gali manimi pasikliauti (kur?) ... bėdoje
10. Tai, su kuo as geriau susitvarkau siemet negu pernai yra ... leisti jausmams , emocijoms pasireikšti
11. Vienas dalykas, kuri as iveikiau yra ... perspektyva svarbiau nei pinigai
Papildyta:
Beje, čia kalbėjote apie išvaizdą, supratau,kad man reikia susigriebti, nes pastebėjau keistą dalyką... jaučiuosi daug blogiau nei prieš pusmetį. na savo išvaizdos vertinimo prasme, nes pastebėjau , jog pamačius save veidrodyje, automobilio atspindyje, vitrinos...pirma mintis, dar visai neblogai atrodau, tuo tarpu kai saves nematau, save vertinu visai kitaip. Kažkas čia su mano smegenine manau.

Busvakare, na gal....

1. Viena mano savybe, man patinkanti yra ... draugiškumas
2. Viena mano savybe, kuri patinka kitiems ... paprastumas
3. Vienas dalykas, kuri as galiu puikiai atlikti ... šoiu metu - padėti
4. Pastarojo meto problema, su kuria as puikiai susidoroju ... nemečiau pradėto darbo
5. Kai as esu "geriausioje formoje", as ... jaučiuosi laiminga, seksuali,pakylėta
6. As esu patenkintas, kai galiu ... sau leisti ko noriu
7. Pastaruju dienu komplimentas, skirtas man ... šaunuolė
8. Vertybe, kuria labiausiai stengiuos igyvendinti. .. būti atvira sau
9. Zmones gali manimi pasikliauti (kur?) ... bėdoje
10. Tai, su kuo as geriau susitvarkau siemet negu pernai yra ... leisti jausmams , emocijoms pasireikšti
11. Vienas dalykas, kuri as iveikiau yra ... perspektyva svarbiau nei pinigai
Papildyta:
Beje, čia kalbėjote apie išvaizdą, supratau,kad man reikia susigriebti, nes pastebėjau keistą dalyką... jaučiuosi daug blogiau nei prieš pusmetį. na savo išvaizdos vertinimo prasme, nes pastebėjau , jog pamačius save veidrodyje, automobilio atspindyje, vitrinos...pirma mintis, dar visai neblogai atrodau, tuo tarpu kai saves nematau, save vertinu visai kitaip. Kažkas čia su mano smegenine manau.

Plato, musu du punktai sutampa

as sivakar skaitau knyga "Kodel vyrai myli kales"
nu super dabar galeciau kalnus nuverst
tiek pozityvumo duoda

o aš šią knygą pavarčiau ir nepirkau, gal gali konkrečiau nors trupučiuką pakomentuot.
man rimtai kažkokia knygų skaitymo manija prasidėjo
man rimtai kažkokia knygų skaitymo manija prasidėjo

Nu Amen
Niekaip as su jumi nespeju!!!! Man gal galit visos aktyvistes duot ataskaita ka jus veikiat visa diena, kad tiek daug pridalyvaujat?
Ne man noretusi, kad sis skyrelis butu ne tik mastymo, bet ir veikimo bei dziaugimosi rezultatais. bet ziuriu cia biski veiksmo buvo, tik neturiu laiko gilintis, nes MB zada man kompa atjungt
Sako, jau biski valdykis
Mociutes klausau ir savo darau

Ne man noretusi, kad sis skyrelis butu ne tik mastymo, bet ir veikimo bei dziaugimosi rezultatais. bet ziuriu cia biski veiksmo buvo, tik neturiu laiko gilintis, nes MB zada man kompa atjungt

Mociutes klausau ir savo darau

Aga rimtai, reziume prasom apie knyga, na trumpa recenzija.Labai jau idomu. man ir tokia nuotaika ant tokiu knygu.

QUOTE(plato @ 2007 04 13, 23:23)
Aga rimtai, reziume prasom apie knyga, na trumpa recenzija.Labai jau idomu. man ir tokia nuotaika ant tokiu knygu. 

aga as ir noriu apie knyga komentaru, cia taip aktyviai vyksta pokalbiai,
fainai