QUOTE(Auksinė @ 2007 05 15, 13:41)
O daryti išvadas iš 49 balsavusių yra juokinga
Sutinku, kad nerimta, bet Tu paklausei - aš atsakiau. Ir nereikia čia taip karščiuotis - na gal Tu tikrai išimtis, aš gi nežinau.
Papildyta:
Na va tu ir vėl matai, tiktai tai ką pati nori matyti.
Iš visos statistikos paėmei mažiausią dalį, kuri tau arčiausiai širdies ir ją komentuoji.
Niekas juk nedraudžia kam nors pakomentuoti likusią dalį. Ne iš lempos gi aš tuos skaičius paėmiau (beje jie man visai nearti širdies).
Papildyta:
Tiktai kažkodėl iš dalyvaujančių šiame forume, nemačiau nei vienos pasisakiusios, kad jinai gyvena nenusituokus tik tam, kad atsikratytų abejonių.
Gal nelabai yra kuo "pasigirti" ar bent jau atvirai kuo argumentuoti... Bet faktas lieka faktu, kad kažkas visgi balsavo.
Papildyta:
QUOTE(Apuokas @ 2007 05 15, 13:05)
1.Man visai nekeista kai žmonės nemeluoja

Dar bedraugaujant galima pamatyti kažkokių žmogaus bruožų, kurie kelia nerimą, bet draugystės pradžioje tai lengvai praleidžiama pro pirštus. Yra tema apie merginą kuri būdama 21m nori susieti gyvenimą su vyresniu ir dukrytę turinčiu vyru. Kaip jai suprasti koks gyvenimas jos laukia? Skirtingas amžius, skirtingi patyrimai... Net neabejoju, kad jos laukia šokas susituokus be pagyvenimo kartu prieš tai. Nebūtinai jie išsiskirs vėliau, juk ne visi skiriasi padraugavę, pagyvenę ar susituokę. Bet, kad suprastum ko nori pats, koks pats esi- reikia tai išgyventi.
Vyresnis vyras, podukra - na kam iškart tokie išimtiniai pavyzdžiai? Juk tai tikrai nėra dažniausiai pasitaikančios abejonių priežastys.
Papildyta:
QUOTE(Apuokas @ 2007 05 15, 13:05)
2. Santykiams nenusisekus, visada tikimasi kažko geresnio iš ateities. Natūralu pradėti galvoti, kad gal tai ne meilė.... Įdomu ką galvoja išsiskyrę sutuoktiniai?
3. Po vestuvių seka gyvenimas, kuris visai nekreips dėmesio į tai, kad išsirinkai vienintelį, kad pažadėjai ir kad visi matė jog pasirašei
Matau, kad nesupratai ką norėjau pasakyti tais dviem sakiniais.
Papildyta:
QUOTE(lad @ 2007 05 14, 20:09)
Dauguma, nesituokia ne todėl, kad kažką bando, bet todėl, kad pasikeitus situacija mūsų gimtojoj šalelėj ir ne visų tėvai išgali iškelt vestuves, o patys jaunieji jau moka skaičiuot ir investuoja į ateitį, o vestuves atideda vėlesniam laikui, ne todėl, kad abejoja, bet todėl, kad kaip ir visi normalūs žmonės nori tos šventės, bet va toks kai kurių žmonių nesupratingumas ir bandymas kišt "reikia vestuvių, reikia, geriau nepirkit buto, bet išsikelkit vestuves, nes nu kas jūs per šeima jei Santuokos liudijimo neturit, deja, deja jau seniai būtų laikas suvokt, kad ŠEIMA tai ne santuokos liudijimas ir jokio garanto jis neduoda ir santykių nesutvirtina. Šaunu kai yra galimybės gaut viską iškart, bet kai tai neįmanoma reikėtų vadovautis protu, o ne AŠ NORIU ANTSPAUDO PASE... beje jo jau keletas metų ir nebededa

o tą motyvą kažkodėl labai dažnai girdim
Kaip visada labai akcentuoji šventę - nagi švęsti galima ir 10 metų santuokos sukaktį ir ne ką prasčiau - norint net bažnyčioje (santuokos įžadų atnaujinimu vadinama).
❀ Tiesa - visai ne tai, ką galima įtikinamai įrodyti, bet tai, kas viską daro paprasta ir suprantama (A.de Sent Egziuperi)