QUOTE(lad @ 2007 05 15, 19:58)
nejuokinga tai, kad labai didelė dauguma tais laikais susituokusių porų neturėjo šeimyninės laimės nes tuokės nes taip reikėjo ir dar dabar dauguma pagal tą patį šabloną susituokia, o paskui puola skirtis ir visą pasaulį kaltint dėl nepasisekusio gyvenimo. Deja manau visos pripažins statistika liūdna skyrybų mūsų šaly
Tais laikais susituokusių skyrėsi 50%, šiais (su visais pagyvenimais) -70%. Ką tai galėtų reikšti
QUOTE(lad @ 2007 05 15, 20:18)
pavyzdžiui aš irgi gyvenau nesusituokus, bet ne vardan eksperimento, o todėl, kad taip susiklostė situacija, ir niekada nepateisinsiu tų kurios sako, kad norėjau sužinot koks jis buityje ar man tinkamas, nu kaip kojinę kad matuotųs

ir vistiek esu priskiriama prie jų ir mane tai žeidžia. Tada ir aš galėčiau smerkt tas, kurios išteka dėl to, kad ką žmonės pasakys ir paskui keikia visą pasaulį ir kaltina, nors pačios būna kaltos, tada ir temos atsiranda ar keičiasi vyras po vedybų... bet čia jų klaidos jų gyvenimas, nesmerkiu ir neteisiu ir dar neduokdiev kokioj temoj kur keikiamas vyras po vedybų pasidaręs toks ir toks pasakyt, o ką pati tai santuokai ir tam vyrui davei, kad taip jį keikia, oho kaip būni užpulta
Tikiu, kad būna ypatingų situacijų, bet apsidairyk aplink, kiek porų gyvena nesusituokusių todėl, kad sugulė po pirmo ar penkto pasimatymo, o paskui tingėjo eit namo, arba vienam kuriam taip buvo patogiau...Logiška, kad po to aiškina, kad būtinai reikia pagyvent, girdi, susipažint su žmogum reikia, kad susituokus jau žinotum bent vardą ir pavardę, ir dar įprotį vieną kitą. (Į savo namus tai galima įsileist ir nepažįstamą

)
QUOTE(lad @ 2007 05 15, 20:42)
tai va, o jei dar giminės pasitaiko iš provincijos

mums iki šiol negali atleist, kad nepakvietėm visos vyro giminės
kaip į laidotuves 
ir kad nedarėm visko su visom tradicijom nu juokingai man atrodė rūtų vainikėlis kai rūtos nudžiūvusios seniai jau

reikėjo matyt kaip anyta vis bandė man jas prisegt
Tai ir puiku, kad radot tinkamą būdą atšvęsti savo apsisprendimą. Deja ne visos taip mąsto- praeitą savaitgalį teko matyti vestuves, kur jaunosios pilvas jau nosį kėlė (suknia stačia stovėjo), o šventė su visais pribumbasais.