Įkraunama...
Įkraunama...

Ar iki vestuvių bandėte gyventi kartu? II dalis

Apklausa: Ar iki vestuvių bandėte gyventi kartu? (268 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(J.E. Aistė&Julijonas @ 2007 04 29, 13:00)
sveikos  bigsmile.gif ,

unsure.gif Matai, šiaip jau tiek balta nuotakos suknia, tiek rūtų vainikėlis yra tam tikri simboliai.... reiškiantys vieną labai konkretų dalyką ir juos garbingai nešioti gali tik tie, kurie tą išsaugojo.

Pagarbiai,
j.e. Aistė

Tada tos kurios čia sako, kaip negražu gyventi kartu iki vestuvių, tačiau pačios tuokėsi jau neskaisčios, taip pat elgėsi negarbingai ?
Atsakyti
QUOTE(FaFuTe @ 2007 04 27, 22:16)
su Savuoju draugauju jau 5 metus is ju beveik 3 gyvenam kartu  biggrin.gif  kaip man draugai juokauja "arteja tas metas arba skirtis arba tuoktis" na bet as taip nemanau  tongue.gif
gyvenimas kartu pries vestuves turi ir privalumu ir minusu. bet daug kas priklauso nuo zmoniu, ko jie tikisi gyvendami kartu. manau svarbiausia yra laisves pojutis bunant kartu, nes jei santykiai varzo tavo laisves tai nekas  schmoll.gif

Kokius pliusus ir minusus? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(_Smalsutė_ @ 2007 05 01, 23:57)
Tikroje meilėje negali būti "aš, aš ir dar kartą aš". Kol reikia tos neribotos "laisvės", tol ir rimtiems santykiams nelabai priaugta.

Turbūt skirtingai žmonės supranta ,,neribotą laisvę,, ax.gif Mes su vyru niekada nevaržėme vienas kito. Ir niekada negalvojau, kad AŠ AŠ.... Jis-man, o aš -jam suteikiame laisvę smile.gif Nors kai pagalvoji, gal mūsų laisvė kažkam nelaisvė atrodytų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Auksinė @ 2007 05 02, 07:39)
Tada tos kurios čia sako, kaip negražu gyventi kartu iki vestuvių, tačiau pačios tuokėsi jau neskaisčios, taip pat elgėsi negarbingai ?

Jei vestuves laikysime tam tikru tradiciniu karnavalu, tai nei garbinga, nei negarbinga, bet žvelgiant giliau - žinoma esi teisi taip teigdama.
Bet tema čia juk ne apie tai. poster_offtopic.gif mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Apuokas @ 2007 05 02, 10:35)
Turbūt skirtingai žmonės supranta ,,neribotą laisvę,,  ax.gif Mes su vyru niekada nevaržėme vienas kito. Ir niekada negalvojau, kad AŠ AŠ.... Jis-man, o aš -jam suteikiame laisvę  smile.gif Nors kai pagalvoji, gal mūsų laisvė kažkam nelaisvė atrodytų  biggrin.gif

Aš manau, kad tas gabalėlis laisvės, kurį "paaukoji" vardan santuokos, yra nei perdidelis, nei permažas, o būtent toks, kiek vertas mylimas žmogus. Na bent jau idealesnio varianto žmonija dar nėra atradusi.
Atsakyti
QUOTE(_Smalsutė_ @ 2007 05 02, 16:11)
manau, kad tas gabalėlis laisvės, kurį "paaukoji" vardan santuokos, yra nei perdidelis, nei permažas, o būtent toks, kiek vertas mylimas žmogus. Na bent jau idealesnio varianto žmonija dar nėra atradusi.

Aš neaukoju nieko, viskas ką darau yra iš meilės smile.gif
Atsakyti
kiekvienas zmogus turi savo vertybes ir ju ribas. As iki vestuviu gyvenau 17 dienu. Butu mano kitokia filosofija, gyvenciau ir 17 metu. Bet esu baili ir bijau vis rizikuot. Vestuves, sutikit, siuo atveju suteikia siokiu tokiu garantiju.
Tiesa, pries Auksciausiaji nesu labai nusipelnius, nes baznytines vestuves ivyko geru pusmeciu veliau. Ir nebe dviese jau buvom... Bet ir zmoniu nejuokinom su rutu vainikais smile.gif Gyvenimas jau toks, yra kaip yra. Manau, kad gyventi reikia tomis vertybemis, kurios paciam zmogui nesa laime ir dziaugsma. Visai nesvarbu, ar tai bus skaistybes saugojimas iki Tos dienos, ar gyvenimas susimetus, ar meile per atstuma...
Atsakyti
QUOTE(Apuokas @ 2007 05 02, 19:54)
Aš neaukoju nieko, viskas ką darau yra iš meilės  smile.gif

Todėl ir rašiau kabutėse, bet niekada negali žinoti, kiek galbūt teks gyvenime paaukoti (kad ir iš tos pačios meilės) - aš nuo to bėgti neketinu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _Smalsutė_: 02 gegužės 2007 - 20:20
QUOTE(_Smalsutė_ @ 2007 05 02, 21:19)
Todėl ir rašiau kabutėse, bet niekada negali žinoti, kiek galbūt teks gyvenime paaukoti (kad ir iš tos pačios meilės) - aš nuo to bėgti neketinu.

Kas bus jeigu meilės nebebus, aš nežinau. Žinodama save, galiu sakyti, kad nesiaukočiau...
Atsakyti
o kai as su saviškiu susipažinau buvo sausis, geguže mes jau gyvenom kartu, ir gyvenam lyg šiol jau 2 metukai:super aš galvoju kad būtina kartu pagyvent prieš vestuves, nes nežinia ar sutaps jūsų poreikiai, norai, svajonės ir t.t.
Atsakyti
Taip... gyvenome 2,5 m... o kai nebebuvo abejonių kad tikrai viskas tarp mudviejų tvarkoj... susituokėm... bigsmile.gif ir aš tik už tai kad reikia kartu pagyvent....
Atsakyti
QUOTE(dubcike @ 2007 05 07, 17:40)
aš galvoju kad būtina kartu pagyvent prieš vestuves, nes nežinia ar sutaps jūsų poreikiai, norai, svajonės ir t.t.

Poreikiai, norai, svajonės kinta visą gyvenimą (jei kažko nepainioju, psichologai net skiria 4 m. trukmės periodus), o kol net nežinia ar jie sutampa esamuoju laiku, kam skubėti gyventi kartu?
Atsakyti
Na as turbut nepasakysiu nieko naujo biggrin.gif pritariu daugumos nuomonei, kad iki vestuviu BUTINA pagyventi kartu, nors mums apsigyvenus kartu niekas ir nepasikeite, nes jau daug metu pazistam vienas kita, bet tai isejo i nauda, nes pamaciau ir kita jo puse, pvz kaip jis tvarkosi namuose, ka daro del musu geroves, ko nemegsta ir tt smile.gif tikrai suzinojau apie ji daug daugiau, viena laime, kad tai ka pamaciau man patinka ir nieko neatradau, kas mane nervotu lotuliukas.gif nors nesakau, kad abu angeleliai roziniais akiniais esam, bet manau to ir neturi but, smagu karatais ir pasipykti devil.gif cool.gif
Atsakyti