QUOTE(dubcike @ 2007 05 07, 18:40)
o kai as su saviškiu susipažinau buvo sausis, geguže mes jau gyvenom kartu, ir gyvenam lyg šiol jau 2 metukai:super aš galvoju kad būtina kartu pagyvent prieš vestuves, nes nežinia ar sutaps jūsų poreikiai, norai, svajonės ir t.t.
QUOTE(bercike @ 2007 05 08, 20:09)
Taip... gyvenome 2,5 m... o kai nebebuvo abejonių kad tikrai viskas tarp mudviejų tvarkoj... susituokėm...

ir aš tik už tai kad reikia kartu pagyvent....
QUOTE(veziuke @ 2007 05 09, 19:19)
Na as turbut nepasakysiu nieko naujo

pritariu daugumos nuomonei, kad iki vestuviu BUTINA pagyventi kartu, nors mums apsigyvenus kartu niekas ir nepasikeite
Atleiskit, bet niekaip nerandu argumentų tam BŪTINA pagrįsti. Visos susituokėt ar ruošiatės tuoktis su tais pačiais, su kuriais ir gyvenate, tai ką pakeitė pagyvenimas? Tik tiek, kad viens kitam pasakėt, kad nepasitikit vienas kitu. Ir kokia prasmė rinktis iš vieno?

Reikėtų pagyvent bent su trim, kad galėtum palyginti. Mano manymu, apsigyvendamos kartu, jūs kaip tik susiaurinate pasirinkimą, nes kiti "kandidatai" mano, kad jūsų santykiai pakankamai rimti ir nebando "kabinti". Be to, žmonės prie daug ko linkę priprasti, prisirišti, taigi ir matydami, kad "sugyventinis" netinkamas, sunkiai randa jėgų pakeisti padėtį.Taigi daug daugiau šansų rinktis turi tos, kurios kartu negyvena, ar ne?
QUOTE(veziuke @ 2007 05 10, 01:19)
nu idomiai tu viska isvedziojai...

ne truputi nepataikei rasydama apie musu santykius... nebutumem ne pradeje gyvent kartu, jei nezinociau, kad tai TAS zmogus... beje mes jau daugiau nei 8 metai kartu, tad manau zinom kas ir kaip yra...
labiausiai isimine tavo gyvenimo pries santuoka apibudinimas: "juodrastinis variantas"... o tu ir mokykloj analizes ar rasinius, kokie budavo senesniais laikais, is karto i svarasti rasydavai su visais pabraukymais ir palaidom mintim??? tai analogiskas atitikmuo gyvenimui
Gaila, kad gyvenimo juodraščio į šiukšliadėžę neišmesi. O jei ir sugebėtum, ar nebūtų gaila 8 metų?