Įkraunama...
Įkraunama...

Savanorių pr.:Aušrelė

Sveikos, mamytės. Aš vyresniąją dukrą leidau į šį darželį. Nuo pirmos dienos viskas buvo puiku, nei vienos ašarėlės. Ruošiuosi leisti ir mažąją. Tik man labiau darželio auklėtojos, o ne lopšelio patinka. Todėl, gal teks palaukti, kol ūgtels.
Atsakyti
QUOTE(meškutė_Nida @ 2007 04 02, 18:42)
Na va, pagaliau pridaviau sūnaus dokumentus rolleyes.gif Po Velykų, nuo trečiadienio, eisim į "Nykštukų" grupę biggrin.gif Šiandien, tiesa, pataikėm nedėkingu laiku, auklėtojos buvo penkiaminutėj, tai nepamatėm savo grupės, nesusipažinom su auklėtojom. Bet maniškis jau buvo pasiruošęs eiti pas vaikus biggrin.gif

Mes irgi lankom nykstuku grupe ax.gif
Atsakyti
QUOTE(AgataS @ 2007 04 15, 20:21)
Mes irgi lankom nykstuku grupe  ax.gif

biggrin.gif
Na, iš nuotraukos avatare sunku spręsti, katra tavo mergytė biggrin.gif Per pirmasias dienas įsidėmėjau tik dvi- viena labai gražiais sakiniais kalba, o antroji vis derindavosi prie maniškio paraudot biggrin.gif

Deja, nuo vakar nebeinam į darželį, nes abu vaikai ėmė smarkiai kosėti... verysad.gif
Atsakyti

Mes jau pasiruošę žygiuoti į darželį. Gal jau nuo ryt bandysim, o jei ne, tai nuo pirmadienio tikrai. Bet dar neapsisprendėm į kurią grupę prašytis, turbūt vietoj nutarsim ax.gif

Meškute Nida, sveikit 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,

Uzrasiau dukra i darzeli nuo rugsejo men. Direktore minejo, kad bus formuojamos 2 naujos maziuku grupes. Vienoje dirbs aukletoja Maryte, kitoje - aukletoja Regina. Gal ka nors zinote apie sias auklytes?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elgreta: 20 balandžio 2007 - 08:39
Na, išsikapstę iš ligų, mes vėl nužingsniavom į darželį bigsmile.gif

QUOTE(kristinap @ 2007 04 19, 16:28)
Mes jau pasiruošę žygiuoti į darželį. Gal jau nuo ryt bandysim, o jei ne, tai nuo pirmadienio tikrai.

Kaip šiandien supratau, visgi pasirinkot mus, "Nykštukus"? mirksiukas.gif Šauni ta tavo Aistė, nė vienos ašarėlės nebuvo, kol mudu su Domučiu stengėmės įveikti atsisveikinimo/pasisveikinimo ašaras rolleyes.gif

AgataS, tavo Adrija labai kompaneiska mergaitė, man vis pasakojo apie kažkokius kiaušinius hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(meškutė_Nida @ 2007 05 02, 15:30)
Na, išsikapstę iš ligų, mes vėl nužingsniavom į darželį bigsmile.gif
Kaip šiandien supratau, visgi pasirinkot mus, "Nykštukus"? mirksiukas.gif Šauni ta tavo Aistė, nė vienos ašarėlės nebuvo, kol mudu su Domučiu stengėmės įveikti atsisveikinimo/pasisveikinimo ašaras rolleyes.gif

AgataS, tavo Adrija labai kompaneiska mergaitė, man vis pasakojo apie kažkokius kiaušinius hihihi.gif

Aga smile.gif
Bet kiek jų buvo, kai aš ją palikau doh.gif
Meškute_Nida, ar jau pirkai ką nors į grupę, kaip man sakė, duos kažkokį sąrašiuką ir dar 50lt į fondą per metus reiks įdėti, bet dar nedaviau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinap @ 2007 05 02, 22:28)

Meškute_Nida, ar jau pirkai ką nors į grupę, kaip man sakė, duos kažkokį sąrašiuką ir dar 50lt į fondą per metus reiks įdėti, bet dar nedaviau blush2.gif

Pinigus jau daviau, bet irgi dar nieko nepirkau- iki ligos nespėjau, o po ligos jau antra diena pamirštu paprašyti ax.gif
Šiandien vyras eis žiūrėti vaikų miegamojo- jame norima pakeisti linoleumą, ale darbo rankų yra, bet mokančių kloti nėra. Vyras irgi neprofesionalas, ale namų sąlygom yra klojęs...
Bet aš jau visai susipainiojau, kur vaikai bus nuo rugsėjo. Auklėtoja tvirtina, kad šioje grupėje ir liks... g.gif
Atsakyti
QUOTE(meškutė_Nida @ 2007 05 03, 10:43)
Pinigus jau daviau, bet irgi dar nieko nepirkau- iki ligos nespėjau, o po ligos jau antra diena pamirštu paprašyti ax.gif
Šiandien vyras eis žiūrėti vaikų miegamojo- jame norima pakeisti linoleumą, ale darbo rankų yra, bet mokančių kloti nėra. Vyras irgi neprofesionalas, ale namų sąlygom yra klojęs...
Bet aš jau visai susipainiojau, kur vaikai bus nuo rugsėjo. Auklėtoja tvirtina, kad šioje grupėje ir liks... g.gif

Man irgi sakė, kad liks smile.gif išeis sakė tie kurie per jauni, tik nelabai supratau kur...
Atsakyti
QUOTE(meškutė_Nida @ 2007 05 03, 10:43)

Dėl linoleumo mano vyras į talką pasirašė, bet nė kart neklojo, taip, kad reikia nors vieno mokančio g.gif
O šioj grupėj būsim ligi kol sueis 4metukai.
QUOTE(Kleopatra @ 2007 05 03, 15:42)
Man irgi sakė, kad liks smile.gif išeis sakė tie kurie per jauni, tik nelabai supratau kur...

Išeis į naujas grupes dvimetukams, kurios pradės veikti rudenį. Jos dvi, kitam korpuse mirksiukas.gif

Ale Aistutei ir sekasi, kas dieną po guzą ir būtinai tada, kai ateinu ją pasiimti, prie mano akių doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Elgreta @ 2007 04 20, 09:38)
Sveikos,

Uzrasiau dukra i darzeli nuo rugsejo men. Direktore minejo, kad bus formuojamos 2 naujos maziuku grupes. Vienoje dirbs aukletoja Maryte, kitoje - aukletoja Regina. Gal ka nors zinote apie sias auklytes?

Tai nieks nezinot situ aukletoju? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Elgreta @ 2007 05 04, 12:01)
Tai nieks nezinot situ aukletoju?  unsure.gif

Šių ne, tik savąsias - Nijolę ir Staselę 4u.gif
Atsakyti