QUOTE(meškutė_Nida @ 2007 04 02, 18:42)
Na va, pagaliau pridaviau sūnaus dokumentus
Po Velykų, nuo trečiadienio, eisim į "Nykštukų" grupę
Šiandien, tiesa, pataikėm nedėkingu laiku, auklėtojos buvo penkiaminutėj, tai nepamatėm savo grupės, nesusipažinom su auklėtojom. Bet maniškis jau buvo pasiruošęs eiti pas vaikus 

Mes irgi lankom nykstuku grupe

QUOTE(AgataS @ 2007 04 15, 20:21)

Na, iš nuotraukos avatare sunku spręsti, katra tavo mergytė

Deja, nuo vakar nebeinam į darželį, nes abu vaikai ėmė smarkiai kosėti...

Mes jau pasiruošę žygiuoti į darželį. Gal jau nuo ryt bandysim, o jei ne, tai nuo pirmadienio tikrai. Bet dar neapsisprendėm į kurią grupę prašytis, turbūt vietoj nutarsim

Meškute Nida, sveikit

Sveikos,
Uzrasiau dukra i darzeli nuo rugsejo men. Direktore minejo, kad bus formuojamos 2 naujos maziuku grupes. Vienoje dirbs aukletoja Maryte, kitoje - aukletoja Regina. Gal ka nors zinote apie sias auklytes?
Uzrasiau dukra i darzeli nuo rugsejo men. Direktore minejo, kad bus formuojamos 2 naujos maziuku grupes. Vienoje dirbs aukletoja Maryte, kitoje - aukletoja Regina. Gal ka nors zinote apie sias auklytes?
Na, išsikapstę iš ligų, mes vėl nužingsniavom į darželį
Kaip šiandien supratau, visgi pasirinkot mus, "Nykštukus"?
Šauni ta tavo Aistė, nė vienos ašarėlės nebuvo, kol mudu su Domučiu stengėmės įveikti atsisveikinimo/pasisveikinimo ašaras
AgataS, tavo Adrija labai kompaneiska mergaitė, man vis pasakojo apie kažkokius kiaušinius

QUOTE(kristinap @ 2007 04 19, 16:28)
Mes jau pasiruošę žygiuoti į darželį. Gal jau nuo ryt bandysim, o jei ne, tai nuo pirmadienio tikrai.

AgataS, tavo Adrija labai kompaneiska mergaitė, man vis pasakojo apie kažkokius kiaušinius

QUOTE(meškutė_Nida @ 2007 05 02, 15:30)
Na, išsikapstę iš ligų, mes vėl nužingsniavom į darželį
Šauni ta tavo Aistė, nė vienos ašarėlės nebuvo, kol mudu su Domučiu stengėmės įveikti atsisveikinimo/pasisveikinimo ašaras

Aga

Bet kiek jų buvo, kai aš ją palikau

Meškute_Nida, ar jau pirkai ką nors į grupę, kaip man sakė, duos kažkokį sąrašiuką ir dar 50lt į fondą per metus reiks įdėti, bet dar nedaviau

QUOTE(kristinap @ 2007 05 02, 22:28)
Meškute_Nida, ar jau pirkai ką nors į grupę, kaip man sakė, duos kažkokį sąrašiuką ir dar 50lt į fondą per metus reiks įdėti, bet dar nedaviau

Pinigus jau daviau, bet irgi dar nieko nepirkau- iki ligos nespėjau, o po ligos jau antra diena pamirštu paprašyti

Šiandien vyras eis žiūrėti vaikų miegamojo- jame norima pakeisti linoleumą, ale darbo rankų yra, bet mokančių kloti nėra. Vyras irgi neprofesionalas, ale namų sąlygom yra klojęs...
Bet aš jau visai susipainiojau, kur vaikai bus nuo rugsėjo. Auklėtoja tvirtina, kad šioje grupėje ir liks...

QUOTE(meškutė_Nida @ 2007 05 03, 10:43)
Pinigus jau daviau, bet irgi dar nieko nepirkau- iki ligos nespėjau, o po ligos jau antra diena pamirštu paprašyti
Šiandien vyras eis žiūrėti vaikų miegamojo- jame norima pakeisti linoleumą, ale darbo rankų yra, bet mokančių kloti nėra. Vyras irgi neprofesionalas, ale namų sąlygom yra klojęs...
Bet aš jau visai susipainiojau, kur vaikai bus nuo rugsėjo. Auklėtoja tvirtina, kad šioje grupėje ir liks...

Man irgi sakė, kad liks

QUOTE(meškutė_Nida @ 2007 05 03, 10:43)

Dėl linoleumo mano vyras į talką pasirašė, bet nė kart neklojo, taip, kad reikia nors vieno mokančio

O šioj grupėj būsim ligi kol sueis 4metukai.
QUOTE(Kleopatra @ 2007 05 03, 15:42)
Man irgi sakė, kad liks
išeis sakė tie kurie per jauni, tik nelabai supratau kur...

Išeis į naujas grupes dvimetukams, kurios pradės veikti rudenį. Jos dvi, kitam korpuse

Ale Aistutei ir sekasi, kas dieną po guzą ir būtinai tada, kai ateinu ją pasiimti, prie mano akių

QUOTE(Elgreta @ 2007 04 20, 09:38)
Sveikos,
Tai nieks nezinot situ aukletoju?

QUOTE(Elgreta @ 2007 05 04, 12:01)
Šių ne, tik savąsias - Nijolę ir Staselę