Įkraunama...
Įkraunama...

Savanorių pr.:Aušrelė

QUOTE(Irena S. @ 2007 03 19, 13:10)
Kleopatra, o kurioj grupej tavo maziukas?? Koks pavadinimas? Gal musu vaikiukai vienoj grupej bus?  mirksiukas.gif
As siandien nuvedziau vaika i "Drugeliu" grupe dviem valandom, pirma karta. Visai mums patiko, vaikas net nenorejo namo eiti. O aukletoja labai maloni, jos vardas Danute, 40-45 m. moteriske, ne auksta, trumpais tamsiais plaukais.

taip mūsų vaikučiai vienoj grupėj, tik maniškis serga ir šią savaitę dar neisim, o dėl auklėtojų tai yra be Danutės dar viena, irgi visai maloni, ta kita sakyčiau netgi dar malonesnė už Danutę, ji švelnesnė ir nė karto nesu girdėjusi jos barant vaikų, be to ji dirba kitoj grupėj, kuri yra šalia, tai draugė irgi labai ja patenkinta, nes į tą kitą grupę veda savo sūnų.
Atsakyti
QUOTE(Kleopatra @ 2007 03 19, 15:25)
taip mūsų vaikučiai vienoj grupėj, tik maniškis serga ir šią savaitę dar neisim, o dėl auklėtojų tai yra be Danutės dar viena, irgi visai maloni, ta kita sakyčiau netgi dar malonesnė už Danutę, ji švelnesnė ir nė karto nesu girdėjusi jos barant vaikų, be to ji dirba kitoj grupėj, kuri yra šalia, tai draugė irgi labai ja patenkinta, nes į tą kitą grupę veda savo sūnų.

Ta saunu, kad vienoj grupej, draugai gal bus thumbup.gif
O jus ilgai vaiksciojot i darzeli, pratinotes prie jo? Ar labai sirgo vaikiukas? Judrus taviskis ar labiau prie ramiu? Mano tai labai aktyvus, siandien pirma diena buvau nuvedus, tai vos spejau ji nurengti, jis taip norejo pas vaikus. Gal greitai priprasim prie vaiku ir aukletoju. papasakok, prasau, kaip jus pradejot lankyti? kiek dienu, savaiciu tai uztruko? Dekoju is anksto 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinap @ 2007 03 18, 10:27)
Labas smile.gif , o kodėl neleisi savo pipiriuko su mažaisiais?

Sveika, kristinap biggrin.gif

Ryt bandysiu nueiti pas direktorę, kad pasikonsultuot, kaip pačiam vaikui geriau būtų ax.gif Labiausiai stabdo vaikų skaičius grupėse- mažiukų, kur turėtų eiti Domas, grupėse, kiek žinau, kone dvigubai daugiau vaikų, nei pas Mildą...O maniškis jaunuolis, kaip bezdžionės metais gimęs, pats 4 "paprastus" vaikus atstoja blush2.gif Jis nepiktybiškas, bet labai judrus- tiesiog gaila auklėtojų, jei šalia 15 vaikų turės dar ir paskui maniškį lakstyti... ax.gif

Na, žiūrėsim, ką patars profesionalai rolleyes.gif
Atsakyti
maniškis tai irgi labai judrus ir taip pat nepiktybinis, bet yra grupėj mergaitė, kuri labai mušasi tiesiog nei iš šio nei iš to sakė prieina ir barkšt su mašina per galvą, o kiti vaikai tai labai fainuoliai ir labai džiaugiuosi kad ateina daugiau guvių vaikų, nes maniškis grupėj teturėjo vieną draugą, kuris mėgsta padūkti, dabar jau kompanija didėja thumbup.gif ir jei turit judrius vaikučius gerai, kad pasirinkot šitą grupę, nes kitose grpėse tai kiek pati mačiau, tiek auklėtoja sakė, tai vaikai prie stalo susodinti sėdi ir neleidžia jiems lakstyti, o kaip pati auklėtoja sakė, negali norėti, kad tokio amžiaus vaikas sėdėtų ištisai prie stalo ir pieštų, va dėl to man patinka šita grupė, aišku ir šitoj grupėj dūkimas yra proto ribose, neleidžia jiems sienų verst, bet požiūris šiuo klausimu gan tolerantiškas
Papildyta:
QUOTE(Irena S. @ 2007 03 19, 13:31)
Ta saunu, kad vienoj grupej, draugai gal bus  thumbup.gif
O jus ilgai vaiksciojot i darzeli, pratinotes prie jo? Ar labai sirgo vaikiukas? Judrus taviskis ar labiau prie ramiu? Mano tai labai aktyvus, siandien pirma diena buvau nuvedus, tai vos spejau ji nurengti, jis taip norejo pas vaikus. Gal greitai priprasim prie vaiku ir aukletoju. papasakok, prasau, kaip jus pradejot lankyti? kiek dienu, savaiciu tai uztruko? Dekoju is  anksto  4u.gif

mes gal 2-3 dienas pora valandų pabuvom, o po to iki pietų miego ir iki šiol taip lankom, tik kai sesija ar paskaitos vėliau ir nėr kam anksčiau paimt tai lieka miegoti...ašarų tfu tfu tfu nebuvo, o dėl sirgimo tai pora kartų esam nuo rugsėjo sirgę, šiaip priežiūra gera, bent jau kol vaikų nedaug buvo, t. y. iki 8 buvo gera, nebuvo taip, kad šalta vaikui ir neaprengia, ar priešingai sušilusį laiko...
Atsakyti
QUOTE(Kleopatra @ 2007 03 19, 16:36)
mes gal 2-3 dienas pora valandų pabuvom, o po to iki pietų miego ir iki šiol taip lankom, tik kai sesija ar paskaitos vėliau ir nėr kam anksčiau paimt tai lieka miegoti...ašarų tfu tfu tfu nebuvo, o dėl sirgimo tai pora kartų esam nuo rugsėjo sirgę, šiaip priežiūra gera, bent jau kol vaikų nedaug buvo, t. y. iki 8 buvo gera, nebuvo taip, kad šalta vaikui ir neaprengia, ar priešingai sušilusį laiko...

O kodel nepalieki visai dienai? Ir paciai laiko daugiau, ir vaikui pramoga, tada namu labiau pasiilgsta. Nezinau, gal cia tik mano pamastymai, kaip ten is tikruju yra dar tiksliai nezinau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Irena S. @ 2007 03 19, 14:55)
O kodel nepalieki visai dienai? Ir paciai laiko daugiau, ir vaikui pramoga, tada namu labiau pasiilgsta. Nezinau, gal cia tik mano pamastymai, kaip ten is tikruju yra dar tiksliai nezinau  blush2.gif

na iki rudens nepalikinėsiu kasdieną miegot, be to man atrodo, kad maniškis dėl to ir eina noriai į darželį, nes neužsibūna...palikinėčiau visai dienai, tai namų pasiilgtų, bet ir į darželį nenoriai eitų...aš kadangi šiuo metu tik mokausi, tai nėra reikalo visai dienai kasdien palikt tai ir nepalikinėju, tik kartais...
Atsakyti
Tuomet viskas aisku, Kleopatra. Manau, tavo vietoj taip pat pasielgciau drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Kleopatra @ 2007 03 19, 14:36)
1.yra grupėj mergaitė, kuri labai mušasi tiesiog nei iš šio nei iš to sakė prieina ir barkšt su mašina per galvą,

2.  ir jei turit judrius vaikučius gerai, kad pasirinkot šitą grupę,

1. Na, ir pas mus taip būna...retkarčiais... blush2.gif

2. Gal gali priminti, koks šios grupės pavadinimas? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(meškutė_Nida @ 2007 03 19, 17:47)
1. Na, ir pas mus taip būna...retkarčiais... blush2.gif

2. Gal gali priminti, koks šios grupės pavadinimas? rolleyes.gif

Sios grupes pavadinimas "Drugeliai".
Atsakyti
Laba vakarą 4u.gif
Labai daug gražių atsiliepimų apie šį darželį prisikaičiau. mes irgi lankom šį darželį nuo sausio vidurio. Labai patiko direktorė, priėmė tik paskambinus.
Lakome mes Nykštukų grupę. Kol kas nieko labai blogo negaliu paskyti, tik pagrindine auklėtoja, kažkokia man per daug kategoriška atrodo blush2.gif Šiaip daug bendrauja, papasakoja viską. Tik mano mergaitė nelabai nori eiti į darželį, palieku dažnai su ašaromis doh.gif
Gal dar kieno vaikutis lanko šią grupę? Kokio jūsų nuomonė?

Atsakyti
QUOTE(Kleopatra @ 2007 03 18, 22:42)
na tiesiog idomu kuri čia ta rūstoka, kaip ji atrodo? nes mūsų grupėj auklėtojos nėra jau tokios rūsčios smile.gif, bet spėju tuo metu grupėj buvo šeiminikė, ji iš pirmo žvilgsnio atrodo rūstoka ir netruputį smile.gif mūsų grupė, ta kur kairėj - drugeliai, dešnėj - nykštukai. O iš nykštukų grupės su kokia auklėtoja bendravot? pilna ar liekna ji buvo?

tai turbūt ten ir buvo šeimininkė doh.gif . O kur nykštukuose bendravom, tai tikrai ne liekna, tokio moteriško sudėjimo rolleyes.gif
QUOTE(Kleopatra @ 2007 03 19, 14:36)
maniškis tai irgi labai judrus ir taip pat nepiktybinis, bet yra grupėj mergaitė, kuri labai mušasi tiesiog nei iš šio nei iš to sakė prieina ir barkšt su mašina per galvą, o kiti vaikai tai labai fainuoliai ir labai džiaugiuosi kad ateina daugiau guvių vaikų, nes maniškis grupėj teturėjo vieną draugą, kuris mėgsta padūkti, dabar jau kompanija didėja  thumbup.gif  ir jei turit judrius vaikučius gerai, kad pasirinkot šitą grupę, nes kitose grpėse tai kiek pati mačiau, tiek auklėtoja sakė, tai vaikai prie stalo susodinti sėdi ir neleidžia jiems lakstyti, o kaip pati auklėtoja sakė, negali norėti, kad tokio amžiaus vaikas sėdėtų ištisai prie stalo ir pieštų, va dėl to man patinka šita grupė, aišku ir šitoj grupėj dūkimas yra proto ribose, neleidžia jiems sienų verst, bet požiūris šiuo klausimu gan tolerantiškas

Šiaip mano mergička nėra rami, tikrai prie manęs nepiešia visą dieną, o kai su vaikais susitinka, tai mėgsta slėpynių pažaisti, pašokti, dažnai pati inicijuoja rateliu pašokti, tai bijau, kad nebūtų prigesinta darželyje g.gif , gal tada reiktų į drugelius taikyti unsure.gif .
Atsakyti
[quote=kristinap,2007 03 19, 21:54]
tai turbūt ten ir buvo šeimininkė doh.gif . O kur nykštukuose bendravom, tai tikrai ne liekna, tokio moteriško sudėjimo rolleyes.gif

jei moteriško sudėjimo tai tada čia ta kur per abi grupes dirba,švelni ji tokia, maniškis nors nuėjęs ir neverkia, bet vistiek mačiau kaip prieeina galvytę paglosto, kažką kalba... o drugelių šeimininkė dar moteriškesnio, jos balsas toks gan griežtas atrodo ir žvilgsnis, bet iš tikrųjų tai nėra ji labai griežta, sprendžiu iš vaiko elgesio ir bendravimo su ja, jei tokia būtų manau bijotų...
Atsakyti