Įkraunama...
Įkraunama...

Savanorių pr.:Aušrelė

QUOTE(Kleopatra @ 2007 03 19, 23:01)
jei moteriško sudėjimo tai tada čia ta kur per abi grupes dirba,švelni ji tokia, maniškis nors nuėjęs ir neverkia, bet vistiek mačiau kaip prieeina galvytę paglosto, kažką kalba... o drugelių šeimininkė dar moteriškesnio, jos balsas toks gan griežtas atrodo ir žvilgsnis, bet iš tikrųjų tai nėra ji labai griežta, sprendžiu iš vaiko elgesio ir bendravimo su ja, jei tokia būtų manau bijotų...

Tai išeina, kad lieknoji auklėtoja Nykštukuose vaikams neleidžia lakstyti g.gif ? O kokie tavo draugės atsiliepimai apie Nykštukų grupę, ar noriai eina jos vaikutis? Nebūna ašarų? Bet čia turbūt nemažai ir nuo vaiko priklauso. O jūsų grupėje nepastebėjai, kad kiti vaikai paliekami verktų. Nepyk, gal kam pasirodytų, kvailoki klausimai, na bet noriu žinoti, kur vesiu vaiką, o jei dar galiu pasirinkti rolleyes.gif . Ačiū, kad pasidalini su mumis įspūdžiais 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristinap: 20 kovo 2007 - 07:19
Sveikos, mamytes.

Mes siandien antra diena buvom darzelyje "Drugeliuose". Maniskis vakar graziai elgesi, neverke, o siandien po valandos apsizliumbe verysad.gif Bet siandien buvo kita aukletoja, stambesne moteriske nei Danute, sviesiais plaukais. Gal jam ji nepatiko, o gal tiesiog pradeda suprasti, kad mama ji palieka. Aukletoja sake, kad beveik visi vaikai verkia, kai pradeda lankyt darzeli, cia normalu, bet paskui apsiramina. Tai stai kokie reikaliukai. Gakl rytoj visai mano mazius nenores likti vienas? g.gif Kai jo klausiu "Ar eis i darzeli?", jis atsako "Taip, ir miegosiu, ir valgysiu su leliom". Norisi jam, bet buna liudnoka ir baisoka be mamytes verysad.gif Na ner ko liudet, manau, susitvarkysim su sia problema mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinap @ 2007 03 20, 07:18)
Tai išeina, kad lieknoji auklėtoja Nykštukuose vaikams neleidžia lakstyti g.gif ? O kokie tavo draugės atsiliepimai apie Nykštukų grupę, ar noriai eina jos vaikutis? Nebūna ašarų? Bet čia turbūt nemažai ir nuo vaiko priklauso. O jūsų grupėje nepastebėjai, kad kiti vaikai paliekami verktų. Nepyk, gal kam pasirodytų, kvailoki klausimai, na bet noriu žinoti, kur vesiu vaiką, o jei dar galiu pasirinkti rolleyes.gif . Ačiū, kad pasidalini su mumis įspūdžiais 4u.gif

kad neleidžia lakstyti tai man pasakojo šeimininkė, ji anksčiau dirbo kažkokioj kitoj grupėj ir ten taip buvo, o kas liečia nykštukų grupę, tai mažai žinau apie ją, bet ne kartą mačiau kad vaikai susodinti prie stalo sėdi. O dėl draugės vaiko, tai jis jau metai lanko ir ašaros vis dar nesibaigę. o dėl mūsų grupės vaikų tai pastebėti negaliu, nes ilgai miegam ir paskutiniai ateinam, bet auklėtojos vistiek stengiasi užkalbint vaikus, atsižvelgiant į jų charakterį, pavyzdžiui maniškį, kaip mėgstantį palakstyti, paima už rankos ir sako bėgam greičiau ten tą ar aną padarysim, pažiūrėsim, o jam tik to ir reikia, tai labai lengvai užsimiršta taip.
Atsakyti
dar prisiminiau,ką draugė pasakojo apie nykštukus...sakė ne kartą rado auklėtoją sėdinčią ant kilimo ir žaidžančią su vaikais, mūsų grupėje to nebūna
Atsakyti
Na va, pagaliau pridaviau sūnaus dokumentus rolleyes.gif Po Velykų, nuo trečiadienio, eisim į "Nykštukų" grupę biggrin.gif Šiandien, tiesa, pataikėm nedėkingu laiku, auklėtojos buvo penkiaminutėj, tai nepamatėm savo grupės, nesusipažinom su auklėtojom. Bet maniškis jau buvo pasiruošęs eiti pas vaikus biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(meškutė_Nida @ 2007 04 02, 17:42)
Na va, pagaliau pridaviau sūnaus dokumentus rolleyes.gif Po Velykų, nuo trečiadienio, eisim į "Nykštukų" grupę biggrin.gif Šiandien, tiesa, pataikėm nedėkingu laiku, auklėtojos buvo penkiaminutėj, tai nepamatėm savo grupės, nesusipažinom su auklėtojom. Bet maniškis jau buvo pasiruošęs eiti pas vaikus biggrin.gif

Vis gi atskiras grupes tavo vaikai lankys, persigalvojot? Ar perkalbėjo ax.gif ? Saviškės turbūt dar neleisiu kaip planavau, nuo balandžio vidurio, nes ligų turėjom, reikia formas atgauti, imunitetą pastiprinti. Bet jau lapelius tyrimams iš gydytojos pasiėmiau rolleyes.gif .

O iš tamstos, kas be ko, lauksim pirmųjų įspūdžių, kitą savaitę mirksiukas.gif . Sėkmės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinap @ 2007 04 02, 22:51)
1. Vis gi atskiras grupes tavo vaikai lankys, persigalvojot?
2. O iš tamstos, kas be ko, lauksim pirmųjų įspūdžių, kitą savaitę mirksiukas.gif .

1. Na, su direktore pakalbėjau, kad kol kas jiedu ir galėtų eiti į vieną grupę, bet nuo rugsėjo visvien juos atskirtų, nes mažiukų grupės pereitų į savo jau nuolatines grupes rolleyes.gif Tai pagalvojom- ai, vienu rikdymu apsieisim, tegu išsyk prie savo bendraamžių pratinasi...Plius, su vyru pakalbėjom, kad užteko 3 savaites jiems abiems pabūti namie sergant, kaip abu ėmė muštis, tiesiog kaip katinų rietynės- ir vaizdas, ir garsas doh.gif

2. Būtinai 4u.gif
Atsakyti
Sveikutės, čia aš su savo klausimėliu: nuo kiek laiko vaikučius galima vesti į lopšelį, ir kada vertėtų jau nueiti užsirašyti? prisiklausiau, kad vos tik vaikelis gims eiti ir užsirašyti, man kažkaip keista g.gif . Na maniškei jau 1 mėnesiukas, o mes norėjome leisti į lopšelį nuo 1,5metukų (na neturim kitos galimybės verysad.gif ) O šitie savanorių darželiai lopšeliai mum beveik kieme (tik nesuprantu, ten vienas ką?- rusų, nes visai šalia stovi?) be to dar radome 2 darželius lopšelius savanoriuose, irgi netoli- kiemuose arčiau Vingio parko, tai kaip supratau ten ne kas. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Klepesova @ 2007 04 06, 12:38)
Sveikutės, čia aš su savo klausimėliu: nuo kiek laiko vaikučius galima vesti į lopšelį, ir kada vertėtų jau nueiti užsirašyti? prisiklausiau, kad vos tik vaikelis gims eiti ir užsirašyti, man kažkaip keista  g.gif . Na maniškei jau 1 mėnesiukas, o mes norėjome leisti į lopšelį nuo 1,5metukų (na neturim kitos galimybės  verysad.gif ) O šitie savanorių darželiai lopšeliai mum beveik kieme (tik nesuprantu, ten vienas ką?- rusų, nes visai šalia stovi?) be to dar radome 2 darželius lopšelius savanoriuose, irgi netoli- kiemuose arčiau Vingio parko, tai kaip supratau ten ne kas. doh.gif

prieš 1-2 mėnesius jei nueisit užsirašyti tikrai nebus per vėlu, ypač jei pagal gyvenamą vietą jokių problemų nebus...į Aušrelę sako, kad priima nuo 2 metų, bet yra ir jaunesnių, mes pradėjom eiti nuo 1,9mėn., yra dar nieko darželis prie bažnyčios, atrodo Viltenė vadinasi, jei nemaišau,nes jie ten du yra...draugė vedė savo vaikutį nuo 1,4mėn ten, į likusius bent jau aš nevesčiau schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(meškutė_Nida @ 2007 04 03, 09:17)
1. Na, su direktore pakalbėjau, kad kol kas jiedu ir galėtų eiti į vieną grupę, bet nuo rugsėjo visvien juos atskirtų, nes mažiukų grupės pereitų į savo jau nuolatines grupes rolleyes.gif Tai pagalvojom- ai, vienu rikdymu apsieisim, tegu išsyk prie savo bendraamžių pratinasi...Plius, su vyru pakalbėjom, kad užteko 3 savaites jiems abiems pabūti namie sergant, kaip abu ėmė muštis, tiesiog kaip katinų rietynės- ir vaizdas, ir garsas doh.gif

2. Būtinai 4u.gif

kaip suprasti, kad mažiukų grupės pereis į savo nuolatines grupes? g.gif aš galvojau, kad iki 4 metų jie bus kaip yra dabar...
Papildyta:
QUOTE(Irena S. @ 2007 03 20, 12:08)
Sveikos, mamytes.

Mes siandien antra diena buvom darzelyje "Drugeliuose". Maniskis vakar graziai elgesi, neverke, o siandien po valandos apsizliumbe  verysad.gif  Bet siandien buvo kita aukletoja, stambesne moteriske nei Danute, sviesiais plaukais. Gal jam ji nepatiko, o gal tiesiog pradeda suprasti, kad mama ji palieka. Aukletoja sake, kad beveik visi vaikai verkia, kai pradeda lankyt darzeli, cia normalu, bet paskui apsiramina. Tai stai kokie reikaliukai. Gakl rytoj visai mano mazius nenores likti vienas?  g.gif Kai jo klausiu "Ar eis i darzeli?", jis atsako "Taip, ir miegosiu, ir valgysiu su leliom". Norisi jam, bet buna liudnoka ir baisoka be mamytes  verysad.gif Na ner ko liudet, manau, susitvarkysim su sia problema  mirksiukas.gif

kaip sekasi darželyje? ar patinka? mano sūnus vakar parėjęs iš darželio labai jau pasakojo kaip Danelikas ( čia jis taip taria) tą ir aną darė...klausiu, gal Benenikas (taip vadina vieną iš senbuvių - Benediktą ), net supykęs pabrėžia, kad Danelikas, po to prisiminiau, kad naujas vaikutis atėjo...ir pažiūrėjau čia, kad jūsų sūnelis Danielius, tai manau, kad jį ir turėjo omeny... smile.gif kaip sutaria su vaikais? kaip auklėtojos jums dabar atrodo?
Atsakyti
QUOTE(Kleopatra @ 2007 04 06, 13:19)
kaip suprasti, kad mažiukų grupės pereis į savo nuolatines grupes?  g.gif  aš galvojau, kad iki 4 metų jie bus kaip yra dabar...

Na, trečiadienį, pradėjus vesti vaikį, pasitikslinsiu pas auklėtojas, bet aš supratau, kad sistema yra tokia: patys mažiausieji "gyvena" grupėse, kuriose miegamieji yra atskiroje patalpoje. Kai vaikams sukanka 3 m., nuo rudens, jie perkeliami į pastoviasias grupes (bent jau mano dukra savo grupėje bus iki pat mokyklos), kuriose lovos jau spintose, toje pačioje patalpoje.
Klausiau dėl auklėtojų- sakė, šios auklėtojos jau nuolatinės, su vaikais bus iki pabaigos (jei kas nors nepasikeis) rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(meškutė_Nida @ 2007 04 06, 14:06)
Na, trečiadienį, pradėjus vesti vaikį, pasitikslinsiu pas auklėtojas, bet aš supratau, kad sistema yra tokia: patys mažiausieji "gyvena" grupėse, kuriose miegamieji yra atskiroje patalpoje. Kai vaikams sukanka 3 m., nuo rudens, jie perkeliami į pastoviasias grupes (bent jau mano dukra savo grupėje bus iki pat mokyklos), kuriose lovos jau spintose, toje pačioje patalpoje.
Klausiau dėl auklėtojų- sakė, šios auklėtojos jau nuolatinės, su vaikais bus iki pabaigos (jei kas nors nepasikeis) rolleyes.gif

na mūsų grupės auklėtoja tai užsiminė, kad nenori išeiti iš dabartinės grupės patalpų, na tipo susitvarkė grupę ir palikt nenori, tai manau, kad mūsų auklėtoja keisis, tik negalvojau, kad jau šį rudenį
Atsakyti
QUOTE(Kleopatra @ 2007 04 06, 21:40)
na mūsų grupės auklėtoja tai užsiminė, kad nenori išeiti iš dabartinės grupės patalpų, na tipo susitvarkė grupę ir palikt nenori, tai manau, kad mūsų auklėtoja keisis, tik negalvojau, kad jau šį rudenį

Panašu, kad dabar darželiuose vyksta reformos, ir pačios auklėtojos nelabai ką žino rolleyes.gif

Šiandien buvom pirmąkart darželyje, palikau valandai savo jaunuolį biggrin.gif Labai patiko grupė, apiforminimas, žaislų gausa- matosi, auklėtoja tvarkosi labai ūkiškai ir sumaniai thumbup.gif
Gavo mano vaikis rytinės grikių košės, tai suvalgė visą biggrin.gif Viena mergytė tik vis zyzė- matyt, niekaip neįėjo į vėžes po ilgojo savaitgalio. Taip pat bandė maniškiui padėt ašarot hihihi.gif Na, tikiuosi, pradedančio darželinuko ašarytės neišderins jūsų vaikų, jau ilgiau lankančių 4u.gif
Atsakyti