Įkraunama...
Įkraunama...

Savanorių pr.:Aušrelė

QUOTE(Olgalt @ 2007 11 24, 03:04)
Laba diena,mamytes! Pasakykit prasau,kaip sitas darzelis.Nes noriu pakeist darzeli i geresni. Ar yra rusu grupe? Kaip aukletojos (rusu grupeje), koks rezimas, kiek vaiku,ar eina vaikai i lauka (rudeni/ziema)? Mums 2 su puse metuku.
Dekoju is anksto!

rusų grupės "Aušrelėje" nėra, bet visai šalia yra rusų darželis, tik nieko nežinau apie jo "gerumą".
Atsakyti
užregistravau savo fėją į Aušrelę- jokių dokumentų neprireikė- tik į sąsiuvinį susirašė ir viskas g.gif , dar pasakė, kad ir taip mes jiems "priklausome" tai jokių problemų su darželiu nebus- ateiti porą mėnesiuko iki norimos datos.
Na tikiuosi kad viskas bus gerai ir maniškė pripras prie naujojo darželio- nors į jį mes eisim tik 2009m
lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Klepesova @ 2008 01 07, 13:56)
užregistravau savo fėją į Aušrelę- jokių dokumentų neprireikė- tik į sąsiuvinį susirašė ir viskas  g.gif , dar pasakė, kad ir taip mes jiems "priklausome" tai jokių problemų su darželiu nebus- ateiti porą mėnesiuko iki norimos datos.
Na tikiuosi kad viskas bus gerai ir maniškė pripras prie naujojo darželio- nors į jį mes eisim tik 2009m
lotuliukas.gif

Užsiregistravot ir dabar bus ramu mirksiukas.gif Nors mes užsirašėm tik pavasari, kad nuo rudens lankysim, bet gal paskui vaikų padaugės g.gif smile.gif
Atsakyti
Noriu paklausti, gal kas žinot, kodėl negalima vaikščioti mūsų darželio koridoriais?
Išėjimas iš Žirniukų ir Grybukų grupės yra šalia grupių, bet maniškei (pastebėjau, kad ir dar kitiems vaikams) labiau patinka eiti koridoriumi, kuris išeina prie valgyklos. Jai patinka, nes ten yra grybukų, gėlyčių, nuotraukų... rolleyes.gif
Bet kitos grupės auklėtoja pasakė, kad mūsų įėjimas yra per tas duris, kurios yra šalia grupės blink.gif
Tai negi tuo kolidoiumi gali vaikščioti tik auklėtojos ir direktorė? g.gif Darželis skirtas juk vaikams, tai kodėl jie į savo grupę negali vaikščioti tuo keliu kuris jiems patinka?
Atsakyti
QUOTE(Daivako @ 2008 02 12, 15:42)
Noriu paklausti, gal kas žinot, kodėl negalima vaikščioti mūsų darželio koridoriais?
Išėjimas iš Žirniukų ir Grybukų grupės yra šalia grupių, bet maniškei (pastebėjau, kad ir dar kitiems vaikams) labiau patinka eiti koridoriumi, kuris išeina prie valgyklos. Jai patinka, nes ten yra grybukų, gėlyčių, nuotraukų...  rolleyes.gif
Bet kitos grupės auklėtoja pasakė, kad mūsų įėjimas yra per tas duris, kurios yra šalia grupės blink.gif
Tai negi tuo kolidoiumi gali vaikščioti tik auklėtojos ir direktorė? g.gif  Darželis skirtas juk vaikams, tai kodėl jie į savo grupę negali vaikščioti tuo keliu kuris jiems patinka?

blink.gif visada einam i grupe per ilgaji koridoriu ir niekada niekas nieko nesake g.gif .... ir tegul tik pabando bash.gif
Atsakyti
Mes irgi visada juo vaikštom, ir toliau vaikščiosim, kol kas nors normaliai nepaiškins kam skirtas tas koridorius cool.gif
Atsakyti
Labas mamytės,

Aš tuo koridorium einu kai išeinu iš grupės, kad mano vaikas manęs nematytų per langą kai jį palieku, ir kol kas niekas man nieko nesakė.

Ar planuojate šiais metais 2 % savo atlyginimo pervesti darželiui? Manau tai yra mūsų vaikų labui. Aš tai tikrai pervesiu. biggrin.gif

Koks yra lankomumas Žirnelių grupėje? Mes jau beveik pusė mėnesio sergame verysad.gif

Atsakyti
QUOTE(Pokachontas @ 2008 02 14, 16:44)
Ar planuojate šiais metais 2 % savo atlyginimo pervesti darželiui? Manau tai yra mūsų vaikų labui. Aš tai tikrai pervesiu.  biggrin.gif

Sveika mirksiukas.gif

Pervesim abu- ir aš, ir vyras. Man ramiau žinant, kad nors keli šimtai Lt nukeliaus vaikų labui, o ne kokio nors valdininko naujai mašinai pirkti...

O dėl prašymo nevaikščioti koridoriais taip nepykit- labai dažnai (ypač vakarais) matosi, kad kai kurie tėveliai neįskaito ant durų prašymo nusivalyti kojas...O juk tais pačiais, kad ir prasiurbliuotais koridoriais, vėliau laksto mūsų pačių vaikai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Pokachontas @ 2008 02 14, 17:44)
Koks yra lankomumas Žirnelių grupėje? Mes jau beveik pusė mėnesio sergame  verysad.gif

Mes panasiai verysad.gif
O vaikuciu grupeje mazai - max 5.
Atsakyti
Mes sirgom 3 sav. Praėjusią savaitę pavaikščiojom ir savaitgali vėl pradėjom karščiuoti verysad.gif
Atsakyti
O man pasakė kad lankomumas šia savaitę yra pakankamai geras net 10 vaikų.
Atsakyti
QUOTE(Pokachontas @ 2008 02 21, 14:49)
O man pasakė kad lankomumas šia savaitę yra pakankamai geras net 10 vaikų.

Jei vakar buvo 10, tai šiandien vienu mažiau - vakar turėjo mažė temperatūros. Tai šiandien nusprendėm, kad neis, nors ryte temp. nebuvo pakilusi.

Norėjau paklausti "Žirniukų" mamyčių ar jūs nešat tuoletinį popirių, nosinaičių? Rudeni kai nesirgom kelis kart atnešiau, o dabar kažkaip pamiršau paklausti ar reikia ką nors atnešti. Gal Jūs žinot?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daivako: 21 vasario 2008 - 14:07