Įkraunama...
Įkraunama...

Apklausa: ar derinate rankine prie avalynės?

Apklausa: Ar derinate rankine prie avalynes? (330 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
tikrai nederinu batukų ir rankinės. man asmeniškai net kartais toks batukų ir rankinės derinimas net negražiai atrodo, tarkim raudoni batai ir raudona rankinė, o visa apranga kokia džinsinė. nu nežinau, kažkaip nedera, bet čia taip pas mane galvoje dabar susidėliojo biggrin.gif batukus ir rankinę derinu tarpusavyje su drabužiais arba aksesuarais, kad bendras vaizdas labai neiššoktų. tarkim rankinė prie bridžiukų, o batai prie kojinių biggrin.gif šiandien taip derinau, nes rudus batelius nusipirkau ti neturiu kaip kitaip biggrin.gif
Atsakyti
Žinau, kad dabar derinti lyg ir nereiktu, bet kažkoks įprotis jau yra, ir man gražiau kai suderinta pas mane.Kažkaip geriau jaučiuosis.
Atsakyti
man tai tas perdetas derinimas jau nebepatinka, svarbu kad stilius butu mazdaug bendras, o spalvos tai dzin lotuliukas.gif
Atsakyti
kartais derinu, kartais ne. kaip kada. Kai kur nors reikia išeiti paiskultūrinti ar paisžmonėti, tai derinu. O kai šiaip maklinėju tai dažniausiai ne, nes mėgstu visokio plauko kuprinytes tongue.gif
Atsakyti
Kartais derinu rankinę prie batų, kartais prie drabužių...Neįsivaizduoju, kaip galima visai prie nieko nederinti blink.gif kaip kad žurnaluose dabar patarinėjama ax.gif
Atsakyti
stengiuosi bigsmile.gif
Atsakyti
kiek daug ivairiu nuomoniu g.gif tai net ir nesupratau ar derinti ar ne 4u.gif siaip man grazu kai paderinta, aisku su saiku mirksiukas.gif
Atsakyti
man nera nieko baisiau uz kedus su rankinuku lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sygyta @ 2007 04 16, 23:29)
man nera nieko baisiau uz kedus su rankinuku lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

tokiu baiku dar nemacius lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif bet turetu nekaip atrodyti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(domomama @ 2007 04 17, 00:22)
tokiu baiku dar nemacius  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif bet turetu nekaip atrodyti lotuliukas.gif

nesi macius blink.gif as begale esu macius ir uk i lietuvoj biggrin.gif
Atsakyti
dabar beveik visi dizaineriai teigia, jog skrupulingai derinti rankine prie avalynes jau nebemadinga ax.gif na, aisku cia nekalbama apie derinuka-lakuotas rankinukas su kedais rolleyes.gif
o siaip man irgi atsibodes bateliu ir rankinuku derinimas- svarbu, kad stiliai nesipjautu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sygyta @ 2007 04 16, 23:29)
man nera nieko baisiau uz kedus su rankinuku lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

cia priklauso kokia ta tase g.gif ir aisku kokie kedukai. juk buna tokie visiskai sportui, o buna laisalaikio bateliai. taip pat ir tases, aisku jei uzsidesi kokia mazute fifuline tasiuke tai kailai atrodys, bet jei kokia didele arba maza bet per peti (na taip kad ta tasiuke atsiranda nugaros puseje) tai isai normaliai

o pati tai tasyte derinu prie visos aprangos stiliaus, bet tikrai ne prie avalynes, ir juolabiau ne pagal spalvas
Atsakyti