Įkraunama...
Įkraunama...

Apklausa: ar derinate rankine prie avalynės?

Apklausa: Ar derinate rankine prie avalynes? (330 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
Rankine derinu, bet nebutinai prie avalynes smile.gif Kokia renkine pasiimt su savim nusprendziu pagal visa apranga, kazkas vistiek tarpusavyje turi deret. Kazkada jau esu minejus, kad maciau moteri su baltais batais, zalsva striuke, ryza rankine ir juodu sijonu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(zaRAza @ 2007 04 17, 09:42)
Kazkada jau esu minejus, kad maciau moteri su baltais batais, zalsva striuke, ryza rankine ir juodu sijonu doh.gif

Sitaip tikrai i gatve neiseiciau blush-anim-cl.gif. Tobulai nederinu, bet stengiuosi nebuti vaiksciojanti karusele...
Atsakyti
QUOTE(zaRAza @ 2007 04 17, 10:42)
Kazkada jau esu minejus, kad maciau moteri su baltais batais, zalsva striuke, ryza rankine ir juodu sijonu doh.gif

turejo ispudingai atrodyti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zaRAza @ 2007 04 17, 10:42)
Rankine derinu, bet nebutinai prie avalynes smile.gif Kokia renkine pasiimt su savim nusprendziu pagal visa apranga, kazkas vistiek tarpusavyje turi deret. Kazkada jau esu minejus, kad maciau moteri su baltais batais, zalsva striuke, ryza rankine ir juodu sijonu doh.gif

nu tikrai puikus derinukas thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Žiemą kažkaip patys daigtai dažniau susiderin a, bet vasarą labai jau retai bigsmile.gif nes mėgstu vasara labai spalvotai rengtis rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Lamia @ 2007 04 17, 09:50)
cia priklauso kokia ta tase  g.gif  ir aisku kokie kedukai. juk buna tokie visiskai sportui, o buna laisalaikio bateliai. taip pat ir tases, aisku jei uzsidesi kokia mazute fifuline tasiuke tai kailai atrodys, bet jei kokia didele arba maza bet per peti (na taip kad ta tasiuke atsiranda nugaros puseje) tai isai normaliai

o pati tai tasyte derinu prie visos aprangos stiliaus, bet tikrai ne prie avalynes, ir juolabiau ne pagal spalvas

as pati nesioju kedukus su rankinuku,bet rankinukas yra sportinio tipo,tokios pat fakturos kaip ir kedukai,bet as kalbejau apie grynai,baltus kedus ( kedus ne sportinio tipo batukus ) ir elegantiska tase blush2.gif
Atsakyti
na taip, ne vieną tokią panelę dabar prisiminiau, man irgi paprasti kedai su rankine elegantiška(nors tai dažniausiai būna turginis rankinukas) atrodo tragiškai doh.gif iškart pagalvoju, kad ta mergina yra iš kaimo.
Atsakyti
QUOTE(dar_sima @ 2007 04 17, 22:09)
na taip, ne vieną tokią panelę dabar prisiminiau, man irgi paprasti kedai su rankine elegantiška(nors tai dažniausiai būna turginis rankinukas) atrodo tragiškai  doh.gif iškart pagalvoju, kad ta mergina yra iš kaimo.

as anksciau taip nesiodavau, kedukai ir tase tokia ne elegantiska, bet ir ne sportinio stiliaus..bet jau atejau i prota, kad atrodau kaip kaimas lotuliukas.gif bet cia buvo pries kokius 4metus doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dar_sima @ 2007 04 17, 22:09)
na taip, ne vieną tokią panelę dabar prisiminiau, man irgi paprasti kedai su rankine elegantiška(nors tai dažniausiai būna turginis rankinukas) atrodo tragiškai  doh.gif iškart pagalvoju, kad ta mergina yra iš kaimo.

nu jo turgine turgine,bet ne sportinio stiliaus,nu nors vienas zmogus suprato apie ka sneku, drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(domomama @ 2007 04 17, 22:37)
as anksciau taip nesiodavau, kedukai ir tase tokia ne elegantiska, bet ir ne sportinio stiliaus..bet jau atejau i prota, kad atrodau kaip kaimas lotuliukas.gif bet cia buvo pries kokius 4metus doh.gif  lotuliukas.gif

nieko, svarbiausia kad atėjai į protą irnesakyk.gif
Atsakyti
dar butu faina, kad kas nors idetu foto kaip pvz grazu jums priderinta rankine prie bateliu.. 4u.gif as ieskau, bet nieko nerandu kai rasiu idesiu as ax.gif
Atsakyti
kartais derinu, bet ne visada ax.gif
Atsakyti