Įkraunama...
Įkraunama...

Apklausa: ar derinate rankine prie avalynės?

Apklausa: Ar derinate rankine prie avalynes? (330 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
dauguma derina g.gif nors ziurejau mados reida sake, kad nemadynga derinti, nors man tai grazu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(domomama @ 2007 04 19, 17:43)
dauguma derina g.gif nors ziurejau mados reida sake, kad nemadynga derinti, nors man tai grazu ax.gif

jau mados reide kartais kai pasako doh.gif doh.gif
derinti madinga, ir reikia, tik derinimas yra ne tik ir nebutinai tos pacios spalvos parinkimas doh.gif gali buti ne tos pacios spalvos daiktas, ir derintis, o gali buti tos pacios , ir nesiderinti doh.gif
visad viska derinti reikia, ne tik batus su rankinuku, bet ir visus rubus, ir makiaza ir sukuosena. Tai paskui po Petruskiaviciu vaiksto gatvemis : spalvoti kaubojiski batai, juodas fyfinis rankinukas ir vakarinis makiazas doh.gif
Atsakyti
Kada kaip. Manau nieko baisaus, jei vis dar derinu batus su rankine, nors paskutiniu metu labiau patinka derinti batus ar rankine dar su kokiu papuošalu, pvz. apyranke.

klasikinis derinimo pavyzdys:

user posted imageuser posted image

Bet man per tokį derinimą čia viskas susilieja.

Man tai gražu: apyrankė prie rankinės ir ant maikutės dar yra tokios pat spalvos papuošimas. Arba diržas ir rankinė.

user posted image user posted image
Atsakyti

user posted image user posted image
[/quote]

va sie derinimai man irgi patinka thumbup.gif nu as tik kaip pavizdy pasakiau mados reida, bet ir zurnale skaiciau, kad nemadinga...o Petruskiavicius tai ne dizaineris pats nusirengia ir dar kitus nurengia (pvz dangaus dalyvius rengia, man tai basiai jie buna apsirengia, nu labai retai graziai atrodo)..
Atsakyti
QUOTE(Vampirella @ 2007 04 15, 01:03)
Taip as visada derinu  ax.gif  stengiuosi pirkti panasios spalvos ,batus ir tase  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif visada derinu thumbup.gif .Neimu rankinės jei jos spalva netokia kaip batų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(supermamytukas @ 2007 04 22, 10:53)
drinks_cheers.gif visada derinu thumbup.gif .Neimu rankinės jei jos spalva netokia kaip batų ax.gif

as irgi neimu, kadangi megstu orandzine spalva tai derinti butina, nes jeigu nederinciau tai atrodyciau nekaip doh.gif
Atsakyti
Visada derinu rankine,batelius ir jeigu reikia pirstinaites,bei papuosalus.
Atsakyti
Kartais, nors tiktų dažniausiai. 4u.gif
Atsakyti
Rankines derinimas prie bateliu, dirzo ar kitu aksesuaru suteikia stilingumo rolleyes.gif
Atsakyti
Niekada nederinu, nuobodu rolleyes.gif Nebent atsitinka taip, kad atsitiktinai sutampa spalvos biggrin.gif
Atsakyti
As retai derinu))as rankinuka prie dirzo ar maikuted derinu:)
Atsakyti
nederinu lotuliukas.gif
Atsakyti