dabar jau nebe
spalvos stengiuos nederint , kazkaip nuobodziai atrodo
nebet su darbine tvarkinga apranga
geriau su kazkokia kita detale - masyvesne apyranke, salikeliu, kazkuriuo rubu, net kojiniu spalva
nebet su darbine tvarkinga apranga
geriau su kazkokia kita detale - masyvesne apyranke, salikeliu, kazkuriuo rubu, net kojiniu spalva

Taip, stengiuosi rankine derint, dazniausiai prie batu

As derinu kiek kitaip. Tiksliau man kazkaip nelabai vienodos spalvos batai+ rankinukas, todel stengiuosi "derinti" kiek kitaip. pvz rudi ilgaauliai batai+ geltonas virsus = violetinis (medziaginis) rankinukas
Va. Ir visai smagu taip derint. O extra atveju visada gelbeja juoda rankine

Merginos, pamokinkit nederint rankinės
Na, pvz sykį buvau nusipirkus ryškiai žalią rankinę, tokią net į salotinę spalvą biškį. Daugiau nieko žalio savo garderobe neturėjau. Tai taip ir nenešiojau jos, nes nesugalvojau prie ko užsidėti, kažkaip suabejojau, ar gražiai atrodys, jei rengsiuos mėlynais, raudonais ar rožiniais drabužiais ir priedo bus ta žalia rankinė
Na gal čia koks kraštutinis variantas, bet pvz smėlio spalvos rankinė ar prie visko derėtų?
T y jei pavyzdžiui apsirengčiau taip: neutralios spalvos kelnės ar sijonas, kokie nors raudoni batai, balta striukė ir ta smėlio spalvos rankinė
Ar gerai žiūrėtųsi?

Na, pvz sykį buvau nusipirkus ryškiai žalią rankinę, tokią net į salotinę spalvą biškį. Daugiau nieko žalio savo garderobe neturėjau. Tai taip ir nenešiojau jos, nes nesugalvojau prie ko užsidėti, kažkaip suabejojau, ar gražiai atrodys, jei rengsiuos mėlynais, raudonais ar rožiniais drabužiais ir priedo bus ta žalia rankinė

QUOTE(dontstop @ 2007 09 13, 09:20)
Merginos, pamokinkit nederint rankinės
Na gal čia koks kraštutinis variantas, bet pvz smėlio spalvos rankinė ar prie visko derėtų?
T y jei pavyzdžiui apsirengčiau taip: neutralios spalvos kelnės ar sijonas, kokie nors raudoni batai, balta striukė ir ta smėlio spalvos rankinė
Ar gerai žiūrėtųsi? 

O kaip tu supranti "neutralia spalva"?

QUOTE(F_A @ 2007 09 13, 09:54)
Juoda, ruda, pilka, dramblio kaulo, džinsinė mėlyna

rankines turiu kelias kur pie daug ko tinka,dazniau galva suku del batu. kartais net kelis kartus persirengiu kol iseinu is namu,kad tik batai gerai prie visko deretu,man jie labai svarbus

Stengiusi visada derinti avaline ir rankinę, taipogi derinu ir su apranga viską
. Kartais tenka net per diena keisti apranga tai ir rankines tenka perkraustyti. Ai dar turiu išeigine piniginę
juokingai skamba, bet man ją toką auksinės spalvos padovanojo tai kažkaip ji kasdien netinka ir nepatogi, nors graži. Tai tenka ir piniginę paderinti prie rankinės.

Paderinu jei ne prie avalynės,tai prie rūbų.