Įkraunama...
Įkraunama...

Apklausa: ar derinate rankine prie avalynės?

Apklausa: Ar derinate rankine prie avalynes? (330 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
dabar jau nebe
Atsakyti
spalvos stengiuos nederint , kazkaip nuobodziai atrodo
nebet su darbine tvarkinga apranga

geriau su kazkokia kita detale - masyvesne apyranke, salikeliu, kazkuriuo rubu, net kojiniu spalva biggrin.gif
Atsakyti
Taip, stengiuosi rankine derint, dazniausiai prie batu 4u.gif
Atsakyti
As derinu kiek kitaip. Tiksliau man kazkaip nelabai vienodos spalvos batai+ rankinukas, todel stengiuosi "derinti" kiek kitaip. pvz rudi ilgaauliai batai+ geltonas virsus = violetinis (medziaginis) rankinukas smile.gif Va. Ir visai smagu taip derint. O extra atveju visada gelbeja juoda rankine smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pia_flaus: 12 rugsėjo 2007 - 23:22
Nors pasak Juozuko, siukstu negalima derint rankines prie batu, bet jei man grazu, dzin tas Juozukas lotuliukas.gif Siaip megstu ilgaaulius lakinius juodus "kaliosus" derint prie juodos lakierkos dideles tases ax.gif
Atsakyti
Merginos, pamokinkit nederint rankinės biggrin.gif blush2.gif
Na, pvz sykį buvau nusipirkus ryškiai žalią rankinę, tokią net į salotinę spalvą biškį. Daugiau nieko žalio savo garderobe neturėjau. Tai taip ir nenešiojau jos, nes nesugalvojau prie ko užsidėti, kažkaip suabejojau, ar gražiai atrodys, jei rengsiuos mėlynais, raudonais ar rožiniais drabužiais ir priedo bus ta žalia rankinė biggrin.gif Na gal čia koks kraštutinis variantas, bet pvz smėlio spalvos rankinė ar prie visko derėtų? g.gif T y jei pavyzdžiui apsirengčiau taip: neutralios spalvos kelnės ar sijonas, kokie nors raudoni batai, balta striukė ir ta smėlio spalvos rankinė biggrin.gif Ar gerai žiūrėtųsi? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2007 09 13, 09:20)
Merginos, pamokinkit nederint rankinės  biggrin.gif  blush2.gif
Na, pvz sykį buvau nusipirkus ryškiai žalią rankinę, tokią net į salotinę spalvą biškį. Daugiau nieko žalio savo garderobe neturėjau. Tai taip ir nenešiojau jos, nes nesugalvojau prie ko užsidėti, kažkaip suabejojau, ar gražiai atrodys, jei rengsiuos mėlynais, raudonais ar rožiniais drabužiais ir priedo bus ta žalia rankinė  biggrin.gif Na gal čia koks kraštutinis variantas, bet pvz smėlio spalvos rankinė ar prie visko derėtų?  g.gif  T y jei pavyzdžiui apsirengčiau taip: neutralios spalvos kelnės ar sijonas, kokie nors raudoni batai, balta striukė ir ta smėlio spalvos rankinė  biggrin.gif  Ar gerai žiūrėtųsi?  4u.gif

O kaip tu supranti "neutralia spalva"? g.gif
Atsakyti
QUOTE(F_A @ 2007 09 13, 09:54)
O kaip tu supranti "neutralia spalva"? g.gif

Juoda, ruda, pilka, dramblio kaulo, džinsinė mėlyna smile.gif
Atsakyti
Nevisada derinu. ax.gif kartą mačiau suderinimą- ryškūs žalsvi batai ir tokios pat spalvos rankinė, nu man nepatiko toks derinys, nors spalvos ir vienodos schmoll.gif Juokingai atrodė tongue.gif Jau geriau būtų būtų buvę juodi batai ax.gif
Atsakyti
rankines turiu kelias kur pie daug ko tinka,dazniau galva suku del batu. kartais net kelis kartus persirengiu kol iseinu is namu,kad tik batai gerai prie visko deretu,man jie labai svarbus smile.gif
Atsakyti
Stengiusi visada derinti avaline ir rankinę, taipogi derinu ir su apranga viską biggrin.gif . Kartais tenka net per diena keisti apranga tai ir rankines tenka perkraustyti. Ai dar turiu išeigine piniginę lotuliukas.gif juokingai skamba, bet man ją toką auksinės spalvos padovanojo tai kažkaip ji kasdien netinka ir nepatogi, nors graži. Tai tenka ir piniginę paderinti prie rankinės. biggrin.gif
Atsakyti
Paderinu jei ne prie avalynės,tai prie rūbų.
Atsakyti