sveikutes
norejau paklaust ,ar pirma kart darant spermos tryrima geriau daryt pilna ar uzteks to paprasto? jei kazkas blogai,tai tada padaryt gal pilna?
QUOTE(Meda-1 @ 2007 07 10, 22:01)
Manau daryk pilna...Siaip jau nieko cia nepritaupysi, o be to vienas vaziavimas, viena karta ir turta gaudysit...O turesit pilna info...
tai turbut teks...
QUOTE(euromergele @ 2007 07 10, 17:38)
Planuojanti, gal man dar galetum parasyti adresa, kur tas Biomedicinos tyrimu centras yra?
aciu 
Sveikutes,
gal kazka praleidau. o ka Bio medicinos centre galima issitirti del spermos?Aciu uz atsakyma
QUOTE(aferizmas @ 2007 07 10, 21:31)
Sveikutes,
gal kazka praleidau. o ka Bio medicinos centre galima issitirti del spermos?Aciu uz atsakyma
Tikrai praleidai skaitydama
Euromergele tiesiog sitoj temoj paklause apie genetiniu tyrimu daryma.... Pvz pas mano vyra yra azoospermija ir mums pirmoj eilej norint daryti IVF reikejo pasidaryti genetinius tyrimus
Tikiuosi aiskiai issireiskiau
QUOTE(Planuojanti @ 2007 07 10, 21:37)
Tikrai praleidai skaitydama 
Euromergele tiesiog sitoj temoj paklause apie genetiniu tyrimu daryma.... Pvz pas mano vyra yra azoospermija ir mums pirmoj eilej norint daryti IVF reikejo pasidaryti genetinius tyrimus
Pacios spermos jie ten netiria 
aaa.o pas mus dar nieko nera.Oligospermija.Dar gydomes
QUOTE(Meda-1 @ 2007 07 10, 22:09)
Ko jau taip liudnai...Teks...
Cia pats lengviausias dalykas, ka galima padaryte del leliaus...Neskaudes...
Cia pats lengviausias dalykas, ka galima padaryte del leliaus...Neskaudes...
zinau.bet visai nelinksma kai tenka tiek visko darytis. mes jau planuojam beveik 2 metus
labas rytas
Ačiū už pagalbą. Žinoma, kad tyrimų lapą parodysiu švedų daktarams, tiesiog, įdomu ar diagnozė sutaps. Kas per biesas ta astenoteratozoospermija? Ir dar, persileidimo tyrimų vis dar laukiam iš švedų daktarų, čia jų tempai tokie, kad gali ir 2 mėn. laukti, bet taip galvoju, o tie su defektais spermiukai gali apsivaisinti? gal todėl ir persileidimas įvyko? Tikriausiai kvailai aš čia klausinėju...
QUOTE(euromergele @ 2007 07 10, 17:37)
bet jeigu ten parasyta bent jau daugmazh taip, kaip tu parasei, tai tik galeciau pataisyti pradzia pridedant raidele "s" (visa kita gerai sakyciau iskaitei) : Astenoteratozoospermija
Jeigu tu turi tyrimo lapa, tai ji parodziusi bet kuriam andrologui, jis iskart supras kas per diagnoze. As tuo net neabejoju
Jeigu tu turi tyrimo lapa, tai ji parodziusi bet kuriam andrologui, jis iskart supras kas per diagnoze. As tuo net neabejoju
Ačiū už pagalbą. Žinoma, kad tyrimų lapą parodysiu švedų daktarams, tiesiog, įdomu ar diagnozė sutaps. Kas per biesas ta astenoteratozoospermija? Ir dar, persileidimo tyrimų vis dar laukiam iš švedų daktarų, čia jų tempai tokie, kad gali ir 2 mėn. laukti, bet taip galvoju, o tie su defektais spermiukai gali apsivaisinti? gal todėl ir persileidimas įvyko? Tikriausiai kvailai aš čia klausinėju...
astenoteratozoospermija - tai sudetinis zodis, kurio kiekviena dalis kazka reiskia: asteno... - reiskia, kad mazas judrumas, terato... - maziau nei norma normaliu formu spermatozoidu, ka tu ir pati gali pastebeti jusu spermos tyrime, 91 proc. pakitusios formos spermatozoidu yra labai daug. Manau kad tai gali buti persileidimo priezastis jeigu apvaisino toks spermatozoidas (ko kazin ar istirs), nors tu priezasciu gali buti ir kitokiu zinoma.
Tikrai ne kvailai klausineji
o Svedu gydytojai neabejoju kad pasakys tokia pacia diagnoze. Nezinau ar naturaliai pastojai, bet panasu, kad siulys IVF, kad atrinktu sveika spermatozoida apvaisinimui
Tikrai ne kvailai klausineji
QUOTE(vario @ 2007 07 11, 09:15)