Įkraunama...
Įkraunama...

Spermos kokybė ir tyrimai

QUOTE(euromergele @ 2007 07 11, 12:32)
Nezinau ar naturaliai pastojai, bet panasu, kad siulys IVF, kad atrinktu sveika spermatozoida apvaisinimui  4u.gif

Vaje unsure.gif verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(euromergele @ 2007 07 11, 11:32)
Tikrai ne kvailai klausineji smile.gif o Svedu gydytojai neabejoju kad pasakys tokia pacia diagnoze. Nezinau ar naturaliai pastojai, bet panasu, kad siulys IVF, kad atrinktu sveika spermatozoida apvaisinimui  4u.gif

ačiū už pagalbą 4u.gif pastojus buvau natūraliai.
jau radau info, kad Švedijoje tris IVF kompensuoja valstybė, tik, kad eilės ilgos (žinant švedų darbo tempus, tai labai nenustebino). Dabar ieškosiu kas tas IVF blush2.gif (biškiuką, aišku suprantu bet reikia tiksliai su visom smulkmenom blush2.gif )

QUOTE(Vilma J. @ 2007 07 11, 11:36)
Vaje  unsure.gif  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif

Vilmukai wub.gif kaip tu? wub.gif vakar, skaičiau, kad jau pas daktarus važiavai. Dar leido namučiuose pabūti? Laikau kumščius už tave wub.gif Linkėjimai ir bučkis TB wub.gif
O ko taip nusgandai, kad gali man siūlyti IVF? blink.gif

tiesa, laukiu žinių iš Valterio. Jie jau vakar kaipo ir turėjo susilaukti thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vario: 11 liepos 2007 - 11:50
ko toks ruskanas veidelis, Vilmute? biggrin.gif

QUOTE(Vilma J. @ 2007 07 11, 12:36)
Vaje  unsure.gif  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif

Papildyta:
lietuviskai informacijos gali pasiskaityti ir www.fertility.lt ir www.vaisingumas.lt informacijos yra daug visom kalbom internete 4u.gif pasiskaityk ir apie ICSI, nes labai tiketina, kad ir ji pritaikys 4u.gif

o del kompensuojamu IVF tai jums ten gerai....mes tai cia visai uzmirsti ir palikti likimo valioj su savo piniginem... unsure.gif

QUOTE(vario @ 2007 07 11, 12:47)
... Švedijoje tris IVF kompensuoja valstybė, tik, kad eilės ilgos (......

Atsakyti
QUOTE(vario @ 2007 07 11, 12:47)
1.Dabar ieškosiu kas tas IVF  blush2.gif (biškiuką, aišku suprantu bet reikia tiksliai su visom smulkmenom blush2.gif )
2.Vilmukai  wub.gif  kaip tu?  wub.gif vakar, skaičiau, kad jau pas daktarus važiavai. Dar leido namučiuose pabūti? Laikau kumščius už tave wub.gif Linkėjimai ir bučkis TB  wub.gif
3.O ko taip nusgandai, kad gali man siūlyti  IVF?  blink.gif

4.tiesa, laukiu žinių iš Valterio. Jie jau vakar kaipo ir turėjo susilaukti  thumbup.gif

1.Tuo pačiu pasieškok info apie ICSI.
Euromergele, greičiausiai jie be jo neapseis g.gif verysad.gif ?
2. Aš jau jau ax.gif jei ne šiandien tai jau gal ryt išsilukštensiu wub.gif
Linkėjimai ir TB nuo MB, ką tik buvo grįžęs, būtinai liepė perduoti biggrin.gif
3.Kažkaip netikėtai...Galvojau gal vėl greit natūraliai pastosi...
4. bigsmile.gif Tarp mūsų lelių bus tik kelių dienų skirtumas wub.gif Perduok linkėjimus ir nuo mūsų 4u.gif

QUOTE(euromergele @ 2007 07 11, 12:52)
ko toks ruskanas veidelis, Vilmute?  biggrin.gif

Kažkaip liūdna....kai artimam žmogui reikia iškentėti- tai ką ją pati iškentėjai....
O kažkada ji man SM užrodė ax.gif
Atsakyti
bet sutik...butu kurkas liudniau jeigu to shanso net nebutu 4u.gif tad bet kokiu atveju....viskas tikekimes visoms baigsis linksmai ir mes sulauksime tos dienos, kada iki gimdymo liks tik suskaiciuotos valandos biggrin.gif wub.gif

QUOTE(Vilma J. @ 2007 07 11, 12:59)

Kažkaip liūdna....kai artimam žmogui reikia iškentėti- tai ką ją pati iškentėjai....
O kažkada ji man SM užrodė  ax.gif

Atsakyti
Čia tu , Euromergele, kaip visada teisi 4u.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(euromergele @ 2007 07 11, 11:52)
lietuviskai informacijos gali pasiskaityti ir www.fertility.lt  ir www.vaisingumas.lt informacijos yra daug visom kalbom internete  4u.gif  pasiskaityk ir apie ICSI, nes labai tiketina, kad ir ji pritaikys  4u.gif

QUOTE(Vilma J. @ 2007 07 11, 11:59)
1.Tuo pačiu pasieškok info apie ICSI.
Euromergele, greičiausiai jie be jo neapseis g.gif  verysad.gif ?

Širdingai ačiū. Einu ieškot info 4u.gif
Atsakyti
Jauciu tuoj tuoj busiu priskiriama prie tu kurios nesulaukia gandru, ir atversiu dar viena lapa i kuri pradesiu rasyti savo gyvenimo etapa...pradedant nuo IUI...ir t.t.
Labai daug pasiskaiciau info siame forume, ir radau daug man tinkamos informacijos. Aciu jums visoms 4u.gif (na bet tu euromergele saunuole 4u.gif tiek daug info prisirinkusi smile.gif )
Labai nenoriu issigasti, tvirtai laikausi, bet...
1 ml randama tik 0,07 x 10 sestuoju (tai labai labai mazai)
visame 0,1 x10 sestuoju
Judrumas : A-14%
B-28%
D-58%

Bendras judriu 0,04 x 10sestuoju
Patologiju sudejus viso gaunasi 94%
Diagnoze: Oligoastenoteratospermija

Ar galima tiketis pastoti naudojant IUI? Ar jau is karto laukia IVF?
Noriu moraliskai pasiruosti "geroms" gyd. zinioms...

Atsakyti
smile.gif ...o tiksliau unsure.gif ....jeigu mano matematines zinios neapgauna, tai 1 mililitre pas jus koncentracija spermatozoidu 70 000 ..... bendras judriu (A + cool.gif 40 000.... patologija labai didele kaip ir pas "vario" .... sakysiu tiesa - nedziuginancios zinios...su tokiais rodikliais tik IVF+ICSI, bet kaip minejau laimei tokie pagalbiniai budai yra 4u.gif bandykite aiskintis priezastis, gal dar galima kazka pagerinti 4u.gif

Linkiu dideles sekmes ir jokiu budu nenukabinti nosies 4u.gif pasipasakok savo patyrima jeigu noreti, o jeigu kokiu klausimu - cia mes visada pasiruosusios pasidalinti ziniomis 4u.gif smile.gif

QUOTE(laimuziukas @ 2007 07 11, 16:31)
...
Labai nenoriu issigasti, tvirtai laikausi, bet...
...

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo euromergele: 11 liepos 2007 - 15:59
QUOTE(euromergele @ 2007 07 11, 15:58)
patologija labai didele kaip ir pas "vario" .... sakysiu tiesa - nedziuginancios zinios...su tokiais rodikliais tik IVF+ICSI, bet kaip minejau laimei tokie pagalbiniai budai yra  4u.gif  bandykite aiskintis priezastis, gal dar galima kazka pagerinti  4u.gif
Linkiu dideles sekmes ir jokiu budu nenukabinti nosies  4u.gif 

Perskaičiau, matyt, beveik viską ką pavyko lietuviškai apie IVF ir dabar žinau kas manęs laukia. O jei dar garsiai pasakyčiau ir apie savo bėdą, tai įtariu, kad man IVF prireiks tikrai ne vieno verysad.gif Daugiausia apie IVF radau, žinoma, SM unsure.gif Paverkiau kelis kartus, pasidžiaugiau kai kam tame skyrelyje pasisekdavo. Dabar esu siaubingoj panikoj doh.gif ir dar, galvoju, kad mano šis pstojimas, tai tikrai su tokiom diagnozėm buvo stebūklas. Gaila, kad iki galo jis nepavyko... verysad.gif Einu pažliumt, ant dūšios bloga cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vario: 11 liepos 2007 - 17:21
tik ilgai nezhliumbk 4u.gif nes ne asaros pakeis situacija o veiksmai, kuriuos susitaikant su esama situacija, reikia atlikti, gydytojai su kuriu pagalba galesite pasinaudoti medicinos galimybemis ir taip sulaukti vaikelio smile.gif 4u.gif ir...be abejones tikekime, kad ir stebuklu siam gyvenime buna (turiu omeny naturaliai pastoti ir sekmingai isnesioti) 4u.gif

ir visoms tas pats galioja pioneers.gif biggrin.gif wub.gif

QUOTE(vario @ 2007 07 11, 18:15)
..... Einu pažliumt, ant dūšios bloga  cool.gif

vario, matau turi viena vaika, nuo to paties vyro? (atsiprasau jeigu klausimas nepatogus)
Atsakyti
QUOTE(euromergele @ 2007 07 11, 18:15)
ne asaros pakeis situacija o veiksmai, kuriuos susitaikant su esama situacija, reikia atlikti, gydytojai su kuriu pagalba galesite pasinaudoti medicinos galimybemis ir taip sulaukti vaikelio  smile.gif 
vario, matau turi viena vaika, nuo to paties vyro? (atsiprasau jeigu klausimas nepatogus)

Vat čia ir sunkiausia, suprasti, kad kitaip nebus blink.gif

klausimas visai patogus mirksiukas.gif Ne, sūnus iš pirmos santuokos.
Atsakyti